LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 26 Μαΐου 2024 12:33 | Ανανέωση: 26 Μαΐου 2024 12:41

Πάρνηθα: Μαχαίρωσαν εθελοντές που καθάριζαν την περιοχή

Πώς έγινε το περιστατικό. Σε εξέλιξη είναι έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πάρνηθα

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου δύο εθελοντές, ηλικίας 33 και 32 ετών στην Πάρνηθα.

Ειδικότερα όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία ένα από τα δύο θύματα της επίθεσης, την Παρασκευή είχαν πάει στην Πάρνηθα προκειμένου να συμμετάσχουν σε δράση εθελοντικής ομάδας για τον καθαρισμό του δάσους από σκουπίδια. Καθώς η δράση θα συνεχιζόταν και το Σάββατο οι εθελοντές αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο.

Κατά την διάρκεια της νύχτας, περίπου στη 01:30, σύμφωνα με τα όσα είπε στις Αρχές ο 33χρονος, έφτασαν στο σημείο δύο αυτοκίνητα με 7 νεαρά άτομα και άρχισαν να τους ρωτούν γιατί ήταν εκεί.

Αφού τους εξήγησαν οι εθελοντές, τα άτομα μπήκαν στα αυτοκίνητα τους και έφυγαν.

Μετά από λίγη ώρα, όμως, οι νεαροί επέστρεψαν στο σημείο και επιτέθηκαν στους εθελοντές. Ο 33χρονος, όμως, κατάφερε να ξεφύγει από τους νεαρούς και πήγε να ζητήσει βοήθεια από άλλους εθελοντές που ήταν σε κοντινή απόσταση.

Όταν επέστρεψαν στο σημείο, οι νεαροί είχαν φύγει ενώ εντόπισαν τον 32χρονο αιμόφυρτο με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και τον μετάφεραν στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου με την βοήθεια των γιατρών κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Σε εξέλιξη είναι έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Στην φωτογραφία φαίνεται ο ένας από τους δύο εθελοντές με τραύματα. 

Τραυματιας εθελοντης στην Παρνηθα


Ειδήσεις σήμερα:

Καλαμπάκα: Κτηνοτρόφος πέθανε όταν καταπλακώθηκε από την “γουρούνα” του

Euroleague – Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών

Γαλάτσι: Μολότοφ σε μηχανήματα στο σταθμό του μετρό

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Απάτη – Κέρκυρα: Έτσι της πήραν δεκάδες χιλιάδες ευρώ14:15Φυλακές Κορυδαλλού: Αιματηρή συμπλοκή - πληροφορίες για νεκρό14:02Κόντρα Κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για το “μαύρο χρήμα”13:48Ερντογάν: Κατηγορεί την Δύση ότι υποστηρίζει το Ισραήλ και δηλώνει ότι βρίσκεται στο πλευρό του Λιβάνου13:35Μάθιου Πέρι: Κατηγορίες σε βάρος πολλών ατόμων αναμένονται για τον θάνατο του13:21Θεσσαλονίκη: Τον χτύπησαν με ρόπαλο και τον λήστεψαν13:08Τραμπ: Το σχέδιο του σε περίπτωση επικράτησης στις εκλογές12:54Ηράκλειο: Τα έσπασε όλα και τραυμάτισε αστυνομικό κατά την προσαγωγή του12:41Φωτιές στον Ασπρόπυργο και τη Λακωνία12:27Μητσοτάκης: Οι πολίτες θέλουν από εμάς αποτελέσματα κι όχι ανέξοδα λόγια12:14Copa America: Επόπτης κατέρρευσε λόγω ζέστης στο ματς Καναδάς - Περού (βίντεο)12:00Ρέθυμνο: Φωτιά στα Τρία Μοναστήρια11:47Βραζιλία: Αποποινικοποιήθηκε η κατοχή μαριχουάνας για προσωπική χρήση11:34Τιμολόγια ρεύματος – Σκυλακάκης: Οι τιμές τον Ιούλιο θα είναι στα ίδια επίπεδα με του Ιανουαρίου11:20Καραϊβάζ: Αναβλήθηκε η δίκη για την δολοφονία του11:07Λάνθιμος – “Bugonia”: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα του ταινία10:53Αγία Παρασκευή: Προσπάθησαν να αρπάξουν ανήλικο αγοράκι που είχε βγει βόλτα με την μητέρα του 10:40Ναυπακτία – Canadair: Φωτογραφία – ντοκουμέντο από το “πληγωμένο” φτερό10:26Θεσσαλονίκη - Ακρωτηριασμός γάτας: Εισαγγελική έρευνα για το περιστατικό10:13Κασσελάκης: Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει μαύρο χρήμα09:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο