LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 26 Μαΐου 2024 11:17

Κύπελλο Ελλάδας – Φραπάρ: Τα γαλλικά ΜΜΕ για την επίθεση στην διαιτητή

Στην επίθεση που δέχτηκε η Φραπάρ από μέλη της αποστολής του Άρη, στέκεται το δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας «Footmercato».

Τελικός Κυπέλλου - ΠαναθηναΪκός - Άρης

Αρκετές είναι οι αναφορές του γαλλικού Τύπου, για όσα συνέβησαν αμέσως μετά την λήξη του τελικού για το κύπελλο Ελλάδος, που ολοκληρώθηκε με νίκη 1-0 του Παναθηναϊκού επί του Άρη, με γκολ του Γιώργου Βαγιαννίδη στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας «Footmercato», όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για την Στεφανί Φραπάρ. Η Γαλλίδα διαιτητής επελέγη από την ελληνική ομοσπονδία για να διαιτητεύσει τον τελικό κυπέλλου. Ήταν μια επιλογή για την κλήση ξένων διαιτητών που έχει γίνει επαναλαμβανόμενη και η οποία στοχεύει ιδίως να κατευνάσει τις εντάσεις στο τοπικό ποδόσφαιρο μετά από πολλά επεισόδια το τελευταίο διάστημα. Η συνάντηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Η Φραπάρ απέβαλε τρεις παίκτες κατά την διάρκεια του αγώνα. Τον Κώτσιρα από τον Παναθηναϊκό στο 51ο λεπτό και στην συνέχεια δύο παίκτες του Άρη, τους Νταρίντα (65`) και Ζαν Ζυλ (61`). Μάλλον δικαιολογημένες αποφάσεις, που όμως αναστάτωσαν αρκετά τους Θεσσαλονικείς, που στην συνέχεια δέχθηκαν το γκολ της ήττας στο 90`+7`. Και όταν σφύριξε για τελευταία φορά, της επιτέθηκαν.

Παίκτες και μέλη του επιτελείου του Άρη ήταν πολύ επιθετικοί στις αποδοκιμασίες και στις απαιτήσεις τους κατά της Φραπάρ, όντας ιδιαίτερα απειλητικοί στην στάση τους. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Θεόδωρος Καρυπίδης, ήταν ο πιο «μοχθηρός». Ήταν ιδιαίτερα τρομακτικές σκηνές. Τόσο, που η Στεφανί Φραπάρ χρειάσθηκε συνοδεία από την αστυνομία για να μπορέσει να φύγει από το γήπεδο, σε ένα περισσότερο από τεταμένο πλαίσιο, αναγκάζοντας την αστυνομία να επέμβει μεταξύ της Γαλλίδας, των παικτών και των μάνατζερ του Άρη. Μια βραδιά που δυστυχώς δεν θα ξεχάσει σύντομα και που για άλλη μια φορά αναδεικνύει τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου...».


Ειδήσεις σήμερα:

Καλαμπάκα: Κτηνοτρόφος πέθανε όταν καταπλακώθηκε από την “γουρούνα” του

Euroleague – Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών

Γαλάτσι: Μολότοφ σε μηχανήματα στο σταθμό του μετρό

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕνδοοικογενειακή βία - Λύτρας: Συγγνώμη από τη σύζυγό μου και τις κόρες μου (βίντεο)Σήμερα 12:19 | Ειδήσεις

Η δήλωση του γνωστού ποινικολόγου μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να αφεθεί ελεύθερος με όρους.

ΥΕΝ στο BBC: Αφηγήματα για pushbacks τροφοδοτούν τα δίκτυα που εκμεταλλεύονται μετανάστεςΣήμερα 14:04 | Ειδήσεις

Το υπουργείο Ναυτιλίας απαντά στο BBC για το σημερινό του δημοσίευμα σχετικά με επαναπροωθήσεις μεταναστών.

Πατήσια: Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και μαχαίρωσε την οδηγό τουΣήμερα 13:24 | Ειδήσεις

Επίθεση με άγνωστο κίνητρο και αντικροούμενα στοιχεία σημειώθηκε στα Πετράλωνα.

Νίκος Παππάς: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούν με κοινό ψηφοδέλτιοΣήμερα 11:13 | Ειδήσεις

Η προταση για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ που διατύπωσε ο Νίκος Παππάς. Το κοινό ψηφοδέλτιο, ο κοινός υποψήφιος πρωθυπουργός. Τι είπε για "Πλεύση Ελευθερίας" και Νέα Αριστερά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η σημασία του Διακολπικού Υπερηχογραφήματος στη διάγνωση της Ενδομητρίωσης και η συχνότητα της πάθησης14:34ΥΕΝ στο BBC: Αφηγήματα για pushbacks τροφοδοτούν τα δίκτυα που εκμεταλλεύονται μετανάστες14:22Πανελλήνιες 2024 - Ενημέρωση με SMS: Άνοιξε η πλατφόρμα14:08Πατήσια: Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και μαχαίρωσε την οδηγό του13:55Εθνική Ποδοσφαίρου: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς νέος προπονητής13:43ΝΑΤΟ: Ενεργοποίηση πυρηνικών όπλων απέναντι στις απειλές Ρωσίας - Κίνας13:30Τουρκικός Τύπος: Η “βίζα εξπρές” για ελληνικά νησιά... έχει κολλήσει13:17Φωτιά στην Καλιφόρνια έκανε στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσους13:04Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αγρότης για τη φωτιά στον Μελισσουργό12:50Εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν, πόσο θα διαρκέσουν12:37Ενδοοικογενειακή βία - Λύτρας: Συγγνώμη από τη σύζυγό μου και τις κόρες μου (βίντεο)12:25Ενδοοικογενειακή βία - Δικηγόρος: Ελεύθερος αφέθηκε ο 52χρονος12:13Νίκος Παππάς: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούν με κοινό ψηφοδέλτιο12:01Σήφης Βαλυράκης: Νέα αναβολή στη δίκη για τη δολοφονία του11:49Ισραήλ: Διαλύθηκε το Πολεμικό Υπουργικό Συμβούλιο11:36Euro 2004: Στο Σύνταγμα το τρόπαιο που “σήκωσε” η Ελλάδα11:24Χανιά: Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης σε μίνι μάρκετ11:11Τροχαίο - Ξάνθη: Νεκρός ο γιος του “πράσινου παπά” του Ασωπού10:57Ενδοοικογενειακή βία - Δικηγόρος: Η απολογία, η παραδοχή για ξυλοδαρμό και η “συγγνώμη” (βίντεο)10:44Χανιά: Ανήλικες στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ10:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο