LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 20 Ιουνίου 2024 23:28

Ιταλία: Νεκρός Ινδός εργάτης ακρωτηριάστηκε και ο εργοδότης τον εγκατέλειψε έξω από το σπίτι του

Ποιο το πρόστιμο στον άνδρα που συνελήφθη Ποιος ο λόγος που ο εργοδότης του δεν ήθελε να πάει τον εργάτη του στο νοσοκομείο έπειτα από το ατύχημα που είχε. υπαίτιος για την φωτιά στην Βαρυμπόμπη.

Αστυνομία - Ιταλία

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η τραγική ιστορία του Ινδού Σατνάμ Σινγκ, 31 ετών, ο οποίος εργαζόταν σε επιχείρηση λίγο έξω από την πόλη Λατίνα, 80 χιλιόμετρα νότια της Ρώμης.

Ο Σινγκ ακρωτηριάσθηκε όταν τα πόδια και τα χέρια του πιάστηκαν σε αυτόματη μηχανή για το πακετάρισμα εμπορευμάτων. Ο εργοδότης του, αντί να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, αποφάσισε να τον εγκαταλείψει έξω από την αγροικία στην οποία ζούσε, αφήνοντας το κομμένο, δεξί του χέρι μέσα σε τελάρο λαχανικών λίγα μέτρα μακρύτερα.

Αυτόπτες μάρτυρες ρώτησαν τον επιχειρηματία για ποιόν λόγο εγκατέλειψε τον άτυχο νέο. Η απάντηση που έλαβαν ήταν: «Δεν μπορώ να τον πάω στο νοσοκομείο, δούλευε “μαύρα”».

Στη συνέχεια, ο εργάτης μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Σαν Καμίλο της Ρώμης όπου – παρά τις προσπάθειες των γιατρών – υπέκυψε στα τραύματά του. Η εισαγγελία της Λατίνα ξεκίνησε έρευνα, στα πλαίσια της οποίας κλήθηκε αμέσως να καταθέσει ο ασυνείδητος εργοδότης.

Ο ιταλικός Τύπος υπογραμμίζει ότι πρόκειται για άλλη μια τραγωδία, η οποία οφείλεται στο ευρέως διαδεδομένο φαινόμενο της «μαύρης εργασίας». Ο άτυχος νέος είχε έρθει στην Ιταλία με τη σύζυγό του πριν από τρία χρόνια και η μόνη, «αδήλωτη» θέση εργασίας που του είχαν προσφέρει, ήταν έξω από την Λατίνα. Στη συγκεκριμένη περιοχή ζουν χιλιάδες Ινδοί, οι οποίοι συχνά πέφτουν θύματα ακραίας εκμετάλλευσης, κυρίως από γαιοκτήμονες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε Αττική και Εύβοια (χάρτης)

Ενδοοικογενειακή βία - Χρυσοχοΐδης: 338 συλλήψεις στην Κρήτη το πρώτο 5μηνο του 2024

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης: “Σαρώνει” τα μετάλλια η Ελλάδα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λάρισα: Παρουσιάστηκαν τα έργα θωράκισης της Θεσσαλίας16:00Λαγκαδάς: Έκλεψε καλώδια 650 κιλών από τον ΔΕΔΔΗΕ15:47Σεισμός στις Στροφάδες15:33Super League: Ντέρμπι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την 6η αγωνιστική15:20Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον Μητσοτάκη ενημέρωση για την εξωτερική πολιτική15:07Λαύριο: Ελεύθεροι οι ανήλικοι κατηγορούμενοι - Δικάζεται στο αυτόφωρο ο ενήλικος14:53Νασράλα: H Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε ότι είναι νεκρός 14:40Ο Μητσοτάκης στον διαγωνισμό Ρομποτικής “First Global Challenge”: Μας δείχνετε τον δρόμο (εικόνες) 14:26Λειψυδρία στην Αττική: Η κατάρα του Ποσειδώνα, η επικήρυξη των ακρίδων και η κρήνη που βάφτισε το Ψυχικό14:12Άγιος Παντελεήμονας: Ανήλικοι πήραν με τη βία κόσμημα από 52χρονο13:59Αλεξανδρούπολη - Βιασμός 5χρονου: Στον εισαγγελέα οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς των συμμαθητών του μετά την καταγγελία 13:45Λίβανος: Σε κατάσταση συναγερμού μετά τη δολοφονία Νασράλα - Προετοιμάζει αντίποινα η Χεζμπολάχ13:31CERN: Ο Κωνσταντίνος Φουντάς του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Πρόεδρος του Συμβουλίου13:17Μαρινέλλα: Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας της13:04Θεσσαλία - Φυσικές καταστροφές: Νέα παράταση στα μέτρα ανακούφισης12:50Φοροδιαφυγή: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους ελεύθερους επαγγελματίες12:37Καιρός: Έρχεται έκτακτη επιδείνωση με βροχές, ανέμους και κρύο12:23Πειραιάς: Πλοίο επέστρεψε από Κρήτη - Ταλαιπωρία για 977 επιβάτες12:10Μαχαίρωμα 68χρονου στην Κέρκυρα: Ομολόγησε τη δολοφονία η σύζυγος11:57Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον πρωταγωνιστής11:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο