LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 09 Ιουνίου 2024 20:51

Λατινοπούλου: Κάνουμε το πρώτο βήμα, ήρθαμε για να μείνουμε (βίντεο)

Τι σχολίασε η επικεφαλής της Φωνής Λογικής για το φαινόμενο της μεγάλης πανευρωπαϊκής αύξησης των δυνάμεων της Ακροδεξιάς. Τι ανέφερε για την αποχή.

Αφροδίτη Λατινοπούλου - Φωνή Λογικής

Πανηγυρική δήλωση με θέμα τις επιδόσεις της «Φωνής Λογικής» στις ευρωεκλογές απηύθυνε η επικεφαλής του κόμματος Αφροδίτη Λατινοπούλου. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που από σήμερα πάρα πολλοί άνθρωποι θα γνωρίζουν τη Φωνή Λογικής. Ο κόσμος έχασε την εμπιστοσύνη του στο παλιό πολιτικό σύστημα», υπογράμμισε η κ. Λατινοπούλου και συνέχισε αναφέροντας:

«Με στενοχωρεί βέβαια πολύ το γεγονός της μεγάλης αποχής. Είμαστε εδώ, δυνατοί, και θα καταφέρουμε να το ανατρέψουμε και αυτό. Όσοι βλέπουν μια δήθεν πανευρωπαϊκή άνοδο της Ακροδεξιάς θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν ανεβαίνει καμία “Ακροδεξιά”. Ανεβαίνει η κοινή λογική. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τις χιλιάδες κόσμου που μας ψήφισαν, τους υποψηφίους και τα στελέχη του κόμματος, και υπόσχομαι πως δεν θα τους προδώσω και δεν θα τους προδώσουμε ποτέ. Σήμερα κάνουμε το πρώτο μεγάλο βήμα. Θα δώσουμε έναν μεγάλο και τίμιο αγώνα. Η Φωνή Λογικής ήρθε για να μείνει».

Δείτε εδώ LIVE την εκλογική βραδιά στον ΑΝΤ1, πατώντας ΕΔΩ


Ειδήσεις σήμερα:

Σέρρες: 99χρονος ψήφισε και καλεί τους νέους σε συμμετοχή

Ευρωεκλογές: Παραλίες ψηφίζουν Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς (εικόνες)

Ευρωεκλογές: Συνελήφθη υποψήφιος ευρωβουλευτής


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάρος: Νεκροί δύο φίλοι σε μετωπική σύγκρουση06:20Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές την Παρασκευή06:07Εκλογές στη Βρετανία: Έκλεισαν οι κάλπες - Τι δείχνουν τα exit poll00:02Μεξικό: Δεκάδες κροκόδειλοι βγήκαν... στους δρόμους μετά τις πλημμύρες (βίντεο)23:59Βρετανία: Καθηγήτρια έμεινε έγκυος από μαθητή της (βίντεο)23:50Σκόπια - Σιλιάνοφσκα: Δεν παραβιάζουμε εμείς την Συμφωνία των Πρεσπών αλλά κάποιος άλλος23:39Wimbledon: Πρόωρος αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά23:25Πυροσβεστική: 62 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο23:12Συμφωνία Ισραήλ - Χαμάς: “Υπάρχει πραγματική πιθανότητα”22:58Προολυμπιακό: Η Ελλάδα πρώτη και χωρίς απώλειες στον Όμιλό της22:45Στο Gov.gr Wallet μπαίνει η άδεια για ταχύπλοο22:33Copa America: Οι προημιτελικοί αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ 22:21Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (εικόνες)22:07Φάρμακα για την παχυσαρκία: Τι πρέπει να γνωρίζουμε21:55Ταύρος: Φωτιά σε παλιό οινοποιείο (εικόνες) 21:42Χίος: Στη φυλακή ο ένοχος για την φωτιά στην Σιδηρούντα21:28Ανθρωποκτονία στο Λασίθι: “Πήγε να πυροβολήσει στον αέρα και το θύμα πέρασε από μπροστά”21:15Μπουρνούς: Οδηγός ξυλοκόπησε και παρέσυρε με το αυτοκίνητο τον πρώην δήμαρχο Ραφήνας21:01Χειροπέδες σε γιατρό του ΕΣΥ που... “ξέχασε” να δηλώσει το οικόπεδό του20:48Athens Energy Summit: Πώς θα επέλθει ισορροπία στην αγορά ενέργειας20:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο