LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 24 Μαΐου 2024 14:10 | Ανανέωση: 24 Μαΐου 2024 14:15

Δίκη Χρυσής Αυγής – Γιάννης Λαγός: Είμαι ναζιστής

Μιλώντας επιθετικά και προκλητικά προς τον εισαγγελέα της έδρας, ο τέως ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής αποκάλεσε τους δικαστές και τους αντιδίκους του "ρεζίληδες".

Λαγός - Χρυσή Αυγή - Δίκη

«Ναζιστής» δήλωσε προκλητικά ο Γιάννης Λαγός στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται σε β’ βαθμό η Χρυσή Αυγή, καταγγέλλοντας ότι πρόκειται για εκδίκαση πολιτικών ιδεών. Εν μέσω έντασης κατά την διάρκεια εξέτασής του από τον εισαγγελέα, ο Γιάννης Λαγός είπε: «Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε: Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα. Με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις. Είμαι εθνικοσοσιαλιστής! Μη γελοιοποιείτε άλλο τον εαυτό σας, καταδικάστε με να τελειώνετε. Έχετε εδώ τον γραφικό μάρτυρα. Δεν ντρέπεστε; Ρεζίληδες». Εν συνεχεία, αποχώρησε από την δικαστική αίθουσα.

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο «Golden Dawn Watch» ο ακριβής διάλογος είχε ως εξής:

  • Εισαγγελέας : Η σβάστικα της Θούλης είναι διαφορετική από την ναζιστική σβάστικα;
  • Λαγός [παρεμβαίνοντας] : “Δεν είναι πολιτική”, κατά τα άλλα, “η δίκη αυτή”!
  • Εισαγγελέας : Ο κύριος Κασιδιάρης έχει πει ότι δεν είναι σβάστικα το τατουάζ στο χέρι του;
  • Λαγός : Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε: Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα. Με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις. Είμαι εθνικοσοσιαλιστής! Μη γελοιοποιείτε άλλο τον εαυτό σας, καταδικάστε με να τελειώνετε. Έχετε εδώ τον γραφικό μάρτυρα. Δεν ντρέπεστε; Ρεζίληδες!

Ειδήσεις σήμερα: 

ΔΟΥ Χαλκίδας - Θύμα του κυκλώματος: Δρούσαν σαν μαφία (βίντεο)

Γάζα: Βομβαρδισμοί και οδομαχίες στον θύλακα - Αίτημα να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός στη Χάγη

Πατήσια: Μπούκαραν με αυτοκίνητο σε εταιρεία και πήραν το χρηματοκιβώτιο


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑυγενάκης: Ζητώ δημόσια συγνώμη - Δεν χειροδίκησα, δεν απείλησα κανέναν (βίντεο)Σήμερα 09:10 | Ειδήσεις

Ο βουλευτής της ΝΔ, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», παρουσιάζοντας την δική του εκδοχή για το περιστατικό, το οποίο έχει προκαλέσει σάλο.

Μαρινάκης: Ο Αυγενάκης οφείλει μια συγγνώμη - Λογικές “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δεν γίνονται αποδεκτέςΣήμερα 08:19 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για το βίντεο με “πρωταγωνιστή” τον Λευτέρη Αυγενάκη, που έχει προκαλέσει σάλο.

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: “Ο Παναγιώτης Στάθης είχε μπλέξει με πράγματα που τα... φοβάσαι” (βίντεο)Σήμερα 07:37 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης, για τις υψηλές αμοιβές του Παναγιώτη Στάθη, αλλά και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του, όπου ίσως κρύβεται η άκρη του νήματος στην εξιχνίαση της μαφιόζικης εκτέλεσης του.

ΠΑΣΟΚ: Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματοςΣήμερα 08:52 | Ειδήσεις

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Μέχρι στιγμής είναι η έκτη υποψήφια για την ηγεσία. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις11:30Στεφανίδη: Το ξέσπασμα της και το παράπονο για “ασέβεια”11:19Κυπριακό - ΟΗΕ: Είμαστε μακριά από μια συμβιβαστική λύση11:07ΟΣΕ: Δεν υπάρχουν κενά ασφαλείας στα τρένα10:56The Ellinikon: Πυρετώδεις εργασίες για την μεγαλύτερη ανάπλαση στην Ευρώπη (βίντεο)10:44ΑΠΘ: Φοιτητής καταγγέλλει κλοπή εργαλείων αξίας χιλιάδων ευρώ από εργαστήριο10:33ΝΒΑ: Ο Τζέισον Τέιτουμ υπογράφει το πιο ακριβό συμβόλαιο της Ιστορίας του αθλήματος10:19Ξάνθη: Φωτιά σε σπίτι ηθοποιού (βίντεο)10:06Αυγενάκης: Διαγραφή από την ΝΔ ζητά η αντιπολίτευση09:52Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε ανήλικο για τον βιασμό 9χρονου09:39Εορτολόγιο - 3 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα09:25Αυγενάκης: Ζητώ δημόσια συγνώμη - Δεν χειροδίκησα, δεν απείλησα κανέναν (βίντεο)09:12ΠΑΣΟΚ: Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος09:00Αυγενάκης: Δεν χτύπησα κανέναν, υπήρξε μόνο λεκτική ένταση 08:47Γιώργος Σγουράκης: Έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος δημιουργός 08:34Μαρινάκης: Ο Αυγενάκης οφείλει μια συγγνώμη - Λογικές “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δεν γίνονται αποδεκτές08:22Φωτιά - Θάσος: Δύο μέτωπα πυρκαγιάς από κεραυνούς08:09Κακοκαιρία – Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι07:57Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: “Ο Παναγιώτης Στάθης είχε μπλέξει με πράγματα που τα... φοβάσαι” (βίντεο)07:43ΟΣΥ – Μητσοτάκης: Αιφνιδιαστική επίσκεψη τα ξημερώματα07:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο