LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 18 Ιουνίου 2024 16:46 | Ανανέωση: 19 Ιουνίου 2024 06:08

Καιρός: Ηλιοφάνεια, ζέστη και ισχυρό μελτέμι στο Αιγαίο

Δείτε μέχρι που θα φτάσει η ένταση των ανέμων. Που θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Πόσο θα ανέβει η θερμοκρασία. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε στα ορεινά της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας είναι πιθανόν να σημειωθούν όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και πιθανόν πρόσκαιρα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή περαιτέρω άνοδο. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 37 και τοπικά τους 38 βαθμούς, στη νησιωτική χώρα τους 31 με 33 και τοπικά στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά του νομού η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις και είναι πιθανό στα ορεινά της Ηπείρου να εκδηλωθούν όμβροι. Οι άνεμοι από  βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 37 και τοπικά 38 βαθμούς και στα νησιά του Ιονίου έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 και τοπικά έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 6 με 7 και πιθανόν στις Κυκλάδες τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 και στη νότια Κρήτη έως 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη 20 Ιουνίου

Γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο 6 με 7 και τοπικά στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη αλλαγή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 38 και κατά τόπους τους 39 βαθμούς Κελσίου, στις νησιωτικές περιοχές τους 31 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Νόαμ Τσόμσκι παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Εορτολόγιο - 19 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μέκκα: Εκατοντάδες οι νεκροί προσκυνητές στο φετινό χατζ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦονική συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού: Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίαςΧθες 21:27 | Ειδήσεις

Τι είπε στην ομολογία του ο δράστης και πώς ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές

Κασσελάκης: Οι επαφές στη Νέα Υόρκη, η δωρεά στο ΣΥΡΙΖΑ και η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας (βίντεο)Χθες 21:03 | Ειδήσεις

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει από τώρα να φτιάξει «νέο μητρώο στελεχών» τόσο για την αυτοδιοίκηση όσο και για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, είπε ο πρόεδρος του κόμματος μιλώντας στο ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό cosmos fm κατά την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη

Πρέβεζα: Αποσωληνώθηκε ο 6χρονος που ανασύρθηκε από πισίνα ξενοδοχείουΧθες 20:45 | Ειδήσεις

Το παιδί κολυμπούσε με την οικογένειά του όταν χάθηκε από το οπτικό πεδίο των γονέων του. Τότε ο ναυαγοσώστης του ξενοδοχείου αντέδρασε άμεσα, ανασύροντάς το από την πισίνα

Όμιλος Κυριακού και QIA δημιούργησαν επενδυτικό fund με κεφάλαια 1 δις δολαρίωνΧθες 16:34 | Ειδήσεις

 Ο Όμιλος Κυριακού ανακοίνωσε την δημιουργία επενδυτικού fund για επενδύσεις στην Ελλάδα, με 1 δις δολάρια από την QIA, το επενδυτικό fund του Κατάρ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euro 2024: Η Τουρκία “παραμέρισε” την Τσεχία και μπήκε στους 1623:59Euro 2024 – Γεωργία: Αναδείχθηκε στο “θαύμα των ομίλων” κόντρα στην Πορτογαλία23:50Φυσικές καταστροφές: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ιδιωτική ασφάλιση 23:45Σεισμός στη Λήμνο23:40Συλλήψεις και πρόστιμα για φωτιές σε Βοιωτία, Εύβοια, Αττική και Χαλκιδική23:35Ιεράπετρα: Βρέθηκε ο τάφος της θρυλικής “Μαντάμ Ορτάνς” (εικόνες)23:21ΥΠΕΞ Ισραήλ: Εγκληματίας πολέμου ο Ερντογάν - Έντονη η αντίδραση της Άγκυρας23:07Τουρνουά Ακρόπολις: Με ανατροπή το Μαυροβούνιο “λύγισε” τις Μπαχάμες22:53Γάζα - OHE: Η εξάπλωση του πολέμου στον Λίβανο θα αποτελέσει ένα σκηνικό αποκάλυψης22:39Καιρός: Ζέστη και τοπικές βροχές την Πέμπτη22:25Κασσελάκης: Οι επαφές στη Νέα Υόρκη, η δωρεά στο ΣΥΡΙΖΑ και η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας (βίντεο)22:12Πρόεδρος Βουλγαρίας: Η Βόρεια Μακεδονία καταπιέζει τη βουλγαρική μειονότητα21:59Φονική συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού: Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας 21:45Βέλγιο – Euro 2024: “Χαμηλή πτήση” απέναντι στην Ουκρανία21:31Πρέβεζα: Αποσωληνώθηκε ο 6χρονος που ανασύρθηκε από πισίνα ξενοδοχείου21:22Euro 2024: Ισοπαλία... πρόκρισης για Σλοβακία και Ρουμανία21:09Αγρίνιο – θρίλερ: Βρέθηκε σορός άνδρα που αγνοείτο από το 202220:55Ενδοοικογενειακή βία - Θεσσαλονίκη: “Θα σε σκοτώσω, είμαι τρελός και δεν έχω πρόβλημα να πάω φυλακή”20:41Εγγραφές στα Λύκεια: Πότε ξεκινά η λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας20:26Μήνυμα Μπελέρη από τη φυλακή: Ο Ράμα δεν με θέλει στα πόδια του20:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο