LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 05 Ιουνίου 2024 13:38

Κομοτηνή: Λάικα και Ας “ξετρύπωσαν” τα ναρκωτικά

Διακινητή ναρκωτικών κατάφεραν να εντοπίσουν τα σκυλιά της Δίωξης Ναρκωτικών της Κομοτηνής.

Ναρκωτικά - Κομοτηνή

Στα ίχνη ενός άνδρα που διακινούσε συστηματικά ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης έφτασαν οι αστυνομικές αρχές, μετά από πολύμηνη και ενδελεχή αστυνομική έρευνα που διεξήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Ο ίδιος συνελήφθη χθες σε οικισμό της Ροδόπης ενώ στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν ακόμη εννέα άτομα. Συνολικά η δικογραφία περιλαμβάνει δεκαεννέα άτομα που προμηθεύονταν ναρκωτικά από τον δράστη.

Κατά την οργανωμένη επιχείρηση της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της ίδιας Υπηρεσίας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των δραστών σε περιοχές της Ροδόπης, με τη συνδρομή των αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Laika» και «As» της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης αντίστοιχα.

Ναρκωτικά - Κομοτηνή

Στη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν στις οικίες και στην κατοχή των συλληφθέντων ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 328,2 γραμμαρίων, ποσότητα χασισέλαιου βάρους 83,5 γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό βάρους 25 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης, 8 φυτά κάνναβη, 8 θρυμματιστές με υπολείμματα κάνναβης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 2 πίπες καπνίσματος με υπολείμματα κάνναβης, 4 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, κυνηγετικό όπλο χωρίς την απαιτούμενη άδεια κατοχής, το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, συσκευασίες με υπολείμματα κάνναβης και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητρόπολη Κηφισιάς: Διαρρήκτες “ξήλωσαν” το χρηματοκιβώτιο

 Ιταλία: Υποψήφια ευρωβουλευτής διέκοψε συνέντευξη αντιπάλου για να του προσφέρει... ναρκωτικά (βίντεο)

Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1 για πόθεν έσχες: Δεν μας κάνει χάρη ο κ. Κασσελάκης, όφειλε να το έχει καταθέσει

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση ΚασσελάκηΧθες 23:24 | Ειδήσεις

Ελήφθη η απόφαση για την ψηφοφορία της πρότασης μομφής που κατέθεσαν οι «87» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος από την Κεντρική Επιτροπή.

ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)Χθες 18:39 | Ειδήσεις

Το πακέτο μέτρων των επόμενων ετών παρουσιάζει ο Πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ. Δείτε ζωντανά.

Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστηςΧθες 21:33 | Ειδήσεις

Το ένα εμπλεκόμενο με το περιστατικό φέρεται να έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία, γνωρίζοντας πλέον το όνομα και το επώνυμό του και "χτενίζοντας" την περιοχή για να τον εντοπίσει.

Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη ΦινλανδίαΧθες 23:39 | Ειδήσεις

Με το...δεξί κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού οδήγησε την Ελλάδα σε μεγάλη νίκη κόντρα στην Ελβετία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Rocky”: Ο Σιβλέστερ Σταλόνε ετοιμάζει επιστροφή του 00:00Ηράκλειο: Κλείδωσε κόρη και νυν σύντροφο σε δωμάτιο - Τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του23:49Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη Φινλανδία23:38ΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση Κασσελάκη23:27Ελβετία: 11χρονος “έμπλεξε” με ακραίους ισλαμιστές23:13Πέθανε ο Ρον Γέιτς22:59Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στον Αλμαδόβαρ και το πένθος για την Νικόλ Κίντμαν22:46ΔΕΘ: Η αντιπολίτευση για την ομιλία Μητσοτάκη22:32ΣΥΡΙΖΑ - Πρόταση μομφής: “Αρχίζει το ματς” (εικόνες)22:19Στέγαση – Οικογένεια: Τα μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης22:05Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης21:51ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε21:38Καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή21:27ΔΕΘ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις, “φρούριο” η Θεσσαλονίκη (εικόνες)21:13Παραολυμπιακοί: Η Παπασταματοπούλου πήρε το χρυσό στο Παρίσι20:59Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Τα μέτρα ενίσχυσης εισοδήματος 20:47Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Θέρμη - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:40Γαλλία: Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του Μπαρνιέ20:26Κωνσταντινούπολη: Εξαφανίστηκε Έλληνας τουρίστας από την Κοζάνη20:13ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο