LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 19 Ιουνίου 2024 12:21 | Ανανέωση: 19 Ιουνίου 2024 12:31

“Άφαντος” ο Λύτρας - Στον εισαγγελέα η πρώην σύζυγος

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η πρώην σύζυγος του Αποστολου Λύτρα, που άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος της, μετά από την μήνυση σε βάρος της, από την νυν σύζυγό του. Αναζητείται ακόμη ο ποινικολόγος.

Αποστολος Λύτρας - Δικαστήριο - Ενδοοικογενειακή βία

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα μετά την σύλληψη της στο πλαίσιο του αυτοφώρου για όσα καταγγέλει με μηνύσεις της ότι έγιναν χθες βράδυ στο σπίτι της, η νυν σύζυγος του κατηγορούμενου για ενδοοικογενειακή βία δικηγόρου.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, η οποία στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της νυν συζύγου, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου, φέρεται, σύμφωνα με τη μηνύτρια, να μετέβη μαζί με άλλα δύο πρόσωπα στο σπίτι του ζευγαριού να άνοιξε με τα κλειδιά και να εισήλθε στον προαύλιο χώρο με σκοπό να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του ποινικολόγου.

Το θύμα, ενεργοποίησε το κουμπί πανικού ενώ υπέβαλε μηνύσεις σε βάρος των προσώπων που πήγαν χθες βράδυ στο σπίτι της, αλλά και σε βάρος του συζύγου της.

Η μήνυση της 37χρονης σε βάρος τους αφορά στα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης, της απειλής και της διατάραξης οικιακής ειρήνης, με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα.

Ποινική δίωξη στην πρώην σύζυγο του Λύτρα

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, η οποία παραπέμπφθηκε για να δικαστεί από το Μονομελές Αυτόφωρο.
Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή.
Παράλληλα, η Εισαγγελία έστειλε αντίγραφα της δικογραφιας:
  1. στην Εισαγγελία Εφετων για τις περαιτέρω ενέργειες της για τον μηνυόμενο δικηγόρο, συνεργάτη του κ.Λύτρα 
  2. στην ανακρίτρια Χρ.Σαλάππα, προκειμένου να αποφανθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον κ.Λύτρα. Σε θετικη περίπτωση θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ποινικολόγου.

Ο Απόστολος Λύτρας, αναζητείται ακόμη από τις Αρχές στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά απο τη μήνυση που υποβληθηκε σε βάρος του από την σύζυγό του, για ηθική αυτουργία στο περιστατικό, παρά τις πληροφορίες ότι θα πήγαινε αυτοβούλως στο ΑΤ Γέρακα για να παραδοθεί.

Όπως είπε η Κωνσταντία Δημογλίδου στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" μέσα στο σπίτι της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, μπήκε η πρώην σύζυγος, η κόρη και ο δικηγόρος του ποινικολόγου, για να πάρουν πράγματά του.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό", μίλησε ο δικηγόρος του Απόστολου Λύτρα, Πέτρος Πανταζής ο οποίος επεσήμανε μεταξύ άλλων οτι ο εντολέας του δεν έχει παρβιάσει κάποιον περιοριστικό όρο που είχε τεθεί όταν αφέθηκε ελεύθερος.

Ειδήσεις σήμερα:

Άρειος Πάγος: Παρέμβαση για τις δηλώσεις Κούγια κατά Κασσελάκη

Ξάνθη: Φονικό τροχαίο κατά την επιστροφή από αρραβώνα (εικόνες)

Καταγγελία - Αχαΐα: Έβγαλαν ζευγάρι από αυτοκίνητο και βίασαν την γυναίκα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΞεσπά αγρότης στον ANT1, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική ΕλλάδαΧθες 19:55 | Ειδήσεις

Στην κάμερα του ΑΝΤ1 ξεσπά καλλιεργητής φασολιών, ο οποίος είδε τη μισή του σοδειά να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά.

Σικάγο: Ένας νεκρός και οκτώ έφηβοι τραυματίες από πυροβολισμούς στο κέντρο της πόληςΧθες 22:35 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, δεν έχουν συλληφθεί ύποπτοι σε σχέση με κανένα από τα δύο περιστατικά.

Τραμπ: Η πρότασή μου για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία δεν είναι η οριστική μου πρότασηΧθες 20:47 | Ειδήσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η πρότασή του για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία δεν είναι η οριστική του πρόταση.

Μεθυσμένος οδηγός έτρεχε με 230 χλμ/ώρα στην Αθηνών - ΛαμίαςΧθες 20:09 | Ειδήσεις

Σαν πύραυλος έτρεχε τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας ένας οδηγός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ήταν μεθυσμένος.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στην Γενεύη ο Υπουργός Στρατού των ΗΠΑ, για συνομιλίες σχετικά με το σχέδιο για ειρήνη στην Ουκρανία23:59Βραζιλία: Ο Ζαίρ Μπολσονάρο προσπάθησε να ανοίξει το ηλεκτρονικό του βραχιολάκι από "περιέργεια"23:45Νίκη Κεραμέως: Μειώθηκαν κατά 76% τα εκκρεμή ραντεβού των ΚΕΠΑ μέσα σε έναν χρόνο23:28Ολλανδία: Διακοπή κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο Αϊντχόφεν λόγω εμφάνισης πλήθους drones23:14Σικάγο: Ένας νεκρός και οκτώ έφηβοι τραυματίες από πυροβολισμούς στο κέντρο της πόλης23:00Καναδάς: Αρκούδα επιτέθηκε σε ομάδα μαθητών στα δυτικά της χώρας - Δύο άτομα σε κρίσιμη κατάσταση 22:46Τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο: Αμάξι παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα (εικόνες)22:32Ολυμπιακός: Εύκολη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο πριν την αναμέτρηση με την Ρεάλ22:18Επικοινωνία Τραμπ-Μερτς: Κατέστησα σαφή τη δέσμευση της Ευρώπης στην Ουκρανία, δήλωσε ο Γερμανός καγκελάριος22:04Ρέθυμνο: Νεκρός ένας άνδρας που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του21:50Αχτίδα ελπίδας για τον νεαρό Μάριο - Η μητέρα του μιλά στον ANT121:36ΗΠΑ: Ανησυχίες στο αμερικάνικο Κογκρέσο για το ειρηνευτικό σχέδιο στην Ουκρανία21:24Ηλεκτροκίνηση: Το Μέλλον των Μεταφορών Είναι εδώ21:10Τραμπ: Η πρότασή μου για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία δεν είναι η οριστική μου πρόταση20:56Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή20:42Ξεσπά αγρότης στον ANT1, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Ελλάδα20:28Μεθυσμένος οδηγός έτρεχε με 230 χλμ/ώρα στην Αθηνών - Λαμίας20:14Πάνω από 400 χιλιοστά βροχής καταγράφηκαν στα ορεινά της Ηπείρου20:00Τραγωδία στην Άρτα: 44χρονος έπεσε από μπαλκόνι - Στο νοσοκομείο η αδελφή του μετά από φωτιά στο διαμέρισμα19:46Νικ Φαν Ντάικ: Ποιος είναι ο «γιατρός των πρωταθλητών» που θα αναλάβει τον Ματίας Λεσόρ19:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο