LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 24 Ιουνίου 2024 11:32

Deutsche Welle: Μητσοτάκης και Ερντογάν ταυτόχρονα στην Κύπρο για τα 50 χρόνια του “Αττίλα”

Το γερμανικό πρακτορείο μεταδίδει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα βρεθεί στη Λευκωσία για τις εκδηλώσεις μνήμης των θυμάτων της εισβολής και την ίδια στιγμή, ο Ταγίπ Ερντογάν θα "πανηγυρίζει" στο ψευδοκράτος.

AP - Μητσοτάκης - Ερντογάν - χάρτης - Αιγαίο

Σύμφωνα με την Deutsche Welle, για πρώτη φορά ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν θα βρίσκονται ταυτόχρονα στην Κύπρο στις 20 Ιουλίου, για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή, ο ένας στις ελεύθερες περιοχές για την καταδίκη της εισβολής, και ο άλλος στα κατεχόμενα εδάφη για τους “εορτασμούς”.

Μητσοτάκης - Ερντογάν - Κύπρος Deutsche Welle

Αν το δημοσίευμα επαληθευτεί, θα είναι η πρώτη φορά που Έλληνας Πρωθυπουργός συμμετέχει στις εκδηλώσεις καταδίκης της επετείου τουρκικής εισβολής. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το άρθρο, θα είναι προσκεκλημένος του προέδρου της Κύπρου Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ερντογάν και Μητσοτάκης, αναμένεται επίσης να συναντηθούν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Ουάσινγκτον.

Την είδηση είχε δημοσιεύσει προ ημερών και η ημερήσια εφημερίδα του ψευδοκράτους «Detay».

Ειδήσεις σήμερα:

Debate Μπάιντεν – Τραμπ: Έφτασε η ώρα της μεγάλης αναμέτρησης

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή (χάρτης)

Βόλος: 68χρονη κατήγγειλε τον σύντροφο της για βιασμό… που ονειρεύτηκε

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓαλλία - Εκλογές: Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι πολίτες - Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσειςΣήμερα 07:23 | Ειδήσεις

Η χώρα βρίσκεται σε πυρετώδη κατάσταση κι αναμένεται υψηλή συμμετοχή στις εκλογές. Πότε αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα. 

Φολέγανδρος: Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι - Τραυματίστηκαν επιβάτεςΣήμερα 08:18 | Ειδήσεις

Αναστάτωση προκλήθηκεαπό την πρόσκρουση του πλοίου στο λιμάνι της Φολέγανδρου.

Θάνατος 44χρονου στις Σπέτσες: Στο νησί παραμένει το πλήρωμα του ιστιοπλοϊκούΣήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο Παλιό Λιμάνι των Σπετσών. Η εντολή εισαγγελέα για το πλήρωμα του σκάφους.

Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό 15χρονου από τον πατέρα του όταν του είπε πως είναι ομοφυλόφιλοςΣήμερα 09:55 | Ειδήσεις

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται το παιδί που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από τον πατέρα και τον θείο του, όταν έκανε coming out ως gay. Η αναζήτηση στέγης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό 15χρονου από τον πατέρα του όταν του είπε πως είναι ομοφυλόφιλος10:25NBA - ΛεΜπρόν Τζέιμς: Είπε όχι σε 38 εκατ. και πάει για το max συμβόλαιο10:11Κυπαρισσία: Λουκέτο σε beach bar με ταμειακή μηχανή “φάντασμα”09:58Χατζηδάκης Οι επιδόσεις στην οικονομία “μάς επιτρέπουν την ταχύτερη σύγκλισή μας με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο”09:44Θάνατος 44χρονου στις Σπέτσες: Στο νησί παραμένει το πλήρωμα του ιστιοπλοϊκού09:31Μπάιντεν για ντιμπέιτ: Δεν πέρασα μια καλή βραδιά, αλλά ούτε και ο Τραμπ09:17Σαλμονέλα στη Μαγνησία: Ομαδική αγωγή για τη δηλητηρίαση παιδιών09:04Φολέγανδρος: Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι - Τραυματίστηκαν επιβάτες08:50Τροχαίο στη Σύρο: Νεκρός νεαρός που έκανε διακοπές στο νησί08:37Χανιά: Πνίγηκε άνδρας που κολυμπούσε στη θάλασσα08:23Φωτιά στη Σέριφο: Υπό έλεγχο η καταστροφική πυρκαγιά08:10Γαλλία - Εκλογές: Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι πολίτες - Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις07:56Γάζα: Μάχες με νεκρούς κι εκτοπισμένους χωρίς τέλος07:43Κυριακή των Αγίων Πάντων: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:29Copa America: Η Αργεντινή “ανώτερη” του Περού07:16Copa America 2024: Ο Καναδάς προκρίθηκε κι “έγραψε” Ιστορία07:02Φωτιά στην Πάρνηθα: Διάσπαρτες εστίες και ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου06:49Φωτιά στη Σέριφο: Πύρινο μέτωπο χιλιομέτρων και εκκενώσεις οικισμών (εικόνες)06:35Euro 2024: Η Γερμανία άνετα στους “16”06:22Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και άνεμοι την Κυριακή06:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο