LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 18 Ιουνίου 2024 18:03 | Ανανέωση: 18 Ιουνίου 2024 20:55

Τουρκικά ΜΜΕ: Το Κατάρ “πούλησε” την Τουρκία… και αγκαλιάζει τους Ελληνοκύπριους

Τι υποστηρίζει η τουρκική εφημερίδα Σοζτζου, στρέφοντας τα βέλη της κατά του εμίρη Αλ Θανί, αλλά και κατά της πολιτικής Ερντογάν έναντι του Κατάρ.

Εμίρης του Κατάρ - Ταμίμ μπιν Χάμαντ Αλ Θάνι

Η εφημερίδα Σοζτζού με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τo Κατάρ, που τον αποκαλούνε φίλο, έτσι σε πουλάει...Στο λεπτό», γράφει ότι ο αγαπητός φίλος της Τουρκίας έχει αγκαλιάσει τους Ελληνοκυπρίους, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου

Καταγγέλλει ότι ο εμίρης του Κατάρ Αλ Θανί, «ο οποίος έρχεται στην Τουρκία κάθε δύο μήνες για να κάνει επενδύσεις και να αγοράσει οικόπεδα στη διώρυγα της Κωνσταντινούπολης για τη μητέρα του, τώρα άλλαξε τη ρότα του».

Ταξίδεψε πριν 15 μέρες στη νότια Κύπρο, όπως αποκαλεί η Σοζτζού την Κυπριακή Δημοκρατία, που δεν την αναγνωρίζει η Τουρκία και «υποσχέθηκε να επενδύσει στην ενέργεια, στο λιμάνι, στον τουρισμό, στα οικονομικά και στην τεχνολογία».

Βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος καταγγέλλοντας στην ουσία την πολιτική της κυβέρνησης Ερντογάν έναντι του Κατάρ, υποστηρίζει ότι η Τουρκία παρείχε στο Κατάρ προνόμια που δεν είχαν δοθεί ποτέ σε καμία άλλη χώρα μέχρι σήμερα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυψέλη: Επίδοξος κλέφτης μηχανής μαχαίρωσε ανήλικους

NBA - Μητσοτάκης: Σωστή πρόβλεψη και για τους Σέλτικς

ΠΑΣΟΚ - Κωνσταντινόπουλος υπέρ Δούκα: Ο Ανδρουλάκης δεν νίκησε τον Κασσελάκη, θα κερδίσει τον Μητσοτάκη;

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΧασάν Νασράλα: Ποιος είναι ο πανίσχυρος ηγέτης της Χεζμπολάχ που μπήκε στο στόχαστρο του ΙσραήλΧθες 22:41 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ο Χασάν Νασράλα έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σφοδρής επιδρομής στο γενικό επιτελείο της Χεζμπολάχ. Διαψεύδει η σιιτική οργάνωση.

Κεφαλογιάννη: “Αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου” δήλωσε η Υπουργός ΤουρισμούΧθες 18:09 | Ειδήσεις

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, προχώρησε σε δήλωση στην οποία μιλάει για κρίση στον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα.

Μαρινέλλα - Νέο ιατρικό ανακοινωθέν: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας τηςΧθες 13:25 | Ειδήσεις

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, που νοσηλεύεται για δεύτερο 24ώρο με εγκεφαλικό.

Ο “παλαιοχριστιανός" εντοπίστηκε και συνελήφθηΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στον εντοπισμό και την σύλληψη των "Παλαιοχριστιανών", μετά την αρπαγή του βρέφους από το νοσοκομείο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
O Τζόνι Κας γίνεται ο πρώτος μουσικός με άγαλμα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ (εικόνες)23:59Απελάσεις: Η Γερμανία επιστρέφει Τούρκους μετανάστες στην πατρίδα τους23:49Ζελένσκι για συνάντηση με Τραμπ: Του παρουσίασα το σχέδιο νίκης της Ουκρανίας23:39“Safe.YOUth”: Η νέα εφαρογή ειδοποίησης για τη βία κατά ανηλίκων23:28Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού - Δέλλας προς μαθητές: Αφήστε τα κινητά και τρέξτε στους δρόμους (βίντεο)23:15Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με λεωφορείο (εικόνες)23:02Συμπληρώματα διατροφής: Πώς επηρεάζουν το ήπαρ;22:49Άγιος Παντελεήμονας - Άνδρας κατέφυγε στο ΑΤ: Με μαχαίρωσε ο συγκάτοικός μου22:35Χασάν Νασράλα: Ποιος είναι ο πανίσχυρος ηγέτης της Χεζμπολάχ που μπήκε στο στόχαστρο του Ισραήλ22:21Θανατώσεις ζώων με ευλογιά και πανώλη: Μεγάλη αύξηση του ποσού αποζημίωσης22:08Κνωσός: Πυροβόλησαν παγώνι στον αρχαιολογικό χώρο21:54Θεσσαλονίκη: “Θύμα” ρύπανσης από ζευγάρια που... ερωτοτροπούν ο Γαλλικός ποταμός (εικόνες)21:41Λίβανος: Σχέδια εκκένωσης πολιτών μέσω Κύπρου - Τουρκίας – Ελλάδας 21:27Άγιος Παντελεήμονας - Κασσελάκης: Δεν πήρα ξεκάθαρες απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του μετανάστη21:13Δήμαρχος Νέας Υόρκης: Δεν παραιτούμαι, είμαι αθώος21:00Αγρίνιο: Φίδι σε νηπιαγωγείο20:46Καύσωνας: Αυξήθηκαν οι επισκέψεις παιδιών στα επείγοντα λόγω ζέστης20:33Φτωχά νοικοκυριά: Ξοδεύουν όλο και λιγότερα, ακόμα και για φαγητό20:19Πολυτεχνείο: Άγνωστοι έκαναν παρέμβαση υπέρ της Παλαιστίνης σε εκδήλωση (βίντεο)20:06ΕΛΑΣ: Νέα έφοδος σε καταυλισμούς στην Αττική - Εξαρθρώθηκαν 3 εγκληματικές οργανώσεις (βίντεο)19:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο