LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 15 Ιουνίου 2024 17:03

Ιωαννίδης - Παναθηναϊκός: Αρνήθηκε τεράστια πρόταση της Ίπσουιτς

Οι νεοφώτιστοι στην εφετινή Premier League κατέθεσαν στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, μεγάλη πρόταση για την αγορά του Ιωαννίδη, όμως η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρα αρνητική. 

Παναθηναϊκός - Φώτης Ιωαννίδης

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει επισήμως εδώ και μήνες πως δεν έχει καμία διάθεση πώλησης του Φώτη Ιωαννίδη, παρά το γεγονός πως το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού ολοένα και... φουντώνει. Η στάση των «πράσινων» επί του θέματος πάντως, δεν αλλάζει κι επιβεβαιώθηκε κι απ' την αρνητική απάντηση που έδωσε πριν από λίγες ημέρες σε επίσημη πρόταση της Ίπσουιτς για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό.

Οι νεοφώτιστοι στην εφετινή Premier League κατέθεσαν στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, πρόταση ύψους 22,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του Ιωαννίδη, όμως η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρα αρνητική. Ακόμη κι όταν η αγγλική πλευρά μετέφερε τη διάθεσή της να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση.

Το «όχι» του Παναθηναϊκού για τον 24χρονο επιθετικό είναι δεδομένη κι εκτος απ' την Ίπσουιτς έχει μεταφερθεί τις τελευταίες εβδομάδες και προς άλλα κλαμπ. Η Τζιρόνα, 3η στην εφετινή LaLiga που αναμένεται να «χάσει» τον Αρτέμ Ντόβμπικ το εφετινό καλοκαίρι (οδεύει προς Ατλέτικο Μαδρίτης), έκανε διερευνητική επαφή προς τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν υπήρξε θετική ανταπόκριση απ' τους «πράσινους».

Κάτι ανάλογο συνέβη και με την προσέγγιση που έγινε απ' τη Λάτσιο η οποία αναζητά τον αντικαταστάτη του Τσίρο Ιμόμπιλε, ενώ την αρνητική διάθεση του Παναθηναϊκού γνωρίζει από... πρώτο χέρι και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας απ' τις δικές της διεευνητικές επαφές με τους «πράσινους». Οι Πορτογάλοι μάλιστα, παρά τα όσα γράφουν επίμονα εδώ και μέρες τα ΜΜΕ της πατρίδας τους, επίσημη πρόταση δεν έχουν κάνει προς το «τριφύλλι».

Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα που συζητήθηκαν (εικόνες)

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο (εικόνες)

Σέρφερ έγραψε με πέτρες “βοήθεια” και σώθηκε - Είχε αποκλειστεί σε παραλία (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Έκτακτο βοήθημα σε συνταξιούχους - Τα Σκόπια δεν μπορεί να παίζουν με την ΑθήναΣήμερα 10:50 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός, σε συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάου, για την οικονομία, την ακρίβεια, την ενδοοικογενειακή βία, αλλά και για τα εθνικά θέματα.

Χαλάνδρι: Φωτιά σε αποθήκη ξυλείας (βίντεο)Σήμερα 13:00 | Ειδήσεις

Δεκάδες πυροσβέστες και εθελοντές έσπευσαν επί τόπου και ρίχτηκαν στην μάχη με τις φλόγες, που πήραν διαστάσεις λόγω των υλικών.

Απόστολος Λύτρας: Προφυλακίστηκε ο ποινικολόγοςΣήμερα 11:39 | Ειδήσεις

Την προφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα αποφάσισε ο Εισαγγελέας Εκτέλεσης Ποινών, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ο δικηγόρος για πτυχές της υπόθεσης ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Ενδοοικογενειακή βία: 13 νέα μέτρα για προστασία των θυμάτωνΣήμερα 12:06 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Φλωρίδης για τις αλλαγές στο πλαίσιο. Στοιχεία - σοκ απο τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για 73 συλλήψεις σε μία ημέρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τους φόρους που επέβαλλε 14:47Πάρνηθα: Φωτιά στην Βαρυμπόμπη14:34Γεραπετρίτης: Καθήκον της Ευρώπης η φιλοξενία τραυματισμένων παιδιών της Γάζας14:20Δραπετσώνα: Μαχαίρωσε τον θείο του και εξαφανίστηκε14:06Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης δίνει ένα ακόμη pass ως επίδομα στους συνταξιούχους13:53Λάρισα: Επιχειρηματίας κατηγορείται για ασέλγεια κατά ανήλικης εκπαιδευόμενης13:39Λαμία: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα αγρότης που πήγε να τη σβήσει13:26Αγία Σοφία: Η Τουρκία δημιούργησε “ψηφιακό δίδυμο” του ναού (εικόνες)13:12Χαλάνδρι: Φωτιά σε αποθήκη ξυλείας (βίντεο)13:00Γάζα: Οι Ισραηλινοί προχωρούν πιο βαθιά στη Ράφα, βομβαρδίζοντας καταυλισμούς (βίντεο)12:47Ραφήνα: Πέθανε 19χρονος ποδοσφαιριστής της Τριγλίας12:33Ενδοοικογενειακή βία: 13 νέα μέτρα για προστασία των θυμάτων12:20Φωτιά - Ερμιονίδα: Μήνυμα 112 για εκκένωση οικισμών, λόγω αναζωπυρώσεων12:06Αγίου Πνεύματος: Πώς αμείβεται η αργία11:53Απόστολος Λύτρας: Προφυλακίστηκε ο ποινικολόγος11:39Σαμαράς - Καραμανλής: Κοινή εμφάνιση των πρώην Πρωθυπουργών11:26Έκλεψε τον γιο του και τον χτύπησε με κατσαρόλα11:13Πάτρα: 15χρονος “έστειλε” στο νοσοκομείο συνομήλικό του11:00Μητσοτάκης: Έκτακτο βοήθημα σε συνταξιούχους - Τα Σκόπια δεν μπορεί να παίζουν με την Αθήνα10:48Ενδοοικογενειακή βία - Φλωρίδης: “Βραχιολάκι” σε δράστες υπό επιτήρηση10:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο