LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 24 Μαΐου 2024 20:19

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Εκδηλώσεις στο Σύνταγμα για τα 147 χρόνια του

Τριήμερο εκδηλώσεων στο Σύνταγμα πραγματοποιεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με αφορμή τα 147 χρόνια από την ίδρυσή του.

Ερυθρός Σταυρός

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με αφορμή τη συμπλήρωση 147 ετών από την ίδρυσή του (10 Ιουνίου), θα πραγματοποιήσει, το διήμερο 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου, μεγάλη εκδήλωση-έκθεση στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων του Μετρό Συντάγματος.

Κατά τη διάρκειά της, εθελοντές και προσωπικό του Ε.Ε.Σ. από όλους τους Τομείς (Υγείας, Κοινωνικής Πρόνοιας, Σαμαρειτών-Διασωστών, Ναυαγοσωστών & Νεότητας) θα ενημερώνουν τον κόσμο για το έργο και τις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Σημειώνεται ότι στον χώρο θα υπάρχει μεγάλη έκθεση εξοπλισμού του Ε.Ε.Σ., όπου το κοινό θα μπορεί να γνωρίσει από κοντά τους «Ήρωες της διπλανής πόρτας» και να ενημερωθεί αναλυτικά για το έργο τους. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν δράσεις προαγωγής υγείας (εκπαίδευση στην αυτοεξέταση μαστού, διατήρηση της στοματικής υγείας, φροντίδα για την υγεία στην Τρίτη Ηλικία, λήψη δείγματος μυελού των οστών κ.α.) από το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό του Ε.Ε.Σ. Τέλος, το Σάββατο (1/6) εθελοντές και προσωπικό του Ε.Ε.Σ. θα ενημερώνουν μικρούς και μεγάλους, με διαδραστικά παιχνίδια και δρώμενα, για την κλιματική κρίση και τις επιπτώσεις της, καθώς και την υιοθέτηση ασφαλούς τρόπου ζωής για την αντιμετώπισή της. Παράλληλα, ταχυδακτυλουργός και ξυλοπόδαρος θα προσφέρουν ευχάριστες στιγμές στους μικρούς μας φίλους.

Ερυθρός Σταυρός

Την μεγάλη εκδήλωση του Ε.Ε.Σ., η οποία έχει στόχο και σκοπό να φέρει σε επαφή τους πολίτες με τους εθελοντές και το πολύπλευρο έργο και τις δράσεις του Ε.Ε.Σ., θα ενισχύσει ο ραδιοφωνικός σταθμός ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ο οποίος θα εκπέμψει ζωντανά από το σημείο την Παρασκευή (31/5) από τις 4 έως τις 7 μ.μ., με τους παραγωγούς Βασίλη Φορτούνη & Χρυσηίδα Γκαγκούτη, καθώς και ο Όμιλος DPG Digital Media.

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά τις Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ) για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό Συντάγματος, καθώς και για τη διαρκή υποστήριξη στο έργο και τις δράσεις του.

Ειδήσεις σήμερα:

Final 4: Τραυματίες και συλλήψεις έξω από το Uber Arena (εικόνες)

“Κιβωτός του Κόσμου”: Καταθέσεις για ξυλοδαρμούς και σκληρή εργασία παιδιών

Μέση Ανατολή - Διεθνές Δικαστήριο Χάγης: Η απόφαση για τη Ράφα και οι αντιδράσεις του Ισραήλ

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάμπλο Πικάσο: Ο τολμηρός και πρωτοπόρος καλλιτέχνης04:59Εορτολόγιο - 8 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα04:41Καιρός: Παγωνιά, χιόνια, βροχές και βοριάδες την Τρίτη04:25Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη04:06Μεξικό: Πολύνεκρη επίθεση σε κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών03:50ΠΟΕΣΥ - ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων την Τρίτη03:24Κυβέρνηση Τραμπ: Διατάχθηκε να φέρει πίσω μετανάστη που απέλασε στο Σαλβαδόρ02:56Σεισμός: Νέα στοιχεία για τη Σαντορίνη - Τα πρώτα ευρήματα του ΑΠΘ02:23Τραμπ: Η πώληση ενέργειας στην ΕΕ είναι ο βασικός στόχος της κυβέρνησης01:59Γαλλία: Αλεξιπτωτιστής... προσγειώθηκε σε οροφή γηπέδου (βίντεο)01:38ΓΣΕΕ: 24ωρη γενική απεργία στις 9 Απριλίου01:15Κρήτη: Επιτέθηκε στον ψάλτη με σκεπάρνι και έβρισε την παπαδιά00:47Φεστιβάλ Καννών: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα λάβει τιμητικό Χρυσό Φοίνικα00:23Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Χαμόγελο του Παιδού - "Υγιείς αφετηρίες, ελπιδοφόρο μέλλον"23:59Τραμπ για Ερντογάν: "Μου αρέσει, του αρέσω και αυτό τρελαίνει τα μέσα ενημέρωσης" 23:47Τραμπ: Έχουμε απευθείας συνομιλίες με το Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα23:33Ελευθέριος Βενιζέλος: Χειροπέδες σε 43χρονο για κλοπές αποσκευών23:20Ζελένσκι: Ουκρανικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιφέρεια Μπέλγκοροντ της Ρωσίας23:06Παρίσι: Φωτιά σε κέντρο διαλογής απορριμμάτων (βίντεο) 22:53Δασμοί: Η Κομισιόν προτείνει αντίμετρα ύψους 25% σε ορισμένα προϊόντα22:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο