LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 29 Μαΐου 2024 09:24 | Ανανέωση: 29 Μαΐου 2024 09:32

Κρήτη: Δολοφονία εξιχνιάστηκε μετά από 17 χρόνια (εικόνες)

Πως μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία προ μηνών, άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι, οδηγώντας τους αστυνομικούς στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος, που διαπράχθηκε το 2007. 

Δολοφονία - Κρήτη - Εξιχνίαση 17 χρόνια μετά

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα (Τετάρτη 29/5) ο 39χρονος Ηρακλειώτης που ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της άγριας δολοφονίας του 63χρονου κτηνοτρόφου Κώστα Κουνάλη. 

Υπενθυμίζεται ότι δεκαεπτά χρόνια μετά τη δολοφονία του άτυχου κτηνοτρόφου, τον Νοέμβριο του 2007 στην περιοχή της Μονής Αγκαράθου, οι αστυνομικές Αρχές κατάφεραν χθες Τρίτη να φτάσουν στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος, προχωρώντας στη σύλληψη του 39χρονου Ηρακλειώτη, ο οποίος σήμερα αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή.

Ο 39χρονος φέρεται να “προδόθηκε” από δαχτυλικό αποτύπωμα που είχε αφήσει στον τόπο του εγκλήματος. 

Δολοφονία - Κρήτη - Εξιχνίαση 17 χρόνια μετά

Το “ορφανό” μέχρι χθες δαχτυλικό αποτύπωμα ταυτοποιήθηκε όταν ο 39χρονος τον περασμένο Ιανουάριο συνελήφθη από τις Αρχές μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία. Οι αστυνομικοί τότε του πήραν τα δαχτυλικά αποτυπώματα και αμέσως “χτύπησε το σύστημα” για την υπόθεση της δολοφονίας Κουνάλη. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.  

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στη χθεσινή της ανακοίνωση η Αστυνομία «στο πλαίσιο της εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας ταυτοποιήθηκε άγνωστο δακτυλικό αποτύπωμα από τον τόπο του εγκλήματος. Η ταυτοποίησή του πραγματοποιήθηκε κατόπιν δακτυλοσκόπησης του δράστη σε υπόθεση στην οποία ήταν κατηγορούμενος για αδικήματα περί ενδοοικογενειακής βίας». 

Δολοφονία - Κρήτη - Εξιχνίαση 17 χρόνια μετά

Τον χτυπούσε με καρεκλοπόδαρο - Τον είχε σκοτώσει με μίσος και μανία  

Υπενθυμίζεται ότι ο 63χρονος είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένος σε αγροικία δίπλα στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής, στην περιοχή της Μονής Αγκαράθου, στις 13 Νοεμβρίου του 2007. Το αίμα του είχε τρέξει μέχρι το κατώφλι της αγροικίας. Το εσωτερικό θύμιζε πεδίο μάχης, χωρίς όμως να έχουν αφαιρεθεί χρήματα, είτε άλλα αντικείμενα που να προδίδουν ότι επρόκειτο για ληστεία. 

Το μοιραίο βράδυ ο Κώστας Κουνάλης είχε πάει, όπως το συνήθιζε, σε καφενείο του Σγουροκεφαλίου και λίγο μετά τις 9 το βράδυ επέστρεψε στο κατάλυμά του. Συγκεκριμένα τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του ένας φίλος του από το χωριό. 

Δολοφονία - Κρήτη - Εξιχνίαση 17 χρόνια μετά

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν δει τότε το φως της δημοσιότητας, ο άτυχος κτηνοτρόφος είχε καθίσει στο κρεβάτι του και έβλεπε τηλεόραση όταν ξαφνικά κάποιος έκλεισε τον διακόπτη του ηλεκτρικού ρεύματος που ήταν εγκατεστημένος στο εξωτερικό του σπιτιού. Ο δράστης της δολοφονίας επέδειξε απίστευτη μανία σε βάρος του. Τον άρπαξε με μανία από τα μαλλιά και μάλιστα ξεπάτωσε μία τούφα. Άρχισε να χτυπάει με δύναμη το πρόσωπό του στο πάτωμα. Τη χαριστική βολή την έδωσε όταν τον χτύπησε απανωτές φορές στο κεφάλι με ένα δρύινο καρεκλοπόδαρο. Ήταν τόση η μανία του, που το ξύλο έσπασε. Το μεγαλύτερο κομμάτι ο δολοφόνος το πήρε μαζί του, εκτός από ένα μικρότερο τμήμα, που διέφυγε της προσοχής του, καθώς το είχε καλύψει το πτώμα του δολοφονημένου.

Πηγή: neakriti.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ενδοοικογενειακή βία: Στη φυλακή για επίθεση κατά της έγκυου συντρόφου του

Χανιά: 2χρονο αγοράκι κλειδώθηκε μέσα σε αυτοκίνητο

Βελεστίνο: Πέρασε με το τρακτέρ πάνω από συγχωριανό του!

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠαγώνη: Οι δικαιούχοι, για τα δωρεάν φάρμακα παχυσαρκίας, θα επιλεχθούν ανάμεσα σε 8.000 άτομαΣήμερα 08:50 | Ειδήσεις

Για το πρόγραμμα κατά της παχυσαρκίας στο οποίο θα παρέχονται δωρεάν τα φάρμακα καθώς και για ποιες θα είναι η βασικές προϋποθέσεις επιλογής,  μίλησε η Ματίνα Παγώνη στο Καλημέρα Ελλάδα.

Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις - Κλειστή η Ε.Ο. Αθηνών - ΘεσσαλονίκηςΣήμερα 08:01 | Ειδήσεις

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας εξέφρασε τη στήριξή του στον αγώνα των αγροτών.

Γλυφάδα: Νεκρός 38χρονος μοτοσικλετιστής μετά από σφοδρή σύγκρουσηΣήμερα 07:37 | Ειδήσεις

Οι αρχές ερευνούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Ερμιόνη: Πάνω από 30 μαθητές με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας - Κλείνει προληπτικά το σχολείοΣήμερα 09:35 | Ειδήσεις

Τα συμπτώματα που παρουσίασαν οι μαθητές περιλαμβάνουν εμετούς, διάρροια και πυρετό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ερμιόνη: Πάνω από 30 μαθητές με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας - Κλείνει προληπτικά το σχολείο09:46Φοινικούντα - Ανιψιά θύματος στο Καλημέρα Ελλάδα: Ο ξάδελφός μου κατηγορούσε τον ανήλικο γιο μου για τη δολοφονία09:32Παγώνη: Οι δικαιούχοι, για τα δωρεάν φάρμακα παχυσαρκίας, θα επιλεχθούν ανάμεσα σε 8.000 άτομα 09:18Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Καρδίτσας και των Τρικάλων09:04Λαμία: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών08:50Ηράκλειο: Συνεχίζονουν για τέταρτη ημέρα τις κινητοποιήσεις οι αγροτοκτηνοτρόφοι08:36Γλυφάδα: Επτά εμπρηστικές ενέργειες σε λύκειο μέσα σε τρεις ημέρες08:22Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις - Κλειστή η Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης08:08Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Αγίου Στεφάνου - Κρατούμενος στο νοσοκομείο07:54Γλυφάδα: Νεκρός 38χρονος μοτοσικλετιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση07:40Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την "Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού"07:26Η πρώτη συστηματική καταγραφή δαγκωμάτων από σκύλους στην Ελλάδα07:12Νωρίτερα οι πληρωμές για συντάξεις, δώρο Χριστουγέννων και επιδόματα – Αναλυτικά οι ημερομηνίες06:58Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση – Εμπλεκόταν σε υποθέσεις εμπρησμού, κλοπής και απόπειρα ανθρωποκτονίας06:43Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 11 Δεκεμβρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη06:14Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Μόντε Μόρις23:59Handelsblatt: Έχει "καλές πιθανότητες" ο Πιερρακάκης να ηγηθεί του Eurogroup23:44Μελόνι: Η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών είναι εφικτή23:30Χανιά: 43χρονος τραυματίστηκε από καραμπίνα - Εξετάζεται η εμπλοκή κυνηγού 23:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο