LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 04 Ιουνίου 2024 09:07 | Ανανέωση: 04 Ιουνίου 2024 09:42

Βελόπουλος: Το πόθεν έσχες του Κασσελάκη έχει πολλά τρωτά σημεία, όπως και του Μητσοτάκη

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο Κυριάκος Βελόπουλος για τον φόβο της μεγάλης αποχής στις ευρωεκλογές, το ενδεχόμενο νοθείας, την Αφροδίτη Λατινοπούλου και τον στόχο της Ελληνικής Λύσης στις Ευρωεκλογές.

Κυριάκος Βελόπουλος - Κεντρικό δελτίο ΑΝΤ1

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένος την Τρίτη ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ξεκίνησε την παρέμβαση του αναφερόμενος στα στοιχεία για την περιουσιακή κατάσταση του, που παρουσίασε την Δευτέρα ο Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά «στενοχωριέμαι με αυτά τα πόθεν έσχες, γιατι έτσι απαξιώνουμε την πολιτική και διώχνουμε τον κόσμο από τις εκλογές. Δεν υπάρχει πόθεν έσχες, είναι παραμύθι η ιστορία. Ειναι τραγωδία αυτό που γίνεται, θα παμε σε αποχή 70% στο τέλος».

Προσέθεσε ότι «το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη έχει πολλά τρωτά, όπως και του Πρωθυπουργού. Πιστεύει κανείς ότι ο Πρωθυπουργός πούλησε ακίνητο για να σπουδάσει τα παιδιά του; Μα είναι δυνατόν; Με ενοχλεί και που λέει ο κ. Κασσελάκης ότι δούλευε στην Goldman Sachs. Εγώ προσπαθώ να μην κάνω σούργελο την πολιτική».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε σε μια σειρά από εσωτερικά και διεθνή θέματα, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η Ελλάδα στηρίζει στον ΟΑΣΕ έναν Τούρκο, που είναι ο ιθύνων νους της “Γαλάζιας Πατρίδας” στον ΟΗΕ» και ότι «Η κυβέρνηση στηρίζει τους λαθρέμπορους και όχι τους πολίτες».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ισχυρίστηκε ακόμη ότι δεν υπάρχουν ουσιώδεις διαφορές ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, λέγοντας πως «δεν διαφωνούν πουθενά στα σημαντικά, διαφωνούν στα επουσιώδη, όπως στα πόθεν έσχες;», ενώ σε ότι αφορά το κόμμα του ανέφερε «Εμείς έχουμε μία παρουσία από το 2016 και είμαστε ηγεμονική παράταξη, πατριωτική στον χώρο. Για μένα το δίπολο Δεξιά - Αριστερά δεν υπάρχει, υπάρχει πείνα και μη πείνα. Στην Μαγνησία έπαθε γαστρεντερίτιδα λιγότερο ή περισσότερο κάποιος που είναι αριστερός από κάποιον δεξιό».

Ερωτηθείς για την προσέγγιση που προ ημερών η Αφροδίτη Λατινοπούλου υποστήριξε ότι υπήρξε ανάμεσα στα κόμματα τους, ο Κυριάκος Βελόπουλος απάντησε «δεν ασχολούμαι με την κ. Λατινοπούλου, δεν ασχολούμαι με κανέναν», συμπληρώνοντας «μας βρίζουν όλοι, από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά. Απαντώ σε όλους και το κάνω συνειδητά. Μας έχουν στοχοποιήσει όλοι, ίσως γιατί η άνοδος μας είναι μεγάλη».

Κυριάκος Βελόπουλος - Πρόεδρος Ελληνική Λύση - Καλημέρα Ελλάδα

Αναφερόμενος στις περίφημες «επιστολές του Ιησού», είπε ότι «Το βίντεο με τον Γεωργιάδη το είχα απο το 2018, δεν το έδειξα πουθενά, ενώ με έβριζαν από την Νέα Δημοκρατία. Τα παρουσίασε πρώτα ο Γεωργιάδης τα χειρόγραφα και μετά έβγαιναν και έλεγαν για μένα».

Για την τραγωδία στα Τέμπη, υποστήριξε πως πρώτος εκείνος έλεγε πως η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε τόνους ξυλολίου, αλλά κανείς δεν τον πίστευε και δήλωσε πως θα συμφωνήσει με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για Προανακριτική Επιτροπή στην Βουλή, λέγοντας χαρακτηριστικά «Θα συμφωνήσω στα πάντα, για να μπουν στην φυλακή οι υπαίτιοι. Φίλος μου επί 30 χρόνια σκοτώθηκε στα Τέμπη, δεν είναι απλή υπόθεση για μένα».

«Καλώ τους πάντες να προσέξουν και την νοθεία στις εκλογές. Η Le Monde είπε ότι στις εκλογές στην Αλβανία υπήρχε πρόβλημα νοθείας, καθώς στους εκλογικούς καταλόγους είναι εγγεγραμμένοι πολλοί νεκροί. Στην Ελλάδα είναι 600.000 οι νεκροί στους εκλογικούς καταλόγους. Δεν μας αφήνουν να ελέγξουμε τον αλγόριθμο, έχει γίνει χάος με την επιστολική ψήφο, καλώ όλα τα κόμματα να βάλουμε επόπτες σε όλα τα εκλογικά τμήματα», είπε ακόμη ο κ. Βελόπουλος, διευκρινίζοντας μετά από ερωτήσεις πως «δεν λέω ότι θα γίνει νοθεία, καλώ όλους να αποτρέψουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο».

Ως προς τον στόχο της Ελληνικής Λύσης στις Ευρωεκλογές, ο Πρόεδρος του κόμματος είπε «στόχος δικός μας από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στην Βουλή και στην πολιτικη είναι να μας εμπιστευτούν οι πολίτες ό,τι μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Εκτός από τα λεφτόδεντρα, υπάρχουν και τα κλεφτόδεντρα... αν τα κόψουμε αυτά, θα πάρουν λεφτά οι Έλληνες. Κάθε ποσοστό που ανεβαίνει από το προηγούμενο ποσοστό για μένα είναι επιτυχία. Να μας εμπιστευτούν οι Έλληνες και δεν θα τους απογοητεύσουμε. Μπορούμε να κάνουμε πολλά».


Ειδήσεις σήμερα:

Ιταλία: 3 φίλοι αγκαλιάζονται πριν τους παρασύρουν τα ορμητικά νερά ποταμού (βίντεο)

Τροχαίο στην Κρήτη: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 19χρονη (εικόνες)

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Ο δράστης παρηγορούσε την οικογένεια στην κηδεία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πάρος: Δορυφορική εικόνα από τις πλημμύρες στο νησίΧθες 22:32 | Ειδήσεις

Σημαντικές καταστροφές σημειώθηκαν στις Κυκλάδες λόγω της κακοκαιρίας, με τις μεγαλύτερες ζημιές να έχουν καταγραφεί στην Πάρο.

Κυριακή Γρίβα: Σπάραξε η μητέρα της στα αποκαλυπτήρια του μνημείου της, 1 χρόνο μετά τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (εικόνες)Χθες 19:58 | Ειδήσεις

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από το Αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου γίνονται τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, πριν από ένα χρόνο.

Τροχαίο στον Λαγκαδά: Η προφυλάκιση, η συγνώμη και η χρήση μεθαδόνηςΧθες 19:13 | Ειδήσεις

Η υπόθεση της άτυχης Χαράς, που σκοτώθηκε από τον μεθυσμένο οδηγό, που ήταν στο τιμόνι, παρ' ότι του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα, έχει μια ακόμη συγκλονιστική εξέλιξη.

Βοστώνη: Φορτηγό έπεσε σε πεζούς (εικόνες)Χθες 22:06 | Ειδήσεις

Στο δυστύχημα ενεπλάκη ένα κίτρινο φορτηγό, το οποίο έπεσε πάνω σε πεζούς.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
FedHATTA: Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το Πάσχα σε Ελλάδα και εξωτερικό23:59Ινδία: Δεκάδες νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων23:45Τουρκία - Ιμάμογλου: Μποϊκοτάζ στην αγορά ως διαμαρτυρία για τη φυλάκισή του 23:30Άρης – Περιστέρι: Πήραν το “θρίλερ” οι φιλοξενούμενοι23:16Ένταση σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας 23:03Πατήσια: Φωτιά σε εργοστάσιο (εικόνες)22:49Κακοκαιρία - Πάρος: Δορυφορική εικόνα από τις πλημμύρες στο νησί 22:36Θεσσαλονίκη: Νύφη συνελήφθη λίγο πριν πάει στην εκκλησία22:22Βοστώνη: Φορτηγό έπεσε σε πεζούς (εικόνες) 22:09Charleston Open: Η Σάκκαρη προκρίθηκε στον 2ο γύρο21:55Η μεγάλη δημοσκόπηση της Marc για τον ΑΝΤ1 21:42Επιβατικό αεροπλάνο από Ισραήλ έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Τουρκία21:28Πάπας Φραγκίσκος: Πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του21:15Ωνάσεια Δημόσια Σχολεία: Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων - Ποιες είναι οι προϋποθέσεις21:01Youth League – Ολυμπιακός: Είπε αντίο… με ψηλά το κεφάλι20:48Ηράκλειο: Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε σπίτια με “χρυσή” λεία20:34Μητσοτάκης στο ΤikTok για κατώτατο μισθό: Θα πετύχουμε τον στόχο μας για 950 ευρώ το 2027 20:21Κυριακή Γρίβα: Σπάραξε η μητέρα της στα αποκαλυπτήρια του μνημείου της, 1 χρόνο μετά τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (εικόνες)20:07ΠΝΟ – Απεργία: Πότε δένουν κάβους τα πλοία19:52Κρήτη: Προσωρινά κρατούμενος ο δεύτερος υγειονομικός - Κατηγορείται για χρηματισμό και εκβιασμό19:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο