LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 02 Ιουνίου 2024 19:04 | Ανανέωση: 02 Ιουνίου 2024 19:07

Κασσελάκης: Το Πόθεν Έσχες μου θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 3 Ιουνίου (βίντεο)

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνει τέλος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με θέμα την ατομική του περιουσία. Τι αναφέρει για την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό.

Κασσελάκης - Νέο σποτ - ΣΥΡΙΖΑ

Την περιουσιακή του κατάσταση θα παρουσιάσει την Δευτέρα 03.06 ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο ίδιος την Κυριακή 02.06, και με την οποία τονίζει ότι «όλα θα είναι στο φως».

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την Δευτέρα στην ομιλία της Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει όλη του την περιουσιακή κατάσταση. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εξαπολύει επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον «πρωθυπουργό των 42 ακινήτων με τον μισθό του βουλευτή», που ζητάει το πόθεν έσχες του, και σημειώνει ότι αν και θα μπορούσε να περιμένει μέχρι την 1η Ιουλίου, που είναι η προθεσμία από το νόμο, εντούτοις θα δώσει όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα.

«Διάφανος μπροστά σας. Γιατί για να καθαρίσουμε την Ελλάδα μας, χρειάζεται να έχουμε πρώτα απ’ όλα καθαρές σχέσεις μεταξύ μας. Όλα στο φως» σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης.


Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη - Πνιγμός Νικόλα: Η μητέρα ήταν στο σπίτι με το μωρό, όταν χάθηκε το αγοράκι στην θάλασσα

Κωνσταντινούπολη - Κατάρρευση πολυκατοικίας: Εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια πολλοί ένοικοι (εικόνες)

Καμένη σορός στα Άνω Λιόσια: Στο Αυτόφωρο στέλνει τον γιο η ψυχιατρική γνωμάτευση

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση ΚασσελάκηΧθες 23:24 | Ειδήσεις

Ελήφθη η απόφαση για την ψηφοφορία της πρότασης μομφής που κατέθεσαν οι «87» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος από την Κεντρική Επιτροπή.

ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)Χθες 18:39 | Ειδήσεις

Το πακέτο μέτρων των επόμενων ετών παρουσιάζει ο Πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ. Δείτε ζωντανά.

Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστηςΧθες 21:33 | Ειδήσεις

Το ένα εμπλεκόμενο με το περιστατικό φέρεται να έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία, γνωρίζοντας πλέον το όνομα και το επώνυμό του και "χτενίζοντας" την περιοχή για να τον εντοπίσει.

Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη ΦινλανδίαΧθες 23:39 | Ειδήσεις

Με το...δεξί κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού οδήγησε την Ελλάδα σε μεγάλη νίκη κόντρα στην Ελβετία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Rocky”: Ο Σιβλέστερ Σταλόνε ετοιμάζει επιστροφή του 00:00Ηράκλειο: Κλείδωσε κόρη και νυν σύντροφο σε δωμάτιο - Τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του23:49Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη Φινλανδία23:38ΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση Κασσελάκη23:27Ελβετία: 11χρονος “έμπλεξε” με ακραίους ισλαμιστές23:13Πέθανε ο Ρον Γέιτς22:59Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στον Αλμαδόβαρ και το πένθος για την Νικόλ Κίντμαν22:46ΔΕΘ: Η αντιπολίτευση για την ομιλία Μητσοτάκη22:32ΣΥΡΙΖΑ - Πρόταση μομφής: “Αρχίζει το ματς” (εικόνες)22:19Στέγαση – Οικογένεια: Τα μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης22:05Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης21:51ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε21:38Καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή21:27ΔΕΘ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις, “φρούριο” η Θεσσαλονίκη (εικόνες)21:13Παραολυμπιακοί: Η Παπασταματοπούλου πήρε το χρυσό στο Παρίσι20:59Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Τα μέτρα ενίσχυσης εισοδήματος 20:47Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Θέρμη - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:40Γαλλία: Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του Μπαρνιέ20:26Κωνσταντινούπολη: Εξαφανίστηκε Έλληνας τουρίστας από την Κοζάνη20:13ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο