LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 18 Ιουνίου 2024 22:37

Χάλε – Τσιτσιπάς: Καρδιοχτύπησε… αλλά προκρίθηκε

Ο Έλληνας πρωταθλητής δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στον Γερμανού Χένρι Σκουίρε (Νο 181 στην παγκόσμια κατάταξη).

Στεφανος Τσιτσιπας

Με δύο σετ κερδισμένα στο τάι-μπρέικ (7-6, 7-6), ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γερμανού Χένρι Σκουίρε και να προκριθεί στους «16» του τουρνουά του Χάλε.

Στο πρώτο φετινό παιχνίδι του στο γρασίδι, ο Έλληνας τενίστας συνάντησε πολλές δυσκολίες απέναντι σε έναν άσημο αντίπαλο (Νο 181 στην παγκόσμια κατάταξη), δεν κατάφερε να «σπάσει» το σερβίς του αντιπάλου του και χρειάστηκε να επιστρατεύσει την εμπειρία του στα τάι-μπρέικ, ιδιαίτερα στο πρώτο, στο οποίο νίκησε 9-7.

Στο δεύτερο τα πράγματα εξελίχθηκαν πιο εύκολα για τον Τσιτσιπά (7-2), που στον επόμενο γύρο περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Γερμανό Γιαν-Λέναρντ Στρουφ και τον Ιταλό Λουτσιάνο Νταρντέρι.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαγιόρκα: Ντόπιοι διώχνουν τουρίστες από τις παραλίες (βίντεο)

Ιωάννινα: “Γιατρός” πήρε μια.. περιουσία από ηλικιωμένη

Τουρκικά ΜΜΕ: Το Κατάρ “πούλησε” την Τουρκία… και αγκαλιάζει τους Ελληνοκύπριους

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΧασάν Νασράλα: Ποιος είναι ο πανίσχυρος ηγέτης της Χεζμπολάχ που μπήκε στο στόχαστρο του ΙσραήλΧθες 22:41 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ο Χασάν Νασράλα έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σφοδρής επιδρομής στο γενικό επιτελείο της Χεζμπολάχ. Διαψεύδει η σιιτική οργάνωση.

Κεφαλογιάννη: “Αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου” δήλωσε η Υπουργός ΤουρισμούΧθες 18:09 | Ειδήσεις

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, προχώρησε σε δήλωση στην οποία μιλάει για κρίση στον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα.

Μαρινέλλα - Νέο ιατρικό ανακοινωθέν: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας τηςΧθες 13:25 | Ειδήσεις

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, που νοσηλεύεται για δεύτερο 24ώρο με εγκεφαλικό.

Ο “παλαιοχριστιανός" εντοπίστηκε και συνελήφθηΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στον εντοπισμό και την σύλληψη των "Παλαιοχριστιανών", μετά την αρπαγή του βρέφους από το νοσοκομείο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
O Τζόνι Κας γίνεται ο πρώτος μουσικός με άγαλμα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ (εικόνες)23:59Απελάσεις: Η Γερμανία επιστρέφει Τούρκους μετανάστες στην πατρίδα τους23:49Ζελένσκι για συνάντηση με Τραμπ: Του παρουσίασα το σχέδιο νίκης της Ουκρανίας23:39“Safe.YOUth”: Η νέα εφαρογή ειδοποίησης για τη βία κατά ανηλίκων23:28Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού - Δέλλας προς μαθητές: Αφήστε τα κινητά και τρέξτε στους δρόμους (βίντεο)23:15Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με λεωφορείο (εικόνες)23:02Συμπληρώματα διατροφής: Πώς επηρεάζουν το ήπαρ;22:49Άγιος Παντελεήμονας - Άνδρας κατέφυγε στο ΑΤ: Με μαχαίρωσε ο συγκάτοικός μου22:35Χασάν Νασράλα: Ποιος είναι ο πανίσχυρος ηγέτης της Χεζμπολάχ που μπήκε στο στόχαστρο του Ισραήλ22:21Θανατώσεις ζώων με ευλογιά και πανώλη: Μεγάλη αύξηση του ποσού αποζημίωσης22:08Κνωσός: Πυροβόλησαν παγώνι στον αρχαιολογικό χώρο21:54Θεσσαλονίκη: “Θύμα” ρύπανσης από ζευγάρια που... ερωτοτροπούν ο Γαλλικός ποταμός (εικόνες)21:41Λίβανος: Σχέδια εκκένωσης πολιτών μέσω Κύπρου - Τουρκίας – Ελλάδας 21:27Άγιος Παντελεήμονας - Κασσελάκης: Δεν πήρα ξεκάθαρες απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του μετανάστη21:13Δήμαρχος Νέας Υόρκης: Δεν παραιτούμαι, είμαι αθώος21:00Αγρίνιο: Φίδι σε νηπιαγωγείο20:46Καύσωνας: Αυξήθηκαν οι επισκέψεις παιδιών στα επείγοντα λόγω ζέστης20:33Φτωχά νοικοκυριά: Ξοδεύουν όλο και λιγότερα, ακόμα και για φαγητό20:19Πολυτεχνείο: Άγνωστοι έκαναν παρέμβαση υπέρ της Παλαιστίνης σε εκδήλωση (βίντεο)20:06ΕΛΑΣ: Νέα έφοδος σε καταυλισμούς στην Αττική - Εξαρθρώθηκαν 3 εγκληματικές οργανώσεις (βίντεο)19:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο