LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 12 Ιουνίου 2024 23:24

Ηλεία - Δολοφονία 11χρονης: Η φωτιά, οι φόβοι για “βεντέτα” και ο σπαραγμός (εικόνες)

Το περιστατικό που ξεκίνησε τους φόβους για βεντέτα στην Ηλεία. Σπαραγμός στην κηδεία της 11χρονη; Βασιλικής που δολοφονήθηκε από τον θείο της.

Ηλεία - φωτιά - 37χρονος

Την ώρα που η οργή ξεχειλίζει και ο πόνος δεν μπορεί να απαλύνει με κανένα τρόπο για τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής Νικολοπούλου, στη Μυρτιά φαίνεται να ξεσπά βεντέτα.

Την ώρα που ξεκινούσε η νεκρική πομπή με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της 11χρονης Βασιλικής, ξέσπασε πυρκαγιά στο λυόμενο που ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του δολοφόνου και διέμεναν εκεί όταν έρχονταν στο χωριό.

Οι οικογένειες της 11χρονης και του δολοφόνου, έχουν συγγενικές σχέσεις οι οποίες ήταν καλές μέχρι να συμβεί το κακό.

Τώρα οι συγγενείς της συζύγου του δράστη βρίσκονται σε δύσκολη θέση καθώς καλούνται να απολογηθούν για τις φρικτές πράξεις του 37χρονου γαμπρού τους.

Ηλεία - φωτιά - 37χρονος

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλουν άτομο που τις προηγούμενες ημέρες είχε απειλήσει ότι θα τους κάψει, έκανε πράξη την απειλή του.

Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου ερευνά την υπόθεση, έχει λάβει μαρτυρίες και εξετάζει τα καταγγελόμενα τα οποία εφόσον ευσταθούν οδηγούν στο ξέσπασμα βεντέτας.

Ηλεία - φωτιά - 37χρονος

Στο βίντεο του ilialive.gr φαίνονται τα πλάνα από την κατάσβεση της φωτιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου αλλά και τις δηλώσιες του πατριού της συζύγου του 37χρονου δολοφόνου.

Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία της Βασιλικής 

Ανείπωτος πόνος, οργή, κι ένα τεράστιο «γιατί», διαγράφονται στα πρόσωπα της οικογένειας και των συγχωριανών της 11χρονης Βασιλικής, που δολοφονήθηκε άγρια από τον 37χρονο θείο της.

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς, όπου τελέστηκε η κηδεία της.

Η νεκρική πομπή ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης (12/6/24) από το σπίτι της Βασιλικής, με μοιρολόγια.

Οι συγγενείς και οι φίλοι της μικρής που ο 37χρονος θείος της της στέρησε τη ζωή είναι συντετριμμένοι, συμφωνα με το patrisnews.com.

Κηδεια - Ηλεία - 11χρονη

Ο 37χρονος δράστης αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία.

Ο 37χρονος δεν είχε δικηγόρο στη διάρκεια της διαδικασίας στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας και αναμένεται να του οριστεί αυτεπαγγέλτως.

Πύργος - δολοφονία 11χρονης - κατηγορούμενος

Σε ό,τι αφορά το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, αφού ο 37χρονος παρέλαβε με αυτοκίνητο την 11χρονη από την Μυρτιά, την μετέφερε σε ερημική αγροτική τοποθεσία στο Καταράχι Ηλείας, προκειμένου να συνευρεθεί μαζί της. Όταν η 11χρονη αντέδρασε στις προθέσεις του 37χρονου, ο τελευταίος, έχοντας ανθρωποκτόνο πρόθεση, την έριξε στο έδαφος και την έπληξε, με αντικείμενο, πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό της, με αποτέλεσμα τον θάνατο της ανήλικης.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έσυρε για περίπου 45 μέτρων τη σορό της 11χρονης και στην συνέχεια την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα.

Η δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του 37χρονου περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας βιασμού.


Ειδήσεις σήμερα: 

Τούρκος καθηγητής προτείνει ελληνοτουρκική προστασία για το Αιγαίο (βίντεο)

Ρεύμα: Η ζήτηση εν μέσω καύσωνα και οι αυξήσεις στα τιμολόγια (εικόνες)

Αμοργός - Αμερικάνος τουρίστας: Η αγωνία για τον εντοπισμό του και το τελευταίο μήνυμα πριν εξαφανιστεί (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη - FlyOver: Ξεκίνησε η κατεδάφιση της γέφυρας Πανοράματος - 48ωρος αποκλεισμός και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 11:46Σεισμός στην Ξυνιάδα Φθιώτιδας11:32Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα 10 χρόνια στην ηγεσία της ΝΔ - "Μαζί συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος"11:18Δεμένα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά – Ακυρώσεις δρομολογίων με αποφάσεις των ακτοπλοϊκών εταιρειών11:04Περιστέρι: Νεκρή ανασύρθηκε ηλικιωμένη έπειτα από φωτιά σε διαμέρισμα10:50Μήλος: Ταλαιπωρία για 1.641 επιβάτες – Δεν έδεσαν λόγω κακοκαιρίας τα πλοία10:36Σήμερα η Πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στη Νίκαια της Λάρισας 10:21Οι αγρότες χαλαρώνουν τους αποκλεισμούς - Άνοιξαν οι δρόμοι σε Μπράλο και Τέμπη10:07Εύβοια: Έκρηξη σε υποσταθμό ΔΕΔΔΗΕ στο Αλιβέρι – Χωρίς ρεύμα σπίτια και επιχειρήσεις09:53ΚΥΣΕΑ: Συνεδριάζει σήμερα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη09:39Ουκρανία: Το μισό Κίεβο δεν έχει θέρμανση - Ο δήμαρχος προτρέπει κατοίκους να φύγουν από την πόλη προσωρινά09:24Συμφωνία ΕΕ - Mercosur: Νέες εξαγωγικές προοπτικές για τα ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα09:10Τραμπ: Οι ΗΠΑ πρέπει να αποκτήσουν τη Γροιλανδία ώστε να αποτρέψουν την κατάληψη του νησιού από τη Ρωσία ή την Κίνα08:56ΟΗΕ: Ο ΓΓ Γκουτέρες καταδικάζει τις ρωσικές επιθέσεις κατά των ουκρανικών πολιτικών υποδομών08:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 10 Ιανουαρίου08:28Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο08:13Τραμπ: Οι ΗΠΑ προχώρησαν στη σύλληψη δεξαμενοπλοίου που αναχώρησε από τη Βενεζουέλα χωρίς έγκριση23:59ΟΗΕ: Διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας για τους θανάτους κατά τις διαδηλώσεις στο Ιράν23:46Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου: Επιστροφή στις νίκες για τους ερυθρόλευκους23:36Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου23:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο