LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 04 Ιουνίου 2024 09:07 | Ανανέωση: 04 Ιουνίου 2024 09:42

Βελόπουλος: Το πόθεν έσχες του Κασσελάκη έχει πολλά τρωτά σημεία, όπως και του Μητσοτάκη

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο Κυριάκος Βελόπουλος για τον φόβο της μεγάλης αποχής στις ευρωεκλογές, το ενδεχόμενο νοθείας, την Αφροδίτη Λατινοπούλου και τον στόχο της Ελληνικής Λύσης στις Ευρωεκλογές.

Κυριάκος Βελόπουλος - Κεντρικό δελτίο ΑΝΤ1

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένος την Τρίτη ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ξεκίνησε την παρέμβαση του αναφερόμενος στα στοιχεία για την περιουσιακή κατάσταση του, που παρουσίασε την Δευτέρα ο Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά «στενοχωριέμαι με αυτά τα πόθεν έσχες, γιατι έτσι απαξιώνουμε την πολιτική και διώχνουμε τον κόσμο από τις εκλογές. Δεν υπάρχει πόθεν έσχες, είναι παραμύθι η ιστορία. Ειναι τραγωδία αυτό που γίνεται, θα παμε σε αποχή 70% στο τέλος».

Προσέθεσε ότι «το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη έχει πολλά τρωτά, όπως και του Πρωθυπουργού. Πιστεύει κανείς ότι ο Πρωθυπουργός πούλησε ακίνητο για να σπουδάσει τα παιδιά του; Μα είναι δυνατόν; Με ενοχλεί και που λέει ο κ. Κασσελάκης ότι δούλευε στην Goldman Sachs. Εγώ προσπαθώ να μην κάνω σούργελο την πολιτική».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε σε μια σειρά από εσωτερικά και διεθνή θέματα, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η Ελλάδα στηρίζει στον ΟΑΣΕ έναν Τούρκο, που είναι ο ιθύνων νους της “Γαλάζιας Πατρίδας” στον ΟΗΕ» και ότι «Η κυβέρνηση στηρίζει τους λαθρέμπορους και όχι τους πολίτες».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ισχυρίστηκε ακόμη ότι δεν υπάρχουν ουσιώδεις διαφορές ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, λέγοντας πως «δεν διαφωνούν πουθενά στα σημαντικά, διαφωνούν στα επουσιώδη, όπως στα πόθεν έσχες;», ενώ σε ότι αφορά το κόμμα του ανέφερε «Εμείς έχουμε μία παρουσία από το 2016 και είμαστε ηγεμονική παράταξη, πατριωτική στον χώρο. Για μένα το δίπολο Δεξιά - Αριστερά δεν υπάρχει, υπάρχει πείνα και μη πείνα. Στην Μαγνησία έπαθε γαστρεντερίτιδα λιγότερο ή περισσότερο κάποιος που είναι αριστερός από κάποιον δεξιό».

Ερωτηθείς για την προσέγγιση που προ ημερών η Αφροδίτη Λατινοπούλου υποστήριξε ότι υπήρξε ανάμεσα στα κόμματα τους, ο Κυριάκος Βελόπουλος απάντησε «δεν ασχολούμαι με την κ. Λατινοπούλου, δεν ασχολούμαι με κανέναν», συμπληρώνοντας «μας βρίζουν όλοι, από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά. Απαντώ σε όλους και το κάνω συνειδητά. Μας έχουν στοχοποιήσει όλοι, ίσως γιατί η άνοδος μας είναι μεγάλη».

Κυριάκος Βελόπουλος - Πρόεδρος Ελληνική Λύση - Καλημέρα Ελλάδα

Αναφερόμενος στις περίφημες «επιστολές του Ιησού», είπε ότι «Το βίντεο με τον Γεωργιάδη το είχα απο το 2018, δεν το έδειξα πουθενά, ενώ με έβριζαν από την Νέα Δημοκρατία. Τα παρουσίασε πρώτα ο Γεωργιάδης τα χειρόγραφα και μετά έβγαιναν και έλεγαν για μένα».

Για την τραγωδία στα Τέμπη, υποστήριξε πως πρώτος εκείνος έλεγε πως η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε τόνους ξυλολίου, αλλά κανείς δεν τον πίστευε και δήλωσε πως θα συμφωνήσει με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για Προανακριτική Επιτροπή στην Βουλή, λέγοντας χαρακτηριστικά «Θα συμφωνήσω στα πάντα, για να μπουν στην φυλακή οι υπαίτιοι. Φίλος μου επί 30 χρόνια σκοτώθηκε στα Τέμπη, δεν είναι απλή υπόθεση για μένα».

«Καλώ τους πάντες να προσέξουν και την νοθεία στις εκλογές. Η Le Monde είπε ότι στις εκλογές στην Αλβανία υπήρχε πρόβλημα νοθείας, καθώς στους εκλογικούς καταλόγους είναι εγγεγραμμένοι πολλοί νεκροί. Στην Ελλάδα είναι 600.000 οι νεκροί στους εκλογικούς καταλόγους. Δεν μας αφήνουν να ελέγξουμε τον αλγόριθμο, έχει γίνει χάος με την επιστολική ψήφο, καλώ όλα τα κόμματα να βάλουμε επόπτες σε όλα τα εκλογικά τμήματα», είπε ακόμη ο κ. Βελόπουλος, διευκρινίζοντας μετά από ερωτήσεις πως «δεν λέω ότι θα γίνει νοθεία, καλώ όλους να αποτρέψουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο».

Ως προς τον στόχο της Ελληνικής Λύσης στις Ευρωεκλογές, ο Πρόεδρος του κόμματος είπε «στόχος δικός μας από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στην Βουλή και στην πολιτικη είναι να μας εμπιστευτούν οι πολίτες ό,τι μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Εκτός από τα λεφτόδεντρα, υπάρχουν και τα κλεφτόδεντρα... αν τα κόψουμε αυτά, θα πάρουν λεφτά οι Έλληνες. Κάθε ποσοστό που ανεβαίνει από το προηγούμενο ποσοστό για μένα είναι επιτυχία. Να μας εμπιστευτούν οι Έλληνες και δεν θα τους απογοητεύσουμε. Μπορούμε να κάνουμε πολλά».


Ειδήσεις σήμερα:

Ιταλία: 3 φίλοι αγκαλιάζονται πριν τους παρασύρουν τα ορμητικά νερά ποταμού (βίντεο)

Τροχαίο στην Κρήτη: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 19χρονη (εικόνες)

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Ο δράστης παρηγορούσε την οικογένεια στην κηδεία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά - Ζάκυνθος: Διασκέδαζαν σε πανηγύρι κάτω από το πύρινο μέτωπο! (βίντεο)Σήμερα 08:30 | Ειδήσεις

Απίστευτες εικόνες από τη φλεγόμενη Ζάκυνθο, όπου το πανηγύρι που είχε στηθεί δεν σταμάτησε ούτε λόγω της μεγάλης φωτιάς.

Πάτρα - Πατέρας 15χρονου στο “Πρωινό”: Δεν τον χτύπησα εγώ, έχει κακοποιηθεί στο σπίτι της μητέρας του (βίντεο)Σήμερα 10:13 | Ειδήσεις

Αίσθηση και αντιδράσεις προκαλούν όσα είπαν στον ΑΝΤ1 ο πατέρας και η “μητριά” του 15χρονου, μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό του έφηβου, λόγω των σεξουαλικών προτιμήσεων του.

ΠΑΣΟΚ: Η Μιλένα Αποστολάκη θα είναι υποψήφια Πρόεδρος του κόμματοςΣήμερα 10:57 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει στην ανακοίνωση της η Μιλένα Αποστολάκη, μπαίνοντας επισήμως στην κούρσα για την ανάδειξη της επόμενης ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής.

Εκλογές - Γαλλία: Το “Βατερλώ” του Μακρόν και οι συμμαχίες στον β' γύροΣήμερα 08:57 | Ειδήσεις

Τα σενάρια για την κατανομή των εδρών και για συμμαχίες που θα αποτρέψουν την αυτοδυναμία Λεπέν. Η καθαρή νίκη της ακροδεξιάς και η παταγώδης αποτυχία του Μακρόν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάτρα - Πατέρας 15χρονου στο “Πρωινό”: Δεν τον χτύπησα εγώ, έχει κακοποιηθεί στο σπίτι της μητέρας του (βίντεο)11:47Χίος: Φωτιά στη Σιδηρούντα - Μήνυμα του 112 για εκκένωση11:34Μοσχάτο - Λεωφόρος Ποσειδώνος: Κυκλοφοριακό χάος λόγω καραμπόλας 6 οχημάτων 11:21Ισμαήλ Κανταρέ: Έφυγε από την ζωή ο συγγραφέας11:07ΠΑΣΟΚ: Η Μιλένα Αποστολάκη θα είναι υποψήφια Πρόεδρος του κόμματος10:54Αλέκος Φλαμπουράρης: με έφραγμα στο νοσοκομείο10:40Κακοκαιρία - Ελβετία: Κύπριοι μαθητές εγκλωβίστηκαν σε ξενοδοχείο10:27Άγιοι Ανάργυροι - Κοσμάς και Δαμιανός: Ο βίος και το τέλος των δύο αδελφών10:13Βόρεια Κορέα: Εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων10:00ΦΠΑ - Καφές: οι ανατιμήσεις και η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ με τις διευκρινίσεις09:46Λαμία: Στο νοσοκομείο ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ09:33Εκλογές - Γαλλία: Το “Βατερλώ” του Μακρόν και οι συμμαχίες στον β' γύρο09:19Χαλκιδική: Μπουρίνι ξηλώνει τις ομπρέλες beach bar (βίντεο)09:06Εορτολόγιο - 1 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα08:52Φωτιά - Ζάκυνθος: Διασκέδαζαν σε πανηγύρι κάτω από το πύρινο μέτωπο! (βίντεο)08:39Ακρίβεια - Τροπολογία: Παράταση στα μέτρα για τις τιμές, αύξηση στα πρόστιμα για παραβάτες08:26ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 5 Ιουλίου08:12IRIS - Επιχειρήσεις: Παράταση για την σύνδεση με το σύστημα άμεσων πληρωμών07:59Φωτιές - Δευτέρα: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 1 Περιφέρεια (χάρτης)07:45Φωτιές σε Δίστομο - Ζάκυνθο: Εναέρια μέσα στην μάχη με τις φλόγες07:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο