LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 19 Ιουνίου 2024 20:04

Λύτρας: Ο γάμος, τα ταξίδια και οι ευχάριστες στιγμές του ζευγαριού (βίντεο)

Φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού, δηλώνουν σοκαρισμένοι με όσα συνέβησαν. Όπως λένε στον ΑΝΤ1, δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη, ότι η σχέση αγάπης που ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια, θα κατέληγε στην άγρια κακοποίηση της συζύγου του Απόστολου Λύτρα.

Απόστολος Λύτρας

Της Κέλλυς Χεινοπώρου 

Είναι σε ευχάριστες στιγμές του διάσημου ζευγαριού των ποινικολόγων στην Κούβα, τότε που τα ακριβά ταξίδια τους επιδεικνύονταν με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα,  ενώ η αγάπη τους και η επιτυχημένη κοινή τους πορεία απλωνόταν σε σελίδες περιοδικών. Είχαν γνωριστεί όταν η Σοφία ήταν μια νεαρή δικηγόρος από την Αμαλιάδα που είχε φτάσει στο γραφείο του Απόστολου Λύτρα ως ασκούμενη

Ο Στέλιος Αυγέρης, δικηγόρος και φίλος του ζευγαριού λέει στον ΑΝΤ1 ότι «από τα πρώτα βήματα, ήμασταν στο γραφείο. Ήμουνα με τον Απόστολο, εγώ και η Σοφία, οι τρεις μας ξεκινήσαμε. Τους γνώρισα μαζί , μιλάμε για δυο εξαιρετικούς ανθρώπους. Ήμασταν μαζί (με Α. Λύτρα) και την Δευτέρα, ενώπιον ανακρίτριας. Μετανιωμένος, έχει καταλάβει την χαζομάρα που έχει κάνει, μετανιωμένος»

Γνωρίστηκαν λίγο πριν το 2013 όταν ο ποινικολόγος ήταν σε διάσταση με την πρώτη του σύζυγο. Δυο χρόνια αργότερα παντρευτήκαν, με την νεαρή δικηγόρο να είναι έγκυος στην κόρη τους.

Ο κουμπάρος του ζευγαριού λέει στον ΑΝΤ1 ότι «τα σκέφτεται όλα , το παιδί του, την καριέρα του. Δεν είναι ένας άνθρωπος βίαιος, εγώ τον Αποστόλη τον ξέρω δέκα χρόνια. Κάναμε τραπέζι, έχω φωτογραφίες, βίντεο. Αγαπημένοι όλα καλά, τι να πω ρε. Το σήκωσε χθες το βράδυ και μου είπε. Δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι ψυχολογικά χάλια»

Υπόθεση Ζέμπερη, Πισπιρίγκου, Παντελίδη. Ο Ποινικολόγος εκτοξεύεται , η σύζυγος του πάντα σιωπηλά, αλλά πάντα δίπλα του.

Απόστολος Λύτρας

Με μπροστάρη τον δημοφιλή πλέον δικηγόρο, το δικηγορικό του γραφείο αναλαμβάνει υποθέσεις γυναικοκτονιών, με την Σοφία – ως νομική εκπρόσωπο σε στέγες κακοποιημένων γυναικών – να δίνει όλο της το είναι να για να προστατεύει τα θύματα. Ώσπου και η ίδια έγινε θύμα.

Ο κουμπάρος του ζευγαριού συνεχίζει λέγοντας «έπεσα από τα σύννεφα, αφού το Σάββατο το μεσημέρι ήμουν σπίτι του. Μαζί ήμασταν. Εγώ, η Σοφία, αυτός και η μικρή. Έμεναν μαζί στο σπίτι του. Μπορεί να είχαν κάποια προβλήματα, δεν ξέρω. Ήταν μαζί»

Στην κατάθεση του ο Απόστολος Λύτρας παραδέχεται ότι επιτέθηκε την σύζυγό του, γιατί – όπως εξηγεί ο ίδιος - ζήλεψε. Ότι την χτύπησε παρορμητικά και ενστικτωδώς στο πρόσωπο, γιατί το χέρι του βρισκόταν  σε μικρή απόσταση από το πρόσωπο. Και  ότι η πτώση από τις σκάλες ήταν ψέμα, το οποίο όμως επινοήθηκε από το ίδιο το θύμα.

Τι ισχυρίστηκε

  • επίθεση από ζήλεια 
  • χτύπημα στο πρόσωπο από παρόρμηση
  • Πτώση από σκάλες: το επινόησε το θυμα

Στην κατάθεσή του ο Απόστολος Λύτρας αναφέρει «όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο αρχίσαμε να λογομαχούμε και καθόσον οδηγούσα με το δεξί μου χέρι τη χτύπησα προφανώς στο πρόσωπο χωρις να γνωρίζω το σημείο και χωρις να έχω την παραμικρή πρόθεση να της προκαλέσω την οποιαδήποτε βλάβη. Tο χτύπημα στο πρόσωπο της συζύγου μου ουσιαστικά έγινε από το τέντωμα του δεξιού μου χεριού ενστικτωδώς και παρορμητικά, γιατί βρισκόμαστε σε απόσταση 40 εκατοστών περίπου. Όταν φύγαμε από το σπίτι για το νοσοκομείο μου είπε «δεν πρόκειται να πω τίποτα για το τι έγινε» και εγώ της είπα θα αναλάβω την ευθύνη. Η σύζυγος μου στο δωμάτιο που βρισκόταν και ήμουν μαζί της μου είπε να πούμε ότι έπεσα από τη σκάλα» 

Οι ημέρες που το ζευγάρι φωτογραφιζόταν μέσα σε ακριβά αυτοκίνητα και σε πολυτελείς ταξιδιωτικούς προορισμούς φαίνεται πως τελείωσαν. Οι δυο ποινικολόγοι, στη θέση του θύματος και του θύτη, πλέον στέκονται απέναντι, με το θύμα – δυναμωμένο πια , μετά το πρώτο σοκ, να ετοιμάζει αντεπίθεση.

Ειδήσεις σήμερα:

Κικίλιας για φωτιά στη Βάρης - Κορωπίου: Υπάρχει βίντεο με εμπρηστή

Λύτρας - πατέρας Κυριακής Γρίβα: Ένιωσα εξευτελισμό όταν το έμαθα (βίντεο)

Κρήτη: Στον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τις τέσσερις εγκληματικές ομάδες (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑυγενάκης: Ζητώ δημόσια συγνώμη - Δεν χειροδίκησα, δεν απείλησα κανέναν (βίντεο)Σήμερα 09:10 | Ειδήσεις

Ο βουλευτής της ΝΔ, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», παρουσιάζοντας την δική του εκδοχή για το περιστατικό, το οποίο έχει προκαλέσει σάλο.

Μαρινάκης: Ο Αυγενάκης οφείλει μια συγγνώμη - Λογικές “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δεν γίνονται αποδεκτέςΣήμερα 08:19 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για το βίντεο με “πρωταγωνιστή” τον Λευτέρη Αυγενάκη, που έχει προκαλέσει σάλο.

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: “Ο Παναγιώτης Στάθης είχε μπλέξει με πράγματα που τα... φοβάσαι” (βίντεο)Σήμερα 07:37 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης, για τις υψηλές αμοιβές του Παναγιώτη Στάθη, αλλά και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του, όπου ίσως κρύβεται η άκρη του νήματος στην εξιχνίαση της μαφιόζικης εκτέλεσης του.

ΠΑΣΟΚ: Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματοςΣήμερα 08:52 | Ειδήσεις

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Μέχρι στιγμής είναι η έκτη υποψήφια για την ηγεσία. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κωνσταντινούπολη: Τούρκος απειλεί με μαχαίρι Άραβες επιχειρηματίες (βίντεο)11:42Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις11:30Στεφανίδη: Το ξέσπασμα της και το παράπονο για “ασέβεια”11:19Κυπριακό - ΟΗΕ: Είμαστε μακριά από μια συμβιβαστική λύση11:07ΟΣΕ: Δεν υπάρχουν κενά ασφαλείας στα τρένα10:56The Ellinikon: Πυρετώδεις εργασίες για την μεγαλύτερη ανάπλαση στην Ευρώπη (βίντεο)10:44ΑΠΘ: Φοιτητής καταγγέλλει κλοπή εργαλείων αξίας χιλιάδων ευρώ από εργαστήριο10:33ΝΒΑ: Ο Τζέισον Τέιτουμ υπογράφει το πιο ακριβό συμβόλαιο της Ιστορίας του αθλήματος10:19Ξάνθη: Φωτιά σε σπίτι ηθοποιού (βίντεο)10:06Αυγενάκης: Διαγραφή από την ΝΔ ζητά η αντιπολίτευση09:52Αιτωλοακαρνανία: Συνέδριο για τον Προσκυνηματικό και Εναλλακτικό τουρισμό09:39Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε ανήλικο για τον βιασμό 9χρονου09:39Εορτολόγιο - 3 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα09:25Αυγενάκης: Ζητώ δημόσια συγνώμη - Δεν χειροδίκησα, δεν απείλησα κανέναν (βίντεο)09:12ΠΑΣΟΚ: Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος09:00Αυγενάκης: Δεν χτύπησα κανέναν, υπήρξε μόνο λεκτική ένταση 08:47Γιώργος Σγουράκης: Έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος δημιουργός 08:34Μαρινάκης: Ο Αυγενάκης οφείλει μια συγγνώμη - Λογικές “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δεν γίνονται αποδεκτές08:22Φωτιά - Θάσος: Δύο μέτωπα πυρκαγιάς από κεραυνούς (βίντεο)08:09Κακοκαιρία – Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι07:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο