LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 26 Μαΐου 2024 06:31

Γαλάτσι: Μολότοφ σε μηχανήματα στο σταθμό του μετρό

Δυο άτομα ακινητοποίησαν τον φύλακα, σπάσανε τα παράθυρα σε σκαπικά μηχανήματα και πέταξαν από μία μολότοφ στο καθένα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά.

Πυροσβέστης - πυροσβεστικη - βράδυ

Μολότοφ σε δύο σκαπτικά μηχανήματα στο εργοτάξιο του μετρό στο Γαλάτσι, πέταξαν άγνωστοι το βράδυ του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα 2 άτομα ακινητοποίησαν τον φύλακα, σπάσανε τα παράθυρα στα σκαπικά μηχανήματα και πέταξαν από μία μολότοφ στο καθένα με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στις καμπίνες των μηχανημάτων.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, φαίνονται καπνοί στο σημείο και δυνάμεις της πυροσβεστικής που έσπευσαν επί τόπου.

Σύμφωνα την Πυροσβεστική, στο σημείο και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Αγίας Γλυκερίας και Πάρνηθος επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Κυριακή: Συννεφιά, τοπικές βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Euroleague – Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών

Τουρισμός: Το ελληνικό νησί που επιλέγουν οι Γερμανοί

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕνδοοικογενειακή βία - Λύτρας: Συγγνώμη από τη σύζυγό μου και τις κόρες μου (βίντεο)Σήμερα 12:19 | Ειδήσεις

Η δήλωση του γνωστού ποινικολόγου μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να αφεθεί ελεύθερος με όρους.

Ενδοοικογενειακή βία - Δικηγόρος: Ελεύθερος αφέθηκε ο 52χρονοςΣήμερα 12:07 | Ειδήσεις

Ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και είπε ότι θα αναζητήσει τα αίτια της βίαιης συμπεριφοράς, ώστε να τα θεραπεύσει. Ποιοι περιοριστικοί όροι του επιβλήθηκαν. 

ΑΑΔΕ: Λουκέτο 48 ωρών σε κατάστημα πολυεθνικής – “Έκρυβε” αποδείξεις 576000 ευρώΣήμερα 09:32 | Ειδήσεις

Πόσες αποδείξεις έκοψε το κατάστημα, παρέλειψε όμως να τις διαβιβάσει στο online σύστημα της Εφορίας. Πώς συνεχίζονται οι έρευνες σε άλλα καταστήματα της αλυσίδας.

Πανελλαδικές - ΕΠΑΛ: Τα θέματα στα μαθήματα της ΔευτέραςΣήμερα 09:51 | Ειδήσεις

Τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ και το πρόγραμμα για τα μαθήματα ειδικότητας των ΓΕΛ και τα αγωνίσματα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ενδοοικογενειακή βία - Λύτρας: Συγγνώμη από τη σύζυγό μου και τις κόρες μου (βίντεο)12:22Ενδοοικογενειακή βία - Δικηγόρος: Ελεύθερος αφέθηκε ο 52χρονος12:13Νίκος Παππάς: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούν με κοινό ψηφοδέλτιο12:01Σήφης Βαλυράκης: Νέα αναβολή στη δίκη για τη δολοφονία του11:49Ισραήλ: Διαλύθηκε το Πολεμικό Υπουργικό Συμβούλιο11:36Euro 2004: Στο Σύνταγμα το τρόπαιο που “σήκωσε” η Ελλάδα11:24Χανιά: Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης σε μίνι μάρκετ11:11Ξάνθη – Τροχαίο Δυστύχημα: Νεκρός ο γιος του “Πράσινου παπά του Ασωπού”10:57Ενδοοικογενειακή βία - Δικηγόρος: Η απολογία, η παραδοχή για ξυλοδαρμό και η “συγγνώμη” (βίντεο)10:44Χανιά: Ανήλικες στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ10:38BBC: Το Ελληνικό Λιμενικό ευθύνεται για θανάτους μεταναστών10:24Πανελλαδικές - ΕΠΑΛ: Τα θέματα στα μαθήματα της Δευτέρας10:11Γερμανία - Γάζα: Παραιτήθηκε η υφυπουργός Παιδείας για τις διαδηλώσεις φοιτητών09:58ΑΑΔΕ: Λουκέτο 48 ωρών σε κατάστημα πολυεθνικής – “Έκρυβε” αποδείξεις 576000 ευρώ09:44Άρτα: Νεκρός οδηγός μηχανής που προσέκρουσε σε νησίδα09:31ΠΑΣΟΚ – Γερουλάνος: Το τελευταίο που με απασχολεί είναι το θέμα ηγεσίας09:18Παγκράτι: Έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας09:04Εύβοια: Ο 13χρονος που έσωσε συμμαθητή του από πνιγμό στον ΑΝΤ1 (βίντεο)08:51Αμφιλοχία: Υπάλληλος καθαριότητας παρασύρθηκε από ΙΧ08:37Συντάξεις και επιδόματα: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές Ιουνίου08:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο