LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Ιουνίου 2024 19:11

Λιόσια - Καμένο πτώμα: Ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 59χρονου (βίντεο)

Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 59χρονου βλέπει το φως της δημοσιότητας. Τι λένε οι γείτονες για το περιστατικό στα Άνω Λιόσια.

Λιόσια - σύλληψη 59χρονου

Του Μανώλη Ασαριώτη

Στο αυτόφωρο αναμένεται να δικαστεί αύριο ο 59χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι για μήνες απέκρυπτε τον θάνατο τού πατέρα του και το βράδυ της Κυριακής αποφάσισε να πυρπολήσει τη σορό του.

Ειδικός εξέτασε τον κατηγορούμενο και απεφάνθη ότι δεν χρήζει εγκλεισμού σε ψυχιατρική κλινική.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ έχουν καταφθάσει στο σπίτι της οδού Αγαμέμνονος, στα Άνω Λιόσια. Έχουν βρει τον 59χρονο στην αυλή, δίπλα σε υπολείμματα φωτιάς και του ζητούν να απομακρυνθεί. Μόλις αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για ανθρώπινη σορό, προσπαθούν να του περάσουν χειροπέδες.

59ΧΡΟΝΟΣ: Όχι, δεν θέλω να με δέσετε...
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Είναι ο νόμος έτσι. Τέλος!
59ΧΡΟΝΟΣ: Δεν μ'ενδιαφέρει ο νόμος.

Οι αστυνομικοί βγάζουν από τον χώρο τον 59χρονο και του επιτρέπουν να καθίσει στο πεζοδρόμιο, γιατί είναι σε σύγχυση.
Από τους γείτονες μαθαίνουν ότι έμενε με τον πατέρα του. Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο 82χρονος είναι ο νεκρός.
Με τους φακούς ξεκινούν έρευνα και εντοπίζουν σε κάδο απορριμμάτων ανθρώπινο κεφάλι και άκρα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι "όπως μας ενημέρωσε ο ιατροδικαστής τα τραύματα είναι μεταθανάτια. Αυτό πιθανά σημαίνει πως ο 59χρονος δεν μπορούσε να μεταφέρει ακέραιη τη σορό και αποφάσισε να την τεμαχίσει. Εκείνος δεν ήταν σε θέση να μας εξηγήσει τον λόγο".

Ψυχίατρος εξέτασε τον 59χρονο και απεφάνθη ότι δεν είναι απαραίτητος ο εγκλεισμός του, αλλά αντίθετα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη και έτσι αναμένεται τη Δευτέρα να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όταν δύο γείτονες δεν άντεχαν πλέον τη δυσοσμία και από την ταράτσα είδαν στην αυλή κάτι που θεώρησαν ύποπτο.

Γείτονας περιγράφει πως "βγήκαν στην ταράτσα και είδαν ένα στρώμα, μία κουβέρτα. Μύριζε ο τόπος και έτσι αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία".

Ο 59χρονος σε πρώτο χρόνο υποστήριξε στους αστυνομικούς πως ο πατέρας του ήταν νεκρός εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν είχε χρήματα για να πληρώσει την κηδεία. Κάτοικοι τής περιοχής τον περιγράφουν ως άνθρωπο κλειστό, που δεν ήθελε να έχει σχέσεις με τους υπολοίπους.

Όπως αναφέρει γειτονισσα για τον 59χρονο "Ούτε καλημέρα δεν έλεγε στον δρόμο σε αντίθεση με τον πατέρα του. Φαινόταν ότι δεν ήταν στα καλά του".

Τα στελέχη της Ασφάλειας αναμένουν το πόρισμα τού ιατροδικαστή και των τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να αποσαφηνιστεί η αιτία θανάτου του 82χρονου. Μέχρι τώρα, πάντως. δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο εγκληματικής ενέργειας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη - Πνιγμός Νικόλα: Η μητέρα ήταν στο σπίτι με το μωρό, όταν χάθηκε το αγοράκι στην θάλασσα

Κωνσταντινούπολη - Κατάρρευση πολυκατοικίας: Εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια πολλοί ένοικοι (εικόνες)

Καλαμάτα – Τροχαίο: Διαμελίστηκε οδηγός μηχανής που προσέκρουσε σε νησίδα (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση ΚασσελάκηΧθες 23:24 | Ειδήσεις

Ελήφθη η απόφαση για την ψηφοφορία της πρότασης μομφής που κατέθεσαν οι «87» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος από την Κεντρική Επιτροπή.

ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)Χθες 18:39 | Ειδήσεις

Το πακέτο μέτρων των επόμενων ετών παρουσιάζει ο Πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ. Δείτε ζωντανά.

Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστηςΧθες 21:33 | Ειδήσεις

Το ένα εμπλεκόμενο με το περιστατικό φέρεται να έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία, γνωρίζοντας πλέον το όνομα και το επώνυμό του και "χτενίζοντας" την περιοχή για να τον εντοπίσει.

Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη ΦινλανδίαΧθες 23:39 | Ειδήσεις

Με το...δεξί κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού οδήγησε την Ελλάδα σε μεγάλη νίκη κόντρα στην Ελβετία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Rocky”: Ο Σιβλέστερ Σταλόνε ετοιμάζει επιστροφή του 00:00Ηράκλειο: Κλείδωσε κόρη και νυν σύντροφο σε δωμάτιο - Τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του23:49Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη Φινλανδία23:38ΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση Κασσελάκη23:27Ελβετία: 11χρονος “έμπλεξε” με ακραίους ισλαμιστές23:13Πέθανε ο Ρον Γέιτς22:59Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στον Αλμαδόβαρ και το πένθος για την Νικόλ Κίντμαν22:46ΔΕΘ: Η αντιπολίτευση για την ομιλία Μητσοτάκη22:32ΣΥΡΙΖΑ - Πρόταση μομφής: “Αρχίζει το ματς” (εικόνες)22:19Στέγαση – Οικογένεια: Τα μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης22:05Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης21:51ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε21:38Καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή21:27ΔΕΘ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις, “φρούριο” η Θεσσαλονίκη (εικόνες)21:13Παραολυμπιακοί: Η Παπασταματοπούλου πήρε το χρυσό στο Παρίσι20:59Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Τα μέτρα ενίσχυσης εισοδήματος 20:47Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Θέρμη - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:40Γαλλία: Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του Μπαρνιέ20:26Κωνσταντινούπολη: Εξαφανίστηκε Έλληνας τουρίστας από την Κοζάνη20:13ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο