LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 22 Ιουνίου 2024 12:00 | Ανανέωση: 22 Ιουνίου 2024 11:59

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος - Έξοδος: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους, “λαοθάλασσες” στα λιμάνια

Μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό και σε άλλους κόμβους. Δεκάδες χιλιάδες επιβάτες αναχωρούν από τα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου.

Λιμάνι Πειραιά - έξοδος εκδρομέων

Οι τελευταίοι εκδρομείς του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος εγκαταλείπουν το Λεκανοπέδιο, με αποτέλεσμα να υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση και καθυστερήσεις σε πολλά σημεία.

Στην Αττική Οδό καταγράφονται καθυστερήσεις έως και 1 ώρας από τον Ασπρόπυργο έως την έξοδο Ελευσίνας.

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στη λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Χαϊδαρίου αλλά και στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου από τα διόδια της Ελευσίνας μέχρι και τα Μέγαρα.

Από το πρωί της Παρασκευής στις 06:00 μέχρι σήμερα στις 06:00 από τα διόδια των Αφιδνών έφυγαν 42.760 αυτοκίνητα και από εκείνα της Ελευσίνας πέρασαν 62.220 αυτοκίνητα.

Το αδιαχώρητο επικρατεί από το πρωί και στα λιμάνια. Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθούν από το λιμάνι του Πειραιά 21 δρομολόγια και να αναχωρήσουν 19.652 επιβάτες.

Από το λιμάνι της Ραφήνας έχουν προγραμματιστεί οκτώ δρομολόγια, ενώ αναμένεται να αναχωρήσουν 8.130 επιβάτες.

Τέλος από το λιμάνι του Λαυρίου, έχει προγραμματιστεί ο απόπλους 10 πλοίων ενώ αναμένεται να αναχωρήσουν 2.624 επιβάτες.

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης: “Σαρώνει” τα μετάλλια η Ελλάδα

Σερβιτόρα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε σοβαρά

Φωτιές: “Μάχη διαρκείας” στην Ηλεία – Κάηκαν σπίτια σε Κρανίδι και Αρκαδία (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ελπίζουμε να ολοκληρωθεί η συμφωνία για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και ΚάλαςΣήμερα 16:59 | Ειδήσεις

O Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε «άνοιγμα» στην Τζόρτζια Μελόνι, που εμφανίζεται δυσαρεστημένη με τη συμφωνία για τα αξιώματα της ΕΕ

ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές και στελέχη ζητούν δημοψήφισμα - Eπικρίνουν απολύσεις και αναφορές σε “μαύρο χρήμα”Σήμερα 19:24 | Ειδήσεις

Βαθαίνει το ρήγμα της εσωκομματικής περιδίνισης στο κόμμα της Αξιωματικής Αντοπλίτευσης. Ποιοι υπογράφουν την επιστολή και έτσι αμφισβητούν τους χειρισμούς Κασσελάκη.

Δούκας στον ΑΝΤ1: Το ΠΑΣΟΚ από την επιβίωση θα περάσει στην υπέρβαση (βίντεο)Σήμερα 20:01 | Ειδήσεις

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του ο Δήμαρχος Αθήνας και νεός υποψήφιος για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητά του, τον Νίκο Ανδρουλάκη και το Δήμο.

Συμφωνία K Group - QIA: "Ψήφος εμπιστοσύνης" στον Όμιλο Κυριακού και στην ελληνική ΟικονομίαΣήμερα 19:55 | Ειδήσεις

Τι λένε για το επενδυτικό fund οι Θοδωρής Κυριακού και Mansoor Al-Mahmoud. Τι δηλώνουν για την συμφωνία οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Στέφανος Κασσελάκης, Κωστής Χατζηδάκης, Γιάννης Στουρνάρας, Νίκος Ανδρουλάκης και Κυριάκος Βελοπουλος.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μακρόν: Ποιον θέλει ως Επίτροπο της Γαλλίας στην ΕΕ23:37Deutsche Welle: Μητσοτάκης και Ερντογάν ταυτόχρονα στην Κύπρο για τα 50 χρόνια του “Αττίλα”23:22Κρήτη: Βρέθηκε η σορός άντρα που έπεσε από πλοίο στην Ύδρα τον Απρίλιο23:07Θήβα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με ένα νεκρό (βίντεο)22:53Χιλή – Κόλο Κόλο: Δολοφονία φιλάθλου σε φιλικό αγώνα22:38Τουρνουά Ακρόπολις, Ελλάδα – Μπαχάμες: Ο Giannis ήρθε και… έφερε την “κατοστάρα”22:23Τροιζηνία: Κλαδί έσπασε, έπεσε και σκότωσε 10χρονο αγόρι22:10Ηράκλειο – Θρίλερ: Σορός άγνωστου άντρα εντοπίστηκε σε χωράφι21:56Φωτιά στην Ύδρα: Ποινική δίωξη και στους επιβάτες του σκάφους21:42Ιταλία: Ανήλικη βιάστηκε και στραγγαλίστηκε μέσα σε σκάφος που μετέφερε παράτυπους μετανάστες21:28Φωτιά στην Αρκαδία σε δασική περιοχή, κινητοποιήθηκαν εναέρια μέσα21:14ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέπει τις επείγουσες αμβλώσεις στο Αϊνταχο21:00Μέτσολα: Ελπίδες για απόφαση σήμερα σχετικά με τα ανώτατα αξιώματα της ΕΕ20:45Στόλτενμπεργκ: Οι εκλογές στις ΗΠΑ δεν θα επηρεάσουν τη θέση τους στο ΝΑΤΟ20:31Δούκας στον ΑΝΤ1: Το ΠΑΣΟΚ από την επιβίωση θα περάσει στην υπέρβαση (βίντεο)20:17“Thessaly Evros Pass”: Οι προθεσμίες για τις αιτήσεις, τα ποσά και οι δικαιούχοι20:02 Συμφωνία K Group - QIA: "Ψήφος εμπιστοσύνης" στον Όμιλο Κυριακού και στην ελληνική Οικονομία 19:48Λάνθιμος – “Bugonia”: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα του ταινία19:34ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές και στελέχη ζητούν δημοψήφισμα - Eπικρίνουν απολύσεις και αναφορές σε “μαύρο χρήμα”19:21Βουλή - Δένδιας: Έρχονται 20 νέα F-35 τελευταίας τεχνολογίας19:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο