LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΤεχνολογίαΔημοσίευση: 15 Ιουνίου 2024 17:18

Κικίλιας: Φωτιά στο Πανόραμα Βούλας αντιμετωπίστηκε άμεσα - Εντοπίστηκε από drone (βίντεο)

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο Υπουργλος Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Κικίλιας - Φωτιά στη Βουλα - Drone

Στον εντοπισμό πυρκαγιάς στο Πανόραμα Βούλας από drone «προλαμβάνοντας επικίνδυνες καταστάσεις» αναφέρεται σε ανάρτησή του στο "X" ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Ειδικότερα ο κ. Κικίλιας επισημαίνει: «Το μεσημέρι στο Κέντρο Επιχειρήσεων λάβαμε εικόνα με καπνό δίπλα σε σπίτια και δασική έκταση στο Πανόραμα Βούλας. Η εικόνα ήρθε από κάμερα drone και σε μόλις 4 λεπτά, πυροσβέστες και εθελοντές επιχείρησαν, προλαμβάνοντας επικίνδυνες καταστάσεις. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι βρέθηκαν στο πεδίο».

Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα που συζητήθηκαν (εικόνες)

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο (εικόνες)

Σέρφερ έγραψε με πέτρες “βοήθεια” και σώθηκε - Είχε αποκλειστεί σε παραλία (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Έκτακτο βοήθημα σε συνταξιούχους - Τα Σκόπια δεν μπορεί να παίζουν με την ΑθήναΣήμερα 10:50 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός, σε συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάου, για την οικονομία, την ακρίβεια, την ενδοοικογενειακή βία, αλλά και για τα εθνικά θέματα.

Χαλάνδρι: Φωτιά σε αποθήκη ξυλείας (βίντεο)Σήμερα 13:00 | Ειδήσεις

Δεκάδες πυροσβέστες και εθελοντές έσπευσαν επί τόπου και ρίχτηκαν στην μάχη με τις φλόγες, που πήραν διαστάσεις λόγω των υλικών.

Απόστολος Λύτρας: Προφυλακίστηκε ο ποινικολόγοςΣήμερα 11:39 | Ειδήσεις

Την προφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα αποφάσισε ο Εισαγγελέας Εκτέλεσης Ποινών, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ο δικηγόρος για πτυχές της υπόθεσης ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Ενδοοικογενειακή βία: 13 νέα μέτρα για προστασία των θυμάτωνΣήμερα 12:06 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Φλωρίδης για τις αλλαγές στο πλαίσιο. Στοιχεία - σοκ απο τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για 73 συλλήψεις σε μία ημέρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γεραπετρίτης: Καθήκον της Ευρώπης η φιλοξενία τραυματισμένων παιδιών της Γάζας14:20Δραπετσώνα: Μαχαίρωσε τον θείο του και εξαφανίστηκε14:06Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης δίνει ένα ακόμη pass ως επίδομα στους συνταξιούχους13:53Λάρισα: Επιχειρηματίας κατηγορείται για ασέλγεια κατά ανήλικης εκπαιδευόμενης13:39Λαμία: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα αγρότης που πήγε να τη σβήσει13:26Αγία Σοφία: Η Τουρκία δημιούργησε “ψηφιακό δίδυμο” του ναού (εικόνες)13:12Χαλάνδρι: Φωτιά σε αποθήκη ξυλείας (βίντεο)13:00Γάζα: Οι Ισραηλινοί προχωρούν πιο βαθιά στη Ράφα, βομβαρδίζοντας καταυλισμούς (βίντεο)12:47Ραφήνα: Πέθανε 19χρονος ποδοσφαιριστής της Τριγλίας12:33Ενδοοικογενειακή βία: 13 νέα μέτρα για προστασία των θυμάτων12:20Φωτιά - Ερμιονίδα: Μήνυμα 112 για εκκένωση οικισμών, λόγω αναζωπυρώσεων12:06Αγίου Πνεύματος: Πώς αμείβεται η αργία11:53Απόστολος Λύτρας: Προφυλακίστηκε ο ποινικολόγος11:39Σαμαράς - Καραμανλής: Κοινή εμφάνιση των πρώην Πρωθυπουργών11:26Έκλεψε τον γιο του και τον χτύπησε με κατσαρόλα11:13Πάτρα: 15χρονος “έστειλε” στο νοσοκομείο συνομήλικό του11:00Μητσοτάκης: Έκτακτο βοήθημα σε συνταξιούχους - Τα Σκόπια δεν μπορεί να παίζουν με την Αθήνα10:48Ενδοοικογενειακή βία - Φλωρίδης: “Βραχιολάκι” σε δράστες υπό επιτήρηση10:35Πόθεν έσχες: Νέα παράταση υποβολής δηλώσεων10:22Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Η Anne Teresa de Keersmaeker στο Ηρώδειο10:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο