LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 25 Ιουνίου 2024 19:44

Μητσοτάκης - Μπούκερ: Τι συζήτησε ο πρωθυπουργός με τον Αμερικανό γερουσιαστή

Τα θέματα που απασχόλησαν τους δύο πολιτικούς και η ανταλλαγή εκτιμήσεων για τις διεθνείς εξελίξεις, τα ανοιχτά πολεμικά μέτωπα και το ρόλο της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή.

Κυτριάκος Μητσοτάκης - Κάρι Μπούκερ

Το εξαιρετικό επίπεδο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων αλλά και της ελληνοαμερικανικής αμυντικής συνεργασίας, τέθηκε επί τάπητος κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γερουσιαστή των Ηνωμένων Πολιτειών Κάρι Μπούκερ.

Συζητήθηκαν, επίσης, ζητήματα διεθνούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις εξελίξεις στην Ουκρανία, την Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε τον ρόλο της Ελλάδας ως σταθερού και αξιόπιστου εταίρου και συμμάχου των ΗΠΑ, και ως πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.

Ειδήσεις σήμερα:

Βόρεια Μακεδονία - Τσίπρας: Ζοφερές συνέπειες στα Βαλκάνια, αν αθετηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών

Meta - AI: Τα προσωπικά δεδομένα, η τεχνητή νοημοσύνη και η... θύελλα μετά τις νομικές “τρύπες” στα social media για την προστασία τους

“Thessaly Evros Pass”: Οι προθεσμίες για τις αιτήσεις, τα ποσά και οι δικαιούχοι

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠρώην πράκτορας της CIA στον ΑΝΤ1: Έτσι έστησε το Ισραήλ την επίθεση με τους βομβητές (βίντεο)Χθες 17:41 | Ειδήσεις

Ο Μαρκ Πολυμερόπουλος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στη Μαρία Σαράφογλου, για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Καταυλισμοί Ρομά: Η κάμερα του ΑΝΤ1 καταγράφει τις παράνομες συναλλαγές (βίντεο)Χθες 20:03 | Ειδήσεις

Την λήψη άμεσων μέτρων ζητούν οι κάτοικοι γύρω από τους τέσσερις μεγάλους καταυλισμούς Ρομά στην Αττική, καθώς όπως λένε, κυριαρχεί η εγκληματικότητα.

Ηράκλειο: 19 χρόνια κάθειρξη στον παππού που κακοποιούσε σεξουαλικά τα 4 εγγόνια τουΧθες 18:31 | Ειδήσεις

Ενώ αρχικά ομολόγησε τις πράξεις του, μετά αυτοδιαψεύστηκε και στη συνέχεια τα έριξε όλα στο ποτό, χωρίς όμως να πείσει το δικαστήριο.

Τροχαίο δυστύχημα στο Πήλιο: Αυτοκίνητο με 2 επιβάτες, έπεσε σε χαράδραΧθες 22:34 | Ειδήσεις

Ο οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαινε μαζί με τη γυναίκα του, έχασε τον έλεγχο του κι έπεσε σε χαράδρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
TikToker ισχυρίζεται ότι η ζωή σταμάτησε το 2020: “Ζούμε σε έναν κόσμο που δεν είναι καν πραγματικός” (βίντεο)23:59Iron Maiden: Παγκόσμια περιοδεία για τα 50 χρόνια από την ίδρυση τους23:46Φωτογράφος διαζυγίων: Το νέο επάγγελμα που ξεκίνησε από την Κίνα 23:34Τροχαίο δυστύχημα στο Πήλιο: Αυτοκίνητο με 2 επιβάτες, έπεσε σε χαράδρα23:21Φωτιές σε Σάμο και Κάρπαθο (εικόνες) 23:09Καρκίνος του προστάτη: Τι πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι άνδρες για τη νόσο22:56Super League: Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη πριν την Ευρώπη22:44Απάτη: 40000 ευρώ από την Πάτρα κατέληξαν στις Σέρρες22:33ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 27 Σεπτεμβρίου22:21Ισραήλ - Λίβανος: Η εκκληση του ΟΗΕ και η απάντηση Νετανιάχου22:10Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Του έχει πάρει… τον αέρα21:57Πτήση τρόμου στην Κολομβία: “Παναγία μου, θα πεθάνουμε” (βίντεο)21:43Καιρός: Σάββατο με συννεφιές, βροχές και καταιγίδες21:30Βόρεια Ελλάδα: Καθηγητής Πανεπιστημίου εκβίαζε ερευνητές προγραμμάτων21:18Hellenic Train: Πότε επανέρχονται τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στη διαδρομή Κιάτο - Αίγιο - Κιάτο21:05Κατσούρης: “Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετούσαν σε κρίσιμα πόστα πρέπει να τιμωρηθούν”, λέει στον ΑΝΤ1 ο αδελφός του (βίντεο)20:51Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 1100 τροχαίες παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε μια μέρα20:38Καταυλισμοί Ρομά: Η κάμερα του ΑΝΤ1 καταγράφει τις παράνομες συναλλαγές (βίντεο)20:24ΕΕΣ – Ηρώδειο: Συναυλία για την ειρήνη και την αλληλεγγύη (εικόνες)20:11Weekenders: Αύριο η πρεμιέρα στις 8:50 στον ΑΝΤ1 19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο