LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 22 Ιουνίου 2024 20:50

Βόλος: Γυναίκα κατέρρευσε σε εστιατόριο και πέθανε

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες πελατείας και προσωπικού να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και η τραγική κατάληξη στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Ασθενοφορο - εκαβ

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε κατάστημα εστίασης του Βόλου, όταν μια 68χρονη γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ έτρωγε με μια φίλη της, και έχασε τις αισθήσεις της.

Όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα της πόλης gegonota.news , το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 22.00 σε εστιατόριο στον Άναυρο. Η 68χρονη ενημέρωσε την φίλη της ότι δεν ένιωθε καλά, και στον χώρο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο μεταξύ, το προσωπικό του καταστήματος και η πελατεία βοήθησαν την γυναίκα, η οποία μέχρι εκείνη την ώρα στεκόταν στα πόδια της, να φτάσει ως την είσοδο, προκειμένου να την παραλάβει το ασθενοφόρο. Όμως, κατά τη διάρκεια της αναμονής, η 68χρονη κατέρρευσε και έχασε τις αισθήσεις της.

Ακολούθησε προσπάθεια ΚΑΡδιο-Πνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡ.Π.Α.), από άτοματα οποία γνώριζαν, και για δευτερόλεπτα φάνηκε να επανακτά την επαφή της με το περιβάλλον. Έπειτα από λίγα λεπτά κατέφθασε το ασθενοφόρο και η γυναίκα παραλήφθηκε με φορείο από το πλήρωμα, το οποίο την διακόμισε στο Νοσοκομείο Βόλου. Λίγο αργότερα και ενώ νοσηλευόταν, η γυναίκα κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά της, η οποία προφανώς την πρόδωσε σε μια βραδιά χαλάρωσης δίπλα στο κύμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε Αττική και Εύβοια (χάρτης)

Ενδοοικογενειακή βία - Χρυσοχοΐδης: 338 συλλήψεις στην Κρήτη το πρώτο 5μηνο του 2024

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης: “Σαρώνει” τα μετάλλια η Ελλάδα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ελπίζουμε να ολοκληρωθεί η συμφωνία για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και ΚάλαςΧθες 16:59 | Ειδήσεις

O Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε «άνοιγμα» στην Τζόρτζια Μελόνι, που εμφανίζεται δυσαρεστημένη με τη συμφωνία για τα αξιώματα της ΕΕ

Δούκας στον ΑΝΤ1: Το ΠΑΣΟΚ από την επιβίωση θα περάσει στην υπέρβαση (βίντεο)Χθες 20:01 | Ειδήσεις

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του ο Δήμαρχος Αθήνας και νεός υποψήφιος για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητά του, τον Νίκο Ανδρουλάκη και το Δήμο.

Νέα πρόκληση από την Σιλιάνοφσκα: Μιλά για “Μακεδόνες του Αιγαίου”Σήμερα 00:07 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Πορεδρίας της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας. Πώς προέκυψε η διατύπωση "Μακεδονία του Αιγαίου".

Συμφωνία K Group - QIA: "Ψήφος εμπιστοσύνης" στον Όμιλο Κυριακού και στην ελληνική ΟικονομίαΧθες 19:55 | Ειδήσεις

Τι λένε για το επενδυτικό fund οι Θοδωρής Κυριακού και Mansoor Al-Mahmoud. Τι δηλώνουν για την συμφωνία οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Στέφανος Κασσελάκης, Κωστής Χατζηδάκης, Γιάννης Στουρνάρας, Νίκος Ανδρουλάκης και Κυριάκος Βελοπουλος.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νέα πρόκληση από την Σιλιάνοφσκα: Μιλά για “Μακεδόνες του Αιγαίου”23:59Σύλληψη δημοσιογράφου για ενδοοικογενειακή βία – ΕΣΗΕΑ: Στηρίζουμε την συνάδελφό μας23:48Μακρόν: Ποιον θέλει ως Επίτροπο της Γαλλίας στην ΕΕ23:37Deutsche Welle: Μητσοτάκης και Ερντογάν ταυτόχρονα στην Κύπρο για τα 50 χρόνια του “Αττίλα”23:22Κρήτη: Βρέθηκε η σορός άντρα που έπεσε από πλοίο στην Ύδρα τον Απρίλιο23:07Θήβα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με ένα νεκρό (βίντεο)22:53Χιλή – Κόλο Κόλο: Δολοφονία φιλάθλου σε φιλικό αγώνα22:38Τουρνουά Ακρόπολις, Ελλάδα – Μπαχάμες: Ο Giannis ήρθε και… έφερε την “κατοστάρα”22:23Τροιζηνία: Κλαδί έσπασε, έπεσε και σκότωσε 10χρονο αγόρι22:10Ηράκλειο – Θρίλερ: Σορός άγνωστου άντρα εντοπίστηκε σε χωράφι21:56Φωτιά στην Ύδρα: Ποινική δίωξη και στους επιβάτες του σκάφους21:42Ιταλία: Ανήλικη βιάστηκε και στραγγαλίστηκε μέσα σε σκάφος που μετέφερε παράτυπους μετανάστες21:28Φωτιά στην Αρκαδία σε δασική περιοχή, κινητοποιήθηκαν εναέρια μέσα21:14ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέπει τις επείγουσες αμβλώσεις στο Αϊνταχο21:00Μέτσολα: Ελπίδες για απόφαση σήμερα σχετικά με τα ανώτατα αξιώματα της ΕΕ20:45Στόλτενμπεργκ: Οι εκλογές στις ΗΠΑ δεν θα επηρεάσουν τη θέση τους στο ΝΑΤΟ20:31Δούκας στον ΑΝΤ1: Το ΠΑΣΟΚ από την επιβίωση θα περάσει στην υπέρβαση (βίντεο)20:17“Thessaly Evros Pass”: Οι προθεσμίες για τις αιτήσεις, τα ποσά και οι δικαιούχοι20:02 Συμφωνία K Group - QIA: "Ψήφος εμπιστοσύνης" στον Όμιλο Κυριακού και στην ελληνική Οικονομία 19:48Λάνθιμος – “Bugonia”: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα του ταινία19:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο