LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Μαΐου 2024 10:40

Θεσσαλονίκη: Μάνα και γιος αιχμαλώτισαν και εξέδιδαν νεαρή

Υπόθεση βγαλμένη από ταινία θρίλερ έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη.

Οίκος ανοχής - κόκκινο φως

Θύμα μίας γυναίκας και του γιου της έπεσε 22χρονη από τη Βουλγαρία, όπως η ίδια κατέθεσε στις Αρχές.

Η 46χρονη κατηγορούμενη, βρήκε τη νεαρή στη Βουλγαρία και αφού την έπεισε πως θα δουλέψει στην εστίαση, την «έφερε» στη Θεσσαλονίκη. Όμως, η ίδια και ο 27χρονος γιος της, κράτησαν την νεαρή αιχμάλωτη και την ανάγκασαν να εκδίδεται, με τους ίδιους να παίρνουν τα χρήματα.

Η 22χρονη εντοπίστηκε από αστυνομικούς να εκδίδεται χωρίς άδεια, στην οδό Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη κι όταν οδηγήθηκε στο Τμήμα, έκανε την καταγγελία.

Σε βάρος της 46χρονης και του 27χρονου γιου της σχηματίστηκε δικογραφία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος  δύο (2) αλλοδαπών ηλικίας 46 και 27 ετών (μητέρα και γιος) για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων.

Προηγήθηκε καταγγελία 22χρονης αλλοδαπής, σύμφωνα με την οποία οι παραπάνω, χρησιμοποιώντας απειλές για χρήσης βίας και απειλές κατά της ζωής της ιδίας και συγγενικών της προσώπων, κατά το χρονικό διάστημα από 17-01-2023 έως 22-02-2024, εκμεταλλεύονταν την επ’ αμοιβή έκδοσή της σε πελάτες στην περιοχή οδού Γιαννιτσών Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα η 46χρονη, προσέγγισε την 22χρονη όσο ήταν στη Βουλγαρία και μέσω απατηλής προσφοράς για εργασία σε κατάστημα εστίασης στην Θεσσαλονίκη, κατάφερε να την πείσει να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Κατά την άφιξή της, τόσο η 46χρονη, όσο και ο γιος της της γνώρισαν ότι όφειλε να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες έναντι χρηματικής αμοιβής, την οποία παρακρατούσαν εκβιαστικά, χωρίς η 22χρονη να λαμβάνει μέρος εξ αυτών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διενεργούμενης έρευνας διαπιστώθηκε ότι, η 46χρονη προκειμένου να εισέρχεται στην ελληνική επικράτεια, παρά το διοικητικό μέτρο απαγόρευσης εισόδου που εκκρεμεί σε βάρος της, σύναψε γάμο με υπήκοο Βουλγαρίας και άλλαξε σύμφωνα με την εκεί νομοθεσία το επίθετό της.

Η προαναφερόμενη εντοπίστηκε από αστυνομικούς της επιληφθείσας Υπηρεσίας στην οδό Γιαννιτσών, η οποία, αφού απολογήθηκε για τις σε βάρος της αποδιδόμενες πράξεις, οδηγήθηκε στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, για τις περαιτέρω ενέργειες.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Λάρισα – φωτιά: Νεκρός από πυρκαγιά σε μονοκατοικία

Μεξικό: Σκηνή κατέρρευσε σε προεκλογική συγκέντρωση - Νεκροί και τραυματίες (βίντεο)

Βόλος: Επιχείρησαν να κλέψουν σίδερα και καλώδια από τα δικαστήρια

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠαναγιώτης Ψαρρός στον ΑΝΤ1: Πιθανό ένα νέο μπλακ άουτ στις επικοινωνίες το επόμενο διάστημαΧθες 19:17 | Ειδήσεις

«Δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να εξυπηρετήσουμε περισσότερα αεροπλάνα, ώστε να μειώσουμε τις καθυστερήσεις και να διακυβευτεί η ασφάλεια», λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας.

Λατινοπούλου στον ΑΝΤ1: Οι κάμερες ήταν στραμμένες στην είσοδο και στην αυλή του σπιτιού μουΧθες 19:09 | Ειδήσεις

Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής μιλά στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 για την υπόθεση παρακολούθησης του σπιτιού της μέσω καμερών, από γειτονικό ζευγάρι. 

Συναγερμός για τη γρίπη στην Ελλάδα: Εκατοντάδες οι εισαγωγές καθημερινάΧθες 18:09 | Ειδήσεις

Οι ειδικοί κάνουν έκκληση για εμβολιασμό, ακόμη και τώρα.

Τέλλογλου - FIR Αθηνών: Κάθε λεπτό καθυστερήσεων κοστίζει 123 ευρώ στις αεροπορικές εταιρείεςΧθες 18:40 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με στατιστική του Eurocontrol από την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου του 2025, η Ελλάδα ήταν υπεύθυνη για το 12% των καθυστερήσεων στον πανευρωπαϊκό ενιαίο εναέριο χώρο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πιερία: Ισόβια στην 35χρονη που σκότωσε και έθαψε τον 58χρονο σύντροφό της23:59Θεσσαλονίκη: Απαγόρευση συγκεντρώσεων αύριο στο κέντρο της πόλης23:44Τραμπ: Πιθανή η επιβολή δασμών στις χώρες που δεν συμφωνούν μαζί μας για την Γροιλανδία23:30Αίσιο τέλος στον Κορυδαλλό: Σώα η γυναίκα που απειλούσε να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας23:16Περιφερειακή Υμηττού: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα23:02Ιταλία: 19χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα συμμαθητή του μέσα σε σχολική τάξη22:47Παναθηναϊκός – Αντίνο: Οριστική συμφωνία με την Γοδόι Κρουζ για τη μεταγραφή22:33Ηράκλειο: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε επιχείρηση της ΒΙΠΕ22:18Τζίνα Λολομπριτζίτα: Η “πιο όμορφη γυναίκα” που λατρεύτηκε από τον ανδρικό πληθυσμό 22:04Το πρώτο αεροπλάνο με Βενεζουελάνους μετανάστες που απελάθηκαν από τις ΗΠΑ προσγειώθηκε στο Καράκας 21:50Βασίλης Τσιβιλίκας: Ο πληθωρικός κωμικός που πίστευε ότι το γέλιο είναι... υγεία!21:36Γερμανία: Σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο Αμβούργο - Ένας νεκρός21:22Τραγωδία στα Τέμπη: Η παρόμοια σύγκρουση στον Δοξαρά το 1972 (εικόνες)21:08Τέλλογλου - FIR Αθηνών: Κάθε λεπτό καθυστερήσεων κοστίζει 123 ευρώ στις αεροπορικές εταιρείες20:54Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο20:40Λατινοπούλου στον ΑΝΤ1: Οι κάμερες ήταν στραμμένες στην είσοδο και στην αυλή του σπιτιού μου 20:26Ant1 Sports: Σταθερά στο δρόμο των επιτυχιών το ελληνικό πόλο20:12Φωτιά σε επιχείρηση στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου (εικόνες)19:58Συναγερμός για τη γρίπη στην Ελλάδα: Εκατοντάδες οι εισαγωγές καθημερινά19:44Παναγιώτης Ψαρρός στον ΑΝΤ1: Πιθανό ένα νέο μπλακ άουτ στις επικοινωνίες το επόμενο διάστημα 19:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο