LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Μαΐου 2024 10:40

Θεσσαλονίκη: Μάνα και γιος αιχμαλώτισαν και εξέδιδαν νεαρή

Υπόθεση βγαλμένη από ταινία θρίλερ έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη.

Οίκος ανοχής - κόκκινο φως

Θύμα μίας γυναίκας και του γιου της έπεσε 22χρονη από τη Βουλγαρία, όπως η ίδια κατέθεσε στις Αρχές.

Η 46χρονη κατηγορούμενη, βρήκε τη νεαρή στη Βουλγαρία και αφού την έπεισε πως θα δουλέψει στην εστίαση, την «έφερε» στη Θεσσαλονίκη. Όμως, η ίδια και ο 27χρονος γιος της, κράτησαν την νεαρή αιχμάλωτη και την ανάγκασαν να εκδίδεται, με τους ίδιους να παίρνουν τα χρήματα.

Η 22χρονη εντοπίστηκε από αστυνομικούς να εκδίδεται χωρίς άδεια, στην οδό Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη κι όταν οδηγήθηκε στο Τμήμα, έκανε την καταγγελία.

Σε βάρος της 46χρονης και του 27χρονου γιου της σχηματίστηκε δικογραφία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος  δύο (2) αλλοδαπών ηλικίας 46 και 27 ετών (μητέρα και γιος) για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων.

Προηγήθηκε καταγγελία 22χρονης αλλοδαπής, σύμφωνα με την οποία οι παραπάνω, χρησιμοποιώντας απειλές για χρήσης βίας και απειλές κατά της ζωής της ιδίας και συγγενικών της προσώπων, κατά το χρονικό διάστημα από 17-01-2023 έως 22-02-2024, εκμεταλλεύονταν την επ’ αμοιβή έκδοσή της σε πελάτες στην περιοχή οδού Γιαννιτσών Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα η 46χρονη, προσέγγισε την 22χρονη όσο ήταν στη Βουλγαρία και μέσω απατηλής προσφοράς για εργασία σε κατάστημα εστίασης στην Θεσσαλονίκη, κατάφερε να την πείσει να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Κατά την άφιξή της, τόσο η 46χρονη, όσο και ο γιος της της γνώρισαν ότι όφειλε να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες έναντι χρηματικής αμοιβής, την οποία παρακρατούσαν εκβιαστικά, χωρίς η 22χρονη να λαμβάνει μέρος εξ αυτών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διενεργούμενης έρευνας διαπιστώθηκε ότι, η 46χρονη προκειμένου να εισέρχεται στην ελληνική επικράτεια, παρά το διοικητικό μέτρο απαγόρευσης εισόδου που εκκρεμεί σε βάρος της, σύναψε γάμο με υπήκοο Βουλγαρίας και άλλαξε σύμφωνα με την εκεί νομοθεσία το επίθετό της.

Η προαναφερόμενη εντοπίστηκε από αστυνομικούς της επιληφθείσας Υπηρεσίας στην οδό Γιαννιτσών, η οποία, αφού απολογήθηκε για τις σε βάρος της αποδιδόμενες πράξεις, οδηγήθηκε στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, για τις περαιτέρω ενέργειες.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Λάρισα – φωτιά: Νεκρός από πυρκαγιά σε μονοκατοικία

Μεξικό: Σκηνή κατέρρευσε σε προεκλογική συγκέντρωση - Νεκροί και τραυματίες (βίντεο)

Βόλος: Επιχείρησαν να κλέψουν σίδερα και καλώδια από τα δικαστήρια

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑπόστολος Βεσυρόπουλος: Πέθανε από ανακοπή ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔΣήμερα 14:30 | Ειδήσεις

Δεν τα κατάφερε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πήρε οριστικά εξιτήριο από το ΔρομοκαΐτειοΣήμερα 17:10 | Ειδήσεις

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε λάβει θεραπευτική άδεια την περασμένη Δευτέρα, περιμένοντας την απόφαση που έγινε γνωστή σήμερα Πέμπτη.

Ιός Δυτικού Νείλου: Δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την τελευταία εβδομάδαΣήμερα 16:32 | Ειδήσεις

Σε ποιους δήμους εκτιμάται ότι εκτέθηκαν οι πολίτες στον ιό του Δυτικού Νείλου σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΔΥ.

Ρόδος: Χειροπέδες σε 75χρονο επειδή ο σκύλος του σκότωσε 10 κότεςΣήμερα 18:56 | Ειδήσεις

Σε βάρος του 75χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το περιστατικό και παραπέμφθηκε στις αρμόδιες αρχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΑΑΔΕ: Πάνω από 100 παραβάσεις σε μία εβδομάδα σε επιχειρήσεις δημοφιλών τουριστικών προορισμών20:55Φωτιά στη Σύμη – Μεταφέρονται πυροσβέστες από την Ρόδο20:41Ρόδος: Χειροπέδες σε 75χρονο επειδή ο σκύλος του σκότωσε 10 κότες20:26Κρήτη: Σκάφος της Frontex εντόπισε σκάφος με δεκάδες μετανάστες20:10Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή19:55ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως τις 22 Αυγούστου19:42Ήπειρος: Σε 38 σχολεία δεν θα χτυπήσει το κουδούνι την νέα σχολική χρονιά19:28Αττική: Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών19:12Εύβοια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή δίπλα στο αυτοκίνητο της18:55Σαμαράς για τον θάνατο του Βεσυρόπουλου: Συναισθάνομαι τον πόνο των δικών του18:38Ιός Δυτικού Νείλου: Δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την τελευταία εβδομάδα18:25Ο Γιώργος Μαζωνάκης πήρε οριστικά εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο18:10ΚΚΕ: Πρωτιά – ντροπή για την Ελλάδα τα στοιχεία για τις ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες του λαού17:56Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)17:41Βρυξέλλες – ΑΕΚ: Επεισόδια, χημικά και δεκάδες προσαγωγές οπαδών της “Ένωσης” (βίντεο)17:27Συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο 17:12Europa League: Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και άλλες 22 ομάδες θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για τη League Phase16:58Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα κατακτήσει τη Γάζα ανεξάρτητα από το αν η Χαμάς αποδεχτεί τη συμφωνία για τους ομήρους16:45Φωτιά στην Θεσπρωτία16:31Συλλυπητήρια ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη για τον αιφνίδιο θάνατο του Απόστολου Βεσυρόπουλου16:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο