LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 21 Ιουνίου 2024 18:51 | Ανανέωση: 21 Ιουνίου 2024 18:49

Φωτιά στην Ηλεία: Νεκρός 55χρονος που βοηθούσε στην κατάσβεση

Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Πύργο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

φωτια Ηλεια

Ανεξέλεγκτο μαίνεται το μέτωπο της φωτιάς στην Ηλεία, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις φλόγες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 55χρονος άνδρας, ο οποίος βοηθούσε την κατάσβεση του έχασε την ζωή του στην Μυρτιά. 

Ο άνδρας διακομίστηκε με ιδιωτικό όχημα στο νοσοκομείο του Πύργο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πύργου ο άνδρας έχασσε την ζωή του από αναρρόφηση τροφής, αναμένεται όμως και η ιατροδικαστική εξέταση για να ρίξει φως στα αίτια. 

Ειδήσεις σήμερα:

Κορυδαλλός - Λύτρας: Οι άλλοι δύο στο κελί, τα βιβλία και ο καβγάς με συγκρατούμενο

Γυναικοκτονία - Αλεξανδρούπολη: Ο 81χρονος είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία

Φωτιές: Η “μάχη” στα “πύρινα μέτωπα” - 45 πυρκαγιές τις τελευταίες ώρες (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: Έρχεται έκτακτη επιδείνωση με βροχές, ανέμους και κρύοΣήμερα 12:18 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο καιρικών συνθηκών το οποίο μόλις εξέδωσε, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Χασάν Νασράλα: Νεκρός ο ηγέτης της ΧεζμπολάχΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Στη ανακοίνωσή του ισραηλινού στρατού αναφέρεται ότι "ο Χασάν Νασράλα δεν θα μπορεί πλέον να τρομοκρατεί τον κόσμο". Δεν επιβεβαιώνει τον θάνατο η Χεζμπολάχ. 

Μαρινέλλα: Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας τηςΣήμερα 12:51 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα δεν αναμένεται να εκδοθεί ανακοινωθέν για την υγεία της ερμηνεύτριας από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Διευθυντής που δέχθηκε επίθεση από μαθητή: Δεν θα κινηθώ νομικά, δεν είναι αρμοδιότητα μουΣήμερα 10:18 | Ειδήσεις

Μιλώντας στους "Weekenders", ο Δημήτρης Σακελλάρης τόνισε πως δεν έχει κάποιο προσωπικό θέμα με το παιδί. Που επέρριψε τις ευθύνες για την παραβατικότητα των ανηλίκων. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαρινέλλα: Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας της13:04Θεσσαλία - Φυσικές καταστροφές: Νέα παράταση στα μέτρα ανακούφισης12:50Φοροδιαφυγή: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους ελεύθερους επαγγελματίες12:37Καιρός: Έρχεται έκτακτη επιδείνωση με βροχές, ανέμους και κρύο12:23Πειραιάς: Πλοίο επέστρεψε από Κρήτη - Ταλαιπωρία για 977 επιβάτες12:10Μαχαίρωμα 68χρονου στην Κέρκυρα: Ομολόγησε τη δολοφονία η σύζυγος11:57Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον πρωταγωνιστής11:44Μαρινέλλα - Παγώνη στον AΝΤ1: Τα επόμενα 24ωρα θα κρίνουν πολλά11:30Μεσολόγγι - Revenge porn: Ανήλικοι αλλοίωσαν φωτογραφία μαθήτριας για να φαίνεται γυμνή11:16Χασάν Νασράλα: Νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ11:02Διευθυντής που δέχθηκε επίθεση από μαθητή: Δεν θα κινηθώ νομικά, δεν είναι αρμοδιότητα μου10:49Κάμαλα Χάρις: “Επιτέθηκε” στον Τραμπ για το μεταναστευτικό10:35Νέα Ζηλανδία: Καρχαρίας - “φάντασμα” εντοπίστηκε στον Ειρηνικό Ωκεανό10:22Ερμιόνη - Δικηγόρος οικογένειας: Να αυστηροποιηθούν οι ποινές για παραμέληση ανηλίκου10:08Κρήτη: Αγνοείται άνδρας που έκανε πεζοπορία09:55Μπραχάμι - Τροχαίο: Νεκρός οδηγός μοτοσικλέτας09:41Κέρκυρα: Νεκρός από μαχαιριές 68χρονος09:28Βία ανηλίκων - Ζέττα Μακρή: Μας προβληματίζει η συχνότητα των φαινομένων09:14Tουρκία: 865 χρόνια κάθειρξη στον εργολάβο της πολυκατοικίας που σκότωσε δεκάδες ανθρώπους09:01Τιμολόγια ρεύματος: “Ανάσα” για τους καταναλωτές τον Οκτώβριο08:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο