LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 27 Μαΐου 2024 13:30

Η Κριστίν Μπεράρντι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η ξεχωριστή καλλιτέχνιδα της τζαζ συναντά ένα ελληνικό ντουέτο για μια μοναδική μουσική παράσταση.

Κριστίν Μπεράρντι - Kristin Berardi

Η πολυβραβευμένη Jazz vocalist Κριστίν Μπεράρντι (Kristin Berardi) έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συναντά το ντουέτο των Άρη Παπαδόπουλου (πιάνο) και ο Γρηγόρη Θεοδωρίδη (μπάσο) για μία μοναδική συναυλία στις 7 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το ιδιαίτερο ύφος της τραγουδίστριας με υπόβαθρο τον αφαιρετικό ήχο του ντουέτου των Άρη Παπαδόπουλου με τον Γρηγόρη Θεοδωρίδη δημιουργούν μια αισθησιακή και μυσταγωγική ατμόσφαιρα, σχηματίζοντας ένα νεοσύστατο vocal Jazz τρίο που θα παρουσιάσει συνθέσεις της Kristin Berardi και του Άρη Παπαδόπουλου.

H Kristin Berardi, μία καταξιωμένη καλλιτέχνης στο χώρο της Jazz αυτοσχεδιαστικής μουσικής με συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, θα συνεπάρει το ελληνικό κοινό με την εκφραστική της φωνή. Η βραβευμένη καλλιτέχνης της Jazz μουσικής που είναι καθηγήτρια στο Hochschule of Music της Λουκέρνης έχει κυκλοφορήσει πάνω από 10 προσωπικά άλμπουμ, με το τελευταίο να είναι το “The Light and the Dark” με τη συμμετοχή της Ingrid Jenson.

Οι διακρίσεις της Μπεράρντι που κατάγεται από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας  περιλαμβάνουν τη πρώτη θέση στον Διεθνή Διαγωνισμό Φωνητικής του Φεστιβάλ Τζαζ του Μοντρέ (2006), το Εθνικό Βραβείο Τζαζ (Αυστραλία 2012), τα 3 βραβεία Bell για το καλύτερο φωνητικό άλμπουμ τζαζ της χρονιάς (Αυστραλία), μεταξύ άλλων.

To ντουέτο του Άρη Παπαδόπουλου και Γρηγόρη Θεοδωρίδη, ένα από τα ξεχωριστά σχήματα της Αθηναϊκής Jazz σκηνής, μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους album “AΝΑPOLONTAS” από την ΙRIDA Jazz, συναντά την Kristin Berardi και επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις.

Eισιτήρια:  15 €  | Φοιτητές - ΑΜΕΑ: 10 €  | Διάρκεια: Διάρκεια: 90 λεπτά

Ειδήσεις σήμερα: 

Παναθηναϊκός: Το πάρτι στο ξενοδοχείο, οι άρσεις του Γιαννακόπουλου και ο “μεθυσμένος” Λεσόρ

Αχαΐα: Μπήκε σε εκκλησία και τα έσπασε όλα, επειδή του ξύπνησαν το μωρό

Παπούα Νέα Γουινέα - Φονική κατολίσθηση: Χιλιάδες άνθρωποι θάφτηκαν ζωντανοί

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση ΚασσελάκηΧθες 23:24 | Ειδήσεις

Ελήφθη η απόφαση για την ψηφοφορία της πρότασης μομφής που κατέθεσαν οι «87» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος από την Κεντρική Επιτροπή.

ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)Χθες 18:39 | Ειδήσεις

Το πακέτο μέτρων των επόμενων ετών παρουσιάζει ο Πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ. Δείτε ζωντανά.

Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστηςΧθες 21:33 | Ειδήσεις

Το ένα εμπλεκόμενο με το περιστατικό φέρεται να έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία, γνωρίζοντας πλέον το όνομα και το επώνυμό του και "χτενίζοντας" την περιοχή για να τον εντοπίσει.

Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη ΦινλανδίαΧθες 23:39 | Ειδήσεις

Με το...δεξί κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού οδήγησε την Ελλάδα σε μεγάλη νίκη κόντρα στην Ελβετία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Rocky”: Ο Σιβλέστερ Σταλόνε ετοιμάζει επιστροφή του 00:00Ηράκλειο: Κλείδωσε κόρη και νυν σύντροφο σε δωμάτιο - Τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του23:49Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη Φινλανδία23:38ΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση Κασσελάκη23:27Ελβετία: 11χρονος “έμπλεξε” με ακραίους ισλαμιστές23:13Πέθανε ο Ρον Γέιτς22:59Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στον Αλμαδόβαρ και το πένθος για την Νικόλ Κίντμαν22:46ΔΕΘ: Η αντιπολίτευση για την ομιλία Μητσοτάκη22:32ΣΥΡΙΖΑ - Πρόταση μομφής: “Αρχίζει το ματς” (εικόνες)22:19Στέγαση – Οικογένεια: Τα μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης22:05Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης21:51ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε21:38Καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή21:27ΔΕΘ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις, “φρούριο” η Θεσσαλονίκη (εικόνες)21:13Παραολυμπιακοί: Η Παπασταματοπούλου πήρε το χρυσό στο Παρίσι20:59Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Τα μέτρα ενίσχυσης εισοδήματος 20:47Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Θέρμη - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:40Γαλλία: Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του Μπαρνιέ20:26Κωνσταντινούπολη: Εξαφανίστηκε Έλληνας τουρίστας από την Κοζάνη20:13ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο