LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 24 Μαΐου 2024 19:42 | Ανανέωση: 24 Μαΐου 2024 19:49

Final 4: Τραυματίες και συλλήψεις έξω από το Uber Arena (εικόνες)

Σοβαρά επεισόδια και...βολές κατά της γερμανικής Αστυνομίας. Τραυματίες και συλλήψεις πριν από το Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ.

Final 4 - Βερολίνο - επεισόδια - Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ

H ελλιπέστατη παρουσία της γερμανικής αστυνομίας έξω από την Uber Arena άνοιξε την.. όρεξη των Τούρκων οπαδών, οι οποίοι με οργανωμένη επίθεση στους Έλληνες φιλάθλους δημιούργησαν μία χαοτική κατάσταση, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό φιλάθλων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ενώ δεν δίστασαν να ποδοπατήσουν γυναίκα σεκιούριτι του γηπέδου.

Με ένα πρώτο και πρόχειρο υπολογισμό δεκάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού δέχθηκαν χτυπήματα και τραυματίστηκαν, περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού του φάιναλ φορ της Euroleague, μεταξύ των «πράσινων» και της Φενέρμπαχτσε, ενώ από το επεισόδιο δεν γλίτωσε και ένας οπαδός του Ολυμπιακού.

Final 4 - Βερολίνο - επεισόδια - Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ

H αστυνομική ενίσχυση, πάντως, ήταν άμεση και περίπου 100 οπαδοί της Φενερμπαχτσέ συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν εκτός της Uber Arena.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα οι φίλαθλοι με τα εισιτήρια είχαν μείνει εκτός γηπέδου και λίγο μετά τις 18:15 μπήκαν στο κλειστό, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να αρχίζει να δονεί την ατμόσφαιρα με συνθήματα.

Η γερμανική αστυνομία με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για τις συμπλοκές που υπήρξαν ανάμεσα σε φιλάθλους του Παναθηναϊκού και της Φενερμπαχτσέ, λίγες ώρες πριν την έναρξη του πρώτου χρονικά ημιτελικού της Euroleague, Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ, στο Βερολίνο. Στην ανακοίνωσή της, η γερμανική αστυνομία κάνει λόγο για χρηση πυροτεχνημάτων και ρίψη μπουκαλιών. Όπως τονίζεται «μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων εκμεταλλεύτηκε αυτήν την κατάσταση, προκειμένου να αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην αρένα. Αυτή τη στιγμή καταγράφονται τα προσωπικά στοιχεία των εμπλεκομένων. Αυτοί θα αποβληθούν και θα τους απαγορευτεί η είσοδος στις εγκαταστάσεις».

Final 4 - Βερολίνο - επεισόδια - Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ

Η ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας:

«Σήμερα το απόγευμα, αρκετές χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία μπροστά από την "Uber Arena", με αφορμή το διεθνές τουρνουά μπάσκετ. Υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ αντίπαλων οπαδών, στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν πυροτεχνήματα και μπουκάλια.

Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων εκμεταλλεύτηκε αυτήν την κατάσταση, προκειμένου να αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην αρένα. Αυτή τη στιγμή καταγράφονται τα προσωπικά στοιχεία των εμπλεκομένων. Αυτοί θα αποβληθούν και θα τους απαγορευτεί η είσοδος στις εγκαταστάσεις, ανεξάρτητα από το αν έχουν εισιτήρια ή όχι. Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα ανοίξουν ξανά μόνο όταν διασφαλιστεί ότι η πρόσβαση στην αίθουσα μπορεί να επιτευχθεί χωρίς διακοπή».


Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Χρυσής Αυγής – Γιάννης Λαγός: Είμαι ναζιστής

“Κιβωτός του Κόσμου”: Καταθέσεις για ξυλοδαρμούς και σκληρή εργασία παιδιών

Μέση Ανατολή - Διεθνές Δικαστήριο Χάγης: Η απόφαση για τη Ράφα και οι αντιδράσεις του Ισραήλ


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση ΚασσελάκηΧθες 23:24 | Ειδήσεις

Ελήφθη η απόφαση για την ψηφοφορία της πρότασης μομφής που κατέθεσαν οι «87» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος από την Κεντρική Επιτροπή.

ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)Χθες 18:39 | Ειδήσεις

Το πακέτο μέτρων των επόμενων ετών παρουσιάζει ο Πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ. Δείτε ζωντανά.

Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστηςΧθες 21:33 | Ειδήσεις

Το ένα εμπλεκόμενο με το περιστατικό φέρεται να έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία, γνωρίζοντας πλέον το όνομα και το επώνυμό του και "χτενίζοντας" την περιοχή για να τον εντοπίσει.

Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη ΦινλανδίαΧθες 23:39 | Ειδήσεις

Με το...δεξί κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού οδήγησε την Ελλάδα σε μεγάλη νίκη κόντρα στην Ελβετία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Rocky”: Ο Σιβλέστερ Σταλόνε ετοιμάζει επιστροφή του 00:00Ηράκλειο: Κλείδωσε κόρη και νυν σύντροφο σε δωμάτιο - Τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του23:49Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη Φινλανδία23:38ΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση Κασσελάκη23:27Ελβετία: 11χρονος “έμπλεξε” με ακραίους ισλαμιστές23:13Πέθανε ο Ρον Γέιτς22:59Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στον Αλμαδόβαρ και το πένθος για την Νικόλ Κίντμαν22:46ΔΕΘ: Η αντιπολίτευση για την ομιλία Μητσοτάκη22:32ΣΥΡΙΖΑ - Πρόταση μομφής: “Αρχίζει το ματς” (εικόνες)22:19Στέγαση – Οικογένεια: Τα μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης22:05Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης21:51ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε21:38Καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή21:27ΔΕΘ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις, “φρούριο” η Θεσσαλονίκη (εικόνες)21:13Παραολυμπιακοί: Η Παπασταματοπούλου πήρε το χρυσό στο Παρίσι20:59Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Τα μέτρα ενίσχυσης εισοδήματος 20:47Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Θέρμη - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:40Γαλλία: Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του Μπαρνιέ20:26Κωνσταντινούπολη: Εξαφανίστηκε Έλληνας τουρίστας από την Κοζάνη20:13ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο