LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 09 Ιουνίου 2024 18:21

Ευρωεκλογές - ΑΝΤ1: Ο Λάκης Λαζόπουλος ως Ζωή Κωνσταντοπούλου (βίντεο)

Απολαυστικός και με την σκωπτική ματιά του σατιρικού καλλιτέχνη, ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στην κάλυψη της εκλογικής βραδιάς στον ΑΝΤ1.

ΑΝΤ1 - Ευρωεκλογές - Λαζόπουλος ως Κωνσταντοπούλου

Ο απολαυστικός σατιρικός χαρακτήρας του Λάκη Λαζόπουλου, ο αγαπημένος σε όλους μας «Γύφτος» που έχει αφήσει ανεξίτηλη την σφραγίδα του στη σύγχρονη σάτιρα, έδωσε την πιο δροσερή "ανάσα" για ...διαλείμματα γέλιου, στην ενδιαφέρουσα πολιτική συζήτηση στο πλαίσιο του Εκλογικού Μαραθωνίου του ΑΝΤ1  για τις Ευρωεκλογές την Κυριακή το βράδυ.

Ωστόσο, εκτός από την live εμφάνιση του «Γύφτου», ο Λάκης Λαζόπουλος είχε ετοιμάσει και μικρά βίντεο, στα οποία υποδύεται ορισμένους εκ των πολιτικών αρχηγών.

Σε ένα από αυτά, ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε το δικό του σκωπτικό στίγμα ως Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αφού παρουσιάστηκε στον αέρα του ΑΝΤ1, το βίντεο με τον Λάκη Λαζόπουλο ως Δημήτρη Κουτσούμπα, αλλά και ως Κυριάκο Βελόπουλο, ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε το δικό του χαρακτηριστικό "τόνο" ως  Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Απολαύστε τον:


Δείτε εδώ LIVE την εκλογική βραδιά στον ΑΝΤ1, πατώντας ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές: Τα ποσοστά συμμετοχής στις ευρωπαϊκές χώρες

Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Ακούω την εντολή των πολιτών, θα επισπευστούν οι μεταρρυθμίσεις

Ευρωεκλογές 2024 - ΥΠΕΣ: Η εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση ΚασσελάκηΧθες 23:24 | Ειδήσεις

Ελήφθη η απόφαση για την ψηφοφορία της πρότασης μομφής που κατέθεσαν οι «87» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος από την Κεντρική Επιτροπή.

ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)Χθες 18:39 | Ειδήσεις

Το πακέτο μέτρων των επόμενων ετών παρουσιάζει ο Πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ. Δείτε ζωντανά.

Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστηςΧθες 21:33 | Ειδήσεις

Το ένα εμπλεκόμενο με το περιστατικό φέρεται να έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία, γνωρίζοντας πλέον το όνομα και το επώνυμό του και "χτενίζοντας" την περιοχή για να τον εντοπίσει.

Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη ΦινλανδίαΧθες 23:39 | Ειδήσεις

Με το...δεξί κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού οδήγησε την Ελλάδα σε μεγάλη νίκη κόντρα στην Ελβετία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Rocky”: Ο Σιβλέστερ Σταλόνε ετοιμάζει επιστροφή του 00:00Ηράκλειο: Κλείδωσε κόρη και νυν σύντροφο σε δωμάτιο - Τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του23:49Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη Φινλανδία23:38ΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση Κασσελάκη23:27Ελβετία: 11χρονος “έμπλεξε” με ακραίους ισλαμιστές23:13Πέθανε ο Ρον Γέιτς22:59Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στον Αλμαδόβαρ και το πένθος για την Νικόλ Κίντμαν22:46ΔΕΘ: Η αντιπολίτευση για την ομιλία Μητσοτάκη22:32ΣΥΡΙΖΑ - Πρόταση μομφής: “Αρχίζει το ματς” (εικόνες)22:19Στέγαση – Οικογένεια: Τα μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης22:05Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης21:51ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε21:38Καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή21:27ΔΕΘ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις, “φρούριο” η Θεσσαλονίκη (εικόνες)21:13Παραολυμπιακοί: Η Παπασταματοπούλου πήρε το χρυσό στο Παρίσι20:59Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Τα μέτρα ενίσχυσης εισοδήματος 20:47Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Θέρμη - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:40Γαλλία: Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του Μπαρνιέ20:26Κωνσταντινούπολη: Εξαφανίστηκε Έλληνας τουρίστας από την Κοζάνη20:13ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο