LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 24 Ιουνίου 2024 10:58

Θεσσαλονίκη: Κερνούσαν αλκοόλ σε ανήλικα, το ένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν ο υπεύθυνος, ένας σερβιτόρος αλλά και ένας ενήλικος θαμώνας, ο οποίος είχε τη "φαεινή" ιδέα να κεράσει το αλκοόλ στα δύο παιδιά, ένα από τα οποία ήταν ανιψός του!

φοιτητές - αλκοόλ

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένα 15χρονο κορίτσι μετά από κατανάλωση αλκοόλ, την Κυριακή, στην περιοχή του Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό συνέβη τις μεσημβρινές ώρες όταν δύο θαμώνες της επιχείρησης, ένας ενήλικος θείος και ο ανήλικος ανιψιός του, αποφάσισαν να κεράσουν την 15χρονη από τη φιάλη… βότκα την οποία είχαν ήδη ανοίξει και έπιναν από κοινού. Μόλις η ανήλικη κατανάλωσε το ποτό αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι κατέφτασαν επιτόπου, προχώρησαν σε συνολικά τρεις συλλήψεις για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Πρόκειται για τον 37χρονο θείο, τον 22χρονο υπεύθυνο της επιχείρησης και τον 27χρονο σερβιτόρο της βάρδιας.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Βόρεια Μακεδονία - Μιτσκόσκι: Διαμαρτυρία Γεραπετρίτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Ενδοοικογενειακή βία - Φλωρίδης: Τι καημός έχει πιάσει τους δικηγόρους και αντιδρούν; (βίντεο)

Τροχαίο - Ηγουμενίτσα: Θρήνος για τον τερματοφύλακα που σκοτώθηκε την Κυριακή (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓυναικοκτονία στο Κερατσίνι: Βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμαΣήμερα 12:22 | Ειδήσεις

Οι πρώτες πληροφορίες για τη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της, στο Κερατσίνι, το πρωί της Παρασκευής.

Ντιμπέιτ: Ο Μπάιντεν “προβλημάτισε” με την εμφάνιση απέναντι στον Τραμπ (βίντεο)Σήμερα 09:10 | Ειδήσεις

Η παρουσία και η επίδοση του Τζο Μπάιντεν στην τηλεμαχία εγείρουν αμφιβολίες για την ικανότητά του να διεκδικήσει με αξιώσεις μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

Πανελλαδικές 2024 - Βαθμολογίες: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους υποψήφιουςΧθες 14:35 | Ειδήσεις

Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες όσων αποφοίτων Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ πήραν μέρος στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Ενδοοικογενειακή βία - Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Του ζήτησαν να κάνει ρεπορτάζ για την καταγγελία... σε βάρος του (βίντεο)Σήμερα 11:45 | Ειδήσεις

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ μετά τον ξυλοδαρμό έκανε κανονικά τη βάρδιά του σε site όπου εργαζόταν. Τι ανέφερε στην εκπομπή "Το Πρωινό" ο δικηγόρος του δημοσιογράφου για το περιστατικό που καταγγέλθηκε από την σύντροφό του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γυναικοκτονία στο Κερατσίνι: Βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα12:34Πανελλαδικές 2024 - Βαθμολογίες: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους υποψήφιους12:22ΔΕΔΔΗΕ: Σε ποιες περιοχές της Αττικής θα γίνουν διακοπές ρεύματος σήμερα12:09Τροχαίο με εγκατάλειψη: Πέθανε οδηγός που είχε τραυματιστεί το Πάσχα11:55Ελλάδα - Σαουδική Αραβία: Στη Βουλή οι συμβάσεις στρατιωτικής συνεργασίας11:41Ακαδημία Αθηνών: Βραβείο “Lord Byron” σε απόγονο του Λόρδου Βύρωνα11:28Κατερίνη: Τραγικός επίλογος σε εξαφάνιση άνδρα11:16Ενδοοικογενειακή βία - Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Του ζήτησαν να κάνει ρεπορτάζ για την καταγγελία... σε βάρος του (βίντεο)11:02Ψάλτης και ιδιοκτήτης λούνα παρκ διακινούσαν ναρκωτικά (εικόνες)10:49Γάζα - Στην Αίγυπτο παιδιά με καρκίνο: Σπαρακτικοί αποχωρισμοί από τους γονείς τους (βίντεο)10:35Καταγγελία - Ρόδος: Βιντεοσκοπούσε την 18χρονη κόρη του την ώρα που έκανε μπάνιο!10:24Ντιμπέιτ: Fact check σε Τραμπ και Μπάιντεν για μετανάστες, Καπιτώλιο και πληθωρισμό10:11Ινδία - Νέο Δελχί: Φονική κατάρρευση οροφής στο αεροδρόμιο (βίντεο)09:58Euro 2024: Η Hisense είναι μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης09:45ΣΥΡΙΖΑ - Ραγκούσης: Αν ο Κασσελάκης είχε δείξει τα πραγματικά του πιστεύω δεν θα είχε εκλεγεί09:32Ντιμπέιτ: Ο Μπάιντεν “προβλημάτισε” με την εμφάνιση απέναντι στον Τραμπ (βίντεο)09:18Φωτιά: Πολύ υψηλός κίνδυνος την Παρασκευή σε 5 Περιφέρειες (χάρτης)09:05Ντιμπέιτ - Μπάιντεν: Τα κατάφερα καλά κόντρα στον ψεύτη Τραμπ (βίντεο)08:51ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή08:38Ενδοοικογενειακή βία: Δικάζεται ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ για τις απειλές στην σύντροφο του08:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο