LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 21 Ιουνίου 2024 13:59

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τα γενέθλια και το τρυφερό μήνυμα της Κέιτ (εικόνες)

Πώς η βρετανική βασιλική οικογένεια εν μέσω θεραπειών και περιπετειών υγείας, βρήκε το χρόνο και την τρυφερότητα, να ευχηθεί στο πρωτότοκο γιο της για τα 42 του χρόνια.

AP - Κάρολος - Γουίλιαμ - Κηδεία  Ελισάβετ

Τα 42 του χρόνια έκλεισε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, και το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητο τόσο από την σύζυγό του Κέιτ αλλά και από το παλάτι.

Σε μια ανάρτηση στο X, η Κέιτ έγραψε: «Χρόνια πολλά μπαμπά, όλοι σε αγαπάμε τόσο πολύ! Cx».

Η ανάρτηση συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία που δείχνει τον πρίγκιπα της Ουαλίας να χοροπηδάει και να κρατάει το χέρι του με τα τρία του παιδιά σε μια παραλία.

Νωρίτερα, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μοιράστηκαν μια φωτογραφία του βασιλιά, με τον πρίγκιπα της Ουαλίας ως μωρό στην αγκαλιά του.

Η ασπρόμαυρη εικόνα είχε τραβηχτεί στο παλάτι του Κένσινγκτον στο Λονδίνο, την 1η Φεβρουαρίου 1983.

Τα γενέθλια βρίσκουν τον πρίγκιπα να προσπαθεί να στηρίξει, τόσο τον πατέρα του όσο και την σύζυγό του, καθώς δίνουν ο καθένας, τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε γνωστό τράπερ για οπλοκατοχή

Copa America: Ο “Μέσι” χάρισε την πρώτη νίκη στην Αργεντινή (εικόνες)

Φονικές φωτιές στην Τουρκία (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: Έρχεται έκτακτη επιδείνωση με βροχές, ανέμους και κρύοΣήμερα 12:18 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο καιρικών συνθηκών το οποίο μόλις εξέδωσε, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Χασάν Νασράλα: Νεκρός ο ηγέτης της ΧεζμπολάχΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Στη ανακοίνωσή του ισραηλινού στρατού αναφέρεται ότι "ο Χασάν Νασράλα δεν θα μπορεί πλέον να τρομοκρατεί τον κόσμο". Δεν επιβεβαιώνει τον θάνατο η Χεζμπολάχ. 

Μαρινέλλα: Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας τηςΣήμερα 12:51 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα δεν αναμένεται να εκδοθεί ανακοινωθέν για την υγεία της ερμηνεύτριας από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Διευθυντής που δέχθηκε επίθεση από μαθητή: Δεν θα κινηθώ νομικά, δεν είναι αρμοδιότητα μουΣήμερα 10:18 | Ειδήσεις

Μιλώντας στους "Weekenders", ο Δημήτρης Σακελλάρης τόνισε πως δεν έχει κάποιο προσωπικό θέμα με το παιδί. Που επέρριψε τις ευθύνες για την παραβατικότητα των ανηλίκων. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαρινέλλα: Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας της13:04Θεσσαλία - Φυσικές καταστροφές: Νέα παράταση στα μέτρα ανακούφισης12:50Φοροδιαφυγή: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους ελεύθερους επαγγελματίες12:37Καιρός: Έρχεται έκτακτη επιδείνωση με βροχές, ανέμους και κρύο12:23Πειραιάς: Πλοίο επέστρεψε από Κρήτη - Ταλαιπωρία για 977 επιβάτες12:10Μαχαίρωμα 68χρονου στην Κέρκυρα: Ομολόγησε τη δολοφονία η σύζυγος11:57Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον πρωταγωνιστής11:44Μαρινέλλα - Παγώνη στον AΝΤ1: Τα επόμενα 24ωρα θα κρίνουν πολλά11:30Μεσολόγγι - Revenge porn: Ανήλικοι αλλοίωσαν φωτογραφία μαθήτριας για να φαίνεται γυμνή11:16Χασάν Νασράλα: Νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ11:02Διευθυντής που δέχθηκε επίθεση από μαθητή: Δεν θα κινηθώ νομικά, δεν είναι αρμοδιότητα μου10:49Κάμαλα Χάρις: “Επιτέθηκε” στον Τραμπ για το μεταναστευτικό10:35Νέα Ζηλανδία: Καρχαρίας - “φάντασμα” εντοπίστηκε στον Ειρηνικό Ωκεανό10:22Ερμιόνη - Δικηγόρος οικογένειας: Να αυστηροποιηθούν οι ποινές για παραμέληση ανηλίκου10:08Κρήτη: Αγνοείται άνδρας που έκανε πεζοπορία09:55Μπραχάμι - Τροχαίο: Νεκρός οδηγός μοτοσικλέτας09:41Κέρκυρα: Νεκρός από μαχαιριές 68χρονος09:28Βία ανηλίκων - Ζέττα Μακρή: Μας προβληματίζει η συχνότητα των φαινομένων09:14Tουρκία: 865 χρόνια κάθειρξη στον εργολάβο της πολυκατοικίας που σκότωσε δεκάδες ανθρώπους09:01Τιμολόγια ρεύματος: “Ανάσα” για τους καταναλωτές τον Οκτώβριο08:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο