LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 26 Μαΐου 2024 11:40

Ηράκλειο: Πιάστηκε χωρίς δίπλωμα και αποκαλύφθηκε πως είχε διαπράξει δολοφονία

Εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία που είχε σημειωθεί στην Αλβανία το 2014.

Περιπολικό - Αστυνομια

Τον σταμάτησαν για έλεγχο, δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης και συνελήφθη.

Όμως ο έλεγχος των ανδρών του ΤΑΕ Ηρακλείου πήρε άλλες διαστάσεις όταν αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας από την Αλβανία, είχε και πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Ο άνδρας συνελήφθη και αφού οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου, προέκυψε πως εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία που είχε σημειωθεί στην Αλβανία το 2014.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, διαπιστώθηκε πως σε βάρος του προσώπου το όνομα του οποίου δήλωσε ψευδώς στους αστυνομικούς, επιδεικνύοντας και το σχετικό πλαστό δελτίο ταυτότητας, κατηγορείται για υπόθεση βιασμού σε βάρος Ελληνίδας, το 2023 στον Άγιο Νικόλαο και για υπόθεση κοκαΐνης την ίδια χρονιά.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο άνδρας από την Αλβανία είναι εκείνος που διέπραξε τα δύο τελευταία αδικήματα.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

«Συνελήφθη, χθες (25.05.2024), το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς της του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, ένας (1) αλλοδαπός ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης.

Επιπλέον, σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία διότι υπέδειξε στους αστυνομικούς δελτίο ταυτότητας το οποίο ήταν πλαστό, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο για παράβαση Κ.Ο.Κ..

Από την συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου προέκυψε ότι, σε βάρος του ανωτέρω αλλοδαπού εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία που είχαν λάβει χώρα στην Αλβανία το 2014.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.»

Πηγή: creta24.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Καλαμπάκα: Κτηνοτρόφος πέθανε όταν καταπλακώθηκε από την “γουρούνα” του

Euroleague – Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών

Γαλάτσι: Μολότοφ σε μηχανήματα στο σταθμό του μετρό


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕνδοοικογενειακή βία - Δικηγόρος: Η απολογία, η παραδοχή για ξυλοδαρμό και η “συγγνώμη” (βίντεο)Σήμερα 10:23 | Ειδήσεις

Τι ισχυρίστηκε στην υπερασπιστική γραμμή του ο δικηγόρος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του. Οι κατηγορίες και η απολογία του 52χρονου ποινικολόγου.

ΑΑΔΕ: Λουκέτο 48 ωρών σε κατάστημα πολυεθνικής – “Έκρυβε” αποδείξεις 576000 ευρώΣήμερα 09:32 | Ειδήσεις

Πόσες αποδείξεις έκοψε το κατάστημα, παρέλειψε όμως να τις διαβιβάσει στο online σύστημα της Εφορίας. Πώς συνεχίζονται οι έρευνες σε άλλα καταστήματα της αλυσίδας.

Παγκράτι: Έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίαςΣήμερα 08:48 | Ειδήσεις

Σε ποιο σημείο της συνοικίας εξεράγη ο μηχανισμός. Ποια σενάρια εξετάζει η Αστυνομία σχετικά με τα κίνητρα της τοποθέτησης.

Πανελλαδικές - ΕΠΑΛ: Τα θέματα στα μαθήματα της ΔευτέραςΣήμερα 09:51 | Ειδήσεις

Τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ και το πρόγραμμα για τα μαθήματα ειδικότητας των ΓΕΛ και τα αγωνίσματα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σήφης Βαλυράκης: Νέα αναβολή στη δίκη για τη δολοφονία του11:49Ισραήλ: Διαλύθηκε το Πολεμικό Υπουργικό Συμβούλιο11:36Euro 2004: Στο Σύνταγμα το τρόπαιο που “σήκωσε” η Ελλάδα11:24Χανιά: Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης σε μίνι μάρκετ11:11Ξάνθη – Τροχαίο Δυστύχημα: Νεκρός ο γιος του “Πράσινου παπά του Ασωπού”10:57Ενδοοικογενειακή βία - Δικηγόρος: Η απολογία, η παραδοχή για ξυλοδαρμό και η “συγγνώμη” (βίντεο)10:44Χανιά: Ανήλικες στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ10:38BBC: Το Ελληνικό Λιμενικό ευθύνεται για θανάτους μεταναστών10:24Πανελλαδικές - ΕΠΑΛ: Τα θέματα στα μαθήματα της Δευτέρας10:11Γερμανία - Γάζα: Παραιτήθηκε η υφυπουργός Παιδείας για τις διαδηλώσεις φοιτητών09:58ΑΑΔΕ: Λουκέτο 48 ωρών σε κατάστημα πολυεθνικής – “Έκρυβε” αποδείξεις 576000 ευρώ09:44Άρτα: Νεκρός οδηγός μηχανής που προσέκρουσε σε νησίδα09:31ΠΑΣΟΚ – Γερουλάνος: Το τελευταίο που με απασχολεί είναι το θέμα ηγεσίας09:18Παγκράτι: Έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας09:04Εύβοια: Ο 13χρονος που έσωσε συμμαθητή του από πνιγμό στον ΑΝΤ1 (βίντεο)08:51Αμφιλοχία: Υπάλληλος καθαριότητας παρασύρθηκε από ΙΧ08:37Συντάξεις και επιδόματα: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές Ιουνίου08:23Γνωστός δικηγόρος – Ενδοοικογενειακή βία: Στον ανακριτή ο 52χρονος (βίντεο)08:10Euro 2024 - Αμβούργο: Το προφίλ του δράστη που απείλησε αστυνομικούς07:57Χαλκιδική: Κακουργηματική δίωξη στον 90χρονο που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη07:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο