LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚλίμαΔημοσίευση: 30 Μαΐου 2024 11:15

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ για φωτιές σε ξερά κλαδιά

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής. Ιδιαίτερα αυστηρή η εφαρμογή της νομοθεσίας για την απαγόρευση αγροτικών καύσεων εν μέσω αντιπυρικήςπεριόδου.

κλαδιά - δέντρα

Πρόστιμο 1.500 ευρώ επέβαλαν οι αρμόδιοι ανακριτικοί υπάλληλοι της Θεσσαλονίκης, σε άντρα που έκαιγε κλαδιά σε χωράφι εν μέσω αντιπυρικής περιόδου.

Συγκεκριμένα το διοικητικό πρόστιμο των 1.562,5€ επιβλήθηκε στον συγκεκριμένο πολίτη διότι προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον δήμο Λαγκαδά.

Επίσης επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.171,87€ από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, σε κάτοικο ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση Νέες Καρυές στον δήμο Κιλελέρ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Αποθέωση στον Πειραιά και ερυθρόλευκοι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Conference League (εικόνες)

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: “Καταπέλτης” ο Συνήγορος του Πολίτη κατά της ΕΔΕ της ΕΛΑΣ (βίντεο)

Amber Alert για 4χρονη και την προγιαγιά της με άνοια

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)Σήμερα 07:36 | Ειδήσεις

Τι είπαν στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" οι Κωνστανία Δημογλίδου, ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος και ο Γιώργος Καλλιακμάνης, σχετικά με το περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Χαλκιδική: Έκοψε τα φτερά παπαγάλων και χρέωνε κάθε φωτογραφία τους (βίντεο)Σήμερα 09:53 | Ειδήσεις

Ο εκτροφέας ισχυρίστηκε ότι ακρωτηρίασε τα πανέμορφα πουλιά για να μην αποδράσουν. Τι πρόστιμο του επιβλήθηκε από τις αρμόδιες αρχές.

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Τα βίντεο, η ιατροδικαστική εξέταση και η έκκληση της οικογένειας (βίντεο)Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει στη δήλωσή της η οικογένεια του 54χονου θύματος της "εκτέλεσης" στο Νέο Ψυχικό. Το βιντεοληπτικό υλικό και τα στοιχεία που ερευνούν οι αρχές.

Βρετανία: Ανοίγουν οι κάλπες - Το εκλογικό σύστημα και το προβάδισμα των “Εργατικών”Σήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Μετά από 14 χρόνια των Συντηρητικών στην εξουσία, οι δημοσκοπήσεις εδώ και καιρό, δείχνουν τους Εργατικούς να προηγούνται στην εκλογική μάχη. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο ηλικιωμένος που φέρεται να τον ξυλοκόπησε ο γιος του10:51Χαλκιδική: Έκοψε τα φτερά παπαγάλων και χρέωνε κάθε φωτογραφία τους (βίντεο)10:38Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Τα βίντεο, η ιατροδικαστική εξέταση και η έκκληση της οικογένειας (βίντεο)10:25Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας για παιδική πορνογραφία10:12“Χριστίνα”: Πωλείται το πλωτό ανάκτορο του Ωνάση (εικόνες)09:58Πέραμα - Εργατικό ατύχημα: Προσπάθησαν να σβήσουν φωτιά σε φορτηγό πλοίο και τραυματίστηκαν09:45Προολυμπιακό Τουρνουά - Γκάλης: Αν παίζαμε μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο...09:31O Τραμπ βρίζει Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις - “Τον έβγαλα από τη μέση” (βίντεο)09:17Φωτιά στα Γλυκά Νερά - Εθελοντές Υμηττού: Αν δεν παρεμβαίναμε έγκαιρα... (βίντεο)09:03Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις08:50Μπάιντεν προς συνεργάτες και χορηγούς: Είμαι υποψήφιος, δεν παραιτούμαι08:36Συμβούλιο της Επικρατείας: Μετακομίζει από το Αρσάκειο08:23Αυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)08:10Εορτολόγιο - 4 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:57Κύπρος: Άνδρας σκότωσε τον κουνιάδο του μετά από καυγά07:43Αυστραλία: Διαδηλωτές κρέμασαν πανό υπέρ της Παλαιστίνης στην οροφή του κοινοβουλίου (βίντεο)07:30Βρεφονηπιακοί σταθμοί ΔΥΠΑ: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων07:17Λασίθι: Παραδόθηκε ο δράστης του θανάσιμου πυροβολισμού - Ήταν μπατζανάκης του θύματος07:04Κάρυστος – Ενδοοικογενειακή βία: Γυναίκα κατήγγειλε άγριο ξυλοδαρμό από τον άντρα της06:50Βρετανία: Ανοίγουν οι κάλπες - Το εκλογικό σύστημα και το προβάδισμα των “Εργατικών”06:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο