LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 27 Μαΐου 2024 06:40

Μεταμόρφωση: Πέθανε την ώρα που οδηγούσε στην Εθνική Οδό

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας οδηγός, μέσα σε όχημα που είχε εκτραπεί της πορείας του, στο 15ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Περιπολικό - Ασθενοφόρο - Ημέρα

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, μέσα σε ΙΧ που είχε εκτραπεί της πορείας του, ένα άτομο στο 15ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Ο οδηγός φαίνεται να κατέληξε από παθολογικά αίτια και για τον λόγο αυτό το όχημά του εξετράπη της πορείας του.

Προανάκριση για το συμβάν διεξάγει η ΕΛ.ΑΣ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες τη Δευτέρα

Παναθηναϊκός – Σλούκας: Μπορείτε να μου πείτε μια καλύτερη ιστορία;

Ράφα: Το Ισραήλ παραδέχθηκε ότι “έκανε κακό” σε αμάχους

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία στο Λασίθι: Τον βρήκαν νεκρό στην άκρη του δρόμουΧθες 22:08 | Ειδήσεις

Νεκρός βρέθηκε από δύο γυναίκες που περπατούσαν ένας άνδρας 35 περίπου ετών, στο Λασίθι. Τα πρώτα στοιχεία.

Κάρυστος – Ενδοοικογενειακή βία: Γυναίκα κατήγγειλε άγριο ξυλοδαρμό από τον άντρα τηςΣήμερα 06:38 | Ειδήσεις

Ποια ήταν η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα μετά από την απολογία του κατηγορούμενου συζύγου. Γιατί η ΕΛΑΣ συνέστησε στο θύμα την εγκατάσταση του panic button.

Βρετανία: Ανοίγουν οι κάλπες - Το εκλογικό σύστημα και το προβάδισμα των “Εργατικών”Σήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Μετά από 14 χρόνια των Συντηρητικών στην εξουσία, οι δημοσκοπήσεις εδώ και καιρό, δείχνουν τους Εργατικούς να προηγούνται στην εκλογική μάχη. 

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την ΠέμπτηΧθες 16:33 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές αναμένονται τα φαινόμενα και πού θα ρίξει χαλάζι. Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για όλη την επικράτεια.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κάρυστος – Ενδοοικογενειακή βία: Γυναίκα κατήγγειλε άγριο ξυλοδαρμό από τον άντρα της06:50Βρετανία: Ανοίγουν οι κάλπες - Το εκλογικό σύστημα και το προβάδισμα των “Εργατικών”06:37ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη06:10Αυστραλία: Αγνοείται 12χρονος μετά από επίθεση κροκόδειλου23:59Ινδονησία: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε στομάχι πύθωνα23:49Κρήτη: Έκρυβε χασίσι σε... μάσκα μαλλιών (εικόνες)23:38Συνέδριο Economist - Κασσελάκης: Είμαι περήφανος για την δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές23:27Wimbledon: Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στον 3ο γύρο23:14Προολυμπιακό: “Σαρωτική” Εθνική επικράτησε της Δομινικανής Δημοκρατίας23:0110 συμβουλές για υγιή καρδιά και μακροζωία22:49ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του22:36ΕΣΑΚΕ: Χωρίς All Star Game η νέα σεζόν22:22Δολοφονία στο Λασίθι: Τον βρήκαν νεκρό στην άκρη του δρόμου22:09Γάζα: Χωρίς σπίτια και χωρίς νερό οι άνθρωποι21:56Μυτιλήνη: Πετούσε drone κοντά σε αεροδρόμιο και συνελήφθη21:42Δημογραφικό: Αρνητικό για πρώτη φορά το πρόσημα θανάτων - γεννήσεων21:28Τέλος Χαρτοσήμου: Καταργείται για πάνω από 600 συναλλαγές21:15AnafiFF: Το 2ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης με νέο…αέρα – Το πρόγραμμα (εικόνες)21:01Πιερία: Άνοιγε αυτοκίνητα, συνελήφθη, βρέθηκε φυγόποινος και για ληστεία (εικόνες)20:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο