LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 20 Ιουνίου 2024 14:37 | Ανανέωση: 20 Ιουνίου 2024 14:34

Φωτιά στην Βαρυμπόμπη και στον Κόκκινο Μύλο (εικόνες)

Για πέντε εστίες φωτιάς στον Κόκκινο Μύλο, κάνουν λόγο οι πληροφορίες από την Πυροσβεστική. Μεγάλη κινητοποίηση για την κατάσβεση των μετώπων, εν μέσω ανέμων και ζέστης.

Φωτιά - Κόκκινος Μύλος

Φωτιά σε ξερά χόρτα ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/6) στη Βαρυμπόμπη.

Η φωτιά καίει κοντά στην ταβέρνα «Θέα» και στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Παράλληλα δόθηκε εντολή να ενεργοποιηθούν εναέρια μέσα για να γίνουν ρίψεις νερού από αέρος.

Συνολικά, στην φωτιά στην Βαρυμπόμπη επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11 υδροφόρα οχήματα, που έχουν την συνδρομή προσωπικού και υδροφόρων των ΟΤΑ.

Ρίψεις νερού από αέρος κάνουν 3 πυροσβεστικά αεροπλάνα και 3 ελικόπτερα.

Φωτιά - Κόκκινος Μύλος

Κι ενώ τα πράγματα ευτυχώς εξελίχθηκαν γρήγορα καλά στην Βαρυμπόμπη, πυροσβέστες έσπευσαν για ακόμη μια μάχη στον Κόκκινο Μύλο, όπου σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες ξέσπασαν πέντε εστίες φωτιάς σε μια ευθεία, στην περιοχή κοντά στην οδό Κλεισούρας, στο Μενίδι.

Από τις φλόγες κάηκε μια κατοικία, στην οποία έμεναν άνθρωποι. Στην επιχείρηση κατάσβεσης πήραν μέρος και δύο ελικόπτερα, που έκαναν ρίψεις νερού από αέρος.

Όπως μεταδίδει ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1, Θάνος Κλωνόπουλος, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, η φωτιά ξεκίνησε από έκρηξη σε μετασχηματιστή, που βρισκόταν σε ακαθάριστο οικόπεδο, προκαλώντας πανικό.

Φωτιά - Κόκκινος Μύλος


Στο "κόκκινο" η Αττική την Παρασκευή για πρώτη φορά φέτος

Σήμερα, Πέμπτη 20/6 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας συντονιστική σύσκεψη με αντικείμενο τον προγραμματισμό των ενεργειών λόγω του χάρτη επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς της Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με τον οποίο αύριο η Αττική θα είναι σε επίπεδο συναγερμού (κόκκινο- κλίμακα 5- ακραίος κίνδυνος) και σε αρκετές περιοχές της χώρας σε επίπεδο 4 (πορτοκαλί- πολύ υψηλός κίνδυνος).

Χάρτης πρόβλεψης - 21 - 6 - 2023

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΛίβανος: Ολονύχτιο σφυροκόπημα του Ισραήλ στην Βηρυτό - Άγνωστη η τύχη του Νασράλα (εικόνες)Σήμερα 08:05 | Ειδήσεις

Άγνωστη παραμένει η τύχη του ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, αφού η Χεζμπολάχ δεν έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση του.

Τιμολόγια ρεύματος: “Ανάσα” για τους καταναλωτές τον ΟκτώβριοΣήμερα 08:40 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται να ανακοινώθουν τα νέα τιμολόγια. Εκτιμήσεις για σταθεροποίηση ή και μειώσεις στις τιμές.

Tουρκία: 865 χρόνια κάθειρξη στον εργολάβο της πολυκατοικίας που σκότωσε δεκάδες ανθρώπουςΧθες 17:25 | Ειδήσεις

Τι ισχυρίστηκε ο εργολάβος που ήταν υπεύθυνος για την κατασκευή ενός πολυώροφου κτιρίου στη νότια Τουρκία, το οποίο κατέρρευσε και κόστισε την ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Καιρός: Ζέστη και ήλιος το ΣάββατοΧθες 17:07 | Ειδήσεις

Λίγες ομίχλες θα υπάρξουν τις πρωινές και βραδινές ώρες. Πως θα κυμανθεί η θερμοκρασία και η ένταση των ανέμων. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Tουρκία: 865 χρόνια κάθειρξη στον εργολάβο της πολυκατοικίας που σκότωσε δεκάδες ανθρώπους09:01Τιμολόγια ρεύματος: “Ανάσα” για τους καταναλωτές τον Οκτώβριο08:47Λίβανος: Ολονύχτιο σφυροκόπημα του Ισραήλ στην Βηρυτό - Άγνωστη η τύχη του Νασράλα (εικόνες)08:35Εορτολόγιο - 28 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα08:21Καιρός: Ζέστη και ήλιος το Σάββατο08:08O Τζόνι Κας γίνεται ο πρώτος μουσικός με άγαλμα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ (εικόνες)23:59Απελάσεις: Η Γερμανία επιστρέφει Τούρκους μετανάστες στην πατρίδα τους23:49Ζελένσκι για συνάντηση με Τραμπ: Του παρουσίασα το σχέδιο νίκης της Ουκρανίας23:39“Safe.YOUth”: Η νέα εφαρογή ειδοποίησης για τη βία κατά ανηλίκων23:28Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού - Δέλλας προς μαθητές: Αφήστε τα κινητά και τρέξτε στους δρόμους (βίντεο)23:15Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με λεωφορείο (εικόνες)23:02Συμπληρώματα διατροφής: Πώς επηρεάζουν το ήπαρ;22:49Άγιος Παντελεήμονας - Άνδρας κατέφυγε στο ΑΤ: Με μαχαίρωσε ο συγκάτοικός μου22:35Χασάν Νασράλα: Ποιος είναι ο πανίσχυρος ηγέτης της Χεζμπολάχ που μπήκε στο στόχαστρο του Ισραήλ22:21Θανατώσεις ζώων με ευλογιά και πανώλη: Μεγάλη αύξηση του ποσού αποζημίωσης22:08Κνωσός: Πυροβόλησαν παγώνι στον αρχαιολογικό χώρο21:54Θεσσαλονίκη: “Θύμα” ρύπανσης από ζευγάρια που... ερωτοτροπούν ο Γαλλικός ποταμός (εικόνες)21:41Λίβανος: Σχέδια εκκένωσης πολιτών μέσω Κύπρου - Τουρκίας – Ελλάδας 21:27Άγιος Παντελεήμονας - Κασσελάκης: Δεν πήρα ξεκάθαρες απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του μετανάστη21:13Δήμαρχος Νέας Υόρκης: Δεν παραιτούμαι, είμαι αθώος21:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο