LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 23 Μαΐου 2024 10:24

Χαβιέρ Μιλέι: Παρουσίασε το νέο βιβλίο του υπό τους ήχους... μέταλ μουσικής (βίντεο)

Θυμίζοντας ροκ σταρ, ο Αργεντίνος πρόεδρος "εισέβαλλε" στην σκηνή υπό τους εκκωφαντικόυς ήχους μέταλ μουσικής.με το πλήθος να τον επευφημεί.

Χαβιέρ Μιλέι

Υπό τους εκκωφαντικούς ήχους, μέταλ μουσικής ξεκίνησε την παρουσίαση του νέου του βιβλίου με τίτλο "Ο καπιταλισμός, ο σοσιαλισμός και η νεοκλασσική παγίδα", ο πρόεδρος της Αργεντινής και πρώην οικονομολόγος Χαβιέρ Μιλέι, το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου. 

Θυμίζοντας ροκ σταρ, φορόντας ένα δερμάτινο μπουφάν, "εισέβαλλε" στην σκηνή κουνώντας τα χέρια του, με το πλήθος να τον επευφημεί, ενώ από πίσω ακουγόταν το τραγούδι "Panic Show" της αργεντίνικης μέταλ μπάντας La Renga.

Χαβιέρ Μιλέι

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, οι υποστηρικτές τους φώναζαν συνθήματα κατά του Ισπανού πρωθυπουργού, Πέδρο Σάντσεθ. Ανάμεσα στους δύο ηγέτες έχει ξεσπάσει  κόντρα εξαιτίας της απόφασης του Σάντσεθ να ανακαλέσει τον πρέσβη της Ισπανίας στην Αργεντινή, έπειτα από τα υποτιμητικά σχόλια του Μιλέι για την γυναίκα του Ισπανού πρωθυπουργού.

Χαβιέρ Μιλέι

Χαβιέρ Μιλέι

Ο Μιλέι συχνά τραγουδούσε κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ενώ είχε τραβήξει τα βλέμματα σε μία έκθεση κοστουμιών όταν είχε μεταμφιεστεί σε έναν "αναρχοκαπιταλιστή σούπερ ήρωα".

Ειδήσεις σήμερα:

antenna.gr: Εδώ, τίποτα δεν ανεβαίνει στην τύχη

Revenge porn – Βόλος: Στα “μανταλάκια” οι προσωπικές στιγμές της λίγο πριν από τον γάμο

Euroleague - Παναθηναϊκός: Οπαδοί της Φενέρ έβρισαν τον Αταμάν στο Βερολίνο (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒόρεια Μακεδονία - Μιτσκόσκι: Διαμαρτυρία Γεραπετρίτη στην Ευρωπαϊκή ΈνωσηΣήμερα 10:00 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας στο αρμόδιο Συμβούλιο της ΕΕ για την επιμονή του νεοεκλεγέντος πρωθυπουργού της γειτονικής χώρας να την αποκαλεί με τη συνταγματική της ονομασία.

Τροχαίο: 20χρονος σκοτώθηκε μετά από γλέντιΣήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε, γυρνώνας από πανηγύρι, "καρφώθηκε" σε δέντρο. Δεν έχει τέλος ο κατάλογος με τις τραγωδίες στην άσφαλτο τις τελευταίες ημέρες.

Σέρρες: Επίθεση σκύλου σε 7χρονο - Τον τραυμάτισε στο κεφάλιΣήμερα 11:44 | Ειδήσεις

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται το αγοράκι.Τρόμος και αγωνία για το παιδί, στο οποίο όρμησε τρέχοντας ο μεγαλόσωμος σκύλος.

Πριγκίπισσα Άννα: Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά από ατύχημα με άλογοΣήμερα 15:13 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ. Παραμένει στο Νοσοκομείο Southmead του Μπρίστολ. Πως έγινε το ατύχημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κριμαία: Η Ρωσία δείχνει… τις ΗΠΑ για την ουκρανική επίθεση με πυραύλους15:49Πριγκίπισσα Άννα: Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά από ατύχημα με άλογο15:35Καιρός: Νεφώσεις, τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη15:21Δικηγόρος – Ενδοοικογενειακή βία: Δυναμική παρέμβαση από τη σύζυγο του καταγγελλόμενου15:08Δήμος Αθηναίων: Έκτακτα μέτρα λόγω υψηλών θερμοκρασιών14:54Ηράκλειο - Τροχαίο: Νεκρός δικυκλιστής σε σύγκρουση με ΙΧ στην Αττική Οδό14:41Νότια Κορέα: Δεκάδες νεκροί από φωτιά σε εργοστάσιο (εικόνες)14:27Euro 2024 – Ουγγαρία: Ο Βάργκα θα υποβληθεί σε επέμβαση14:14Φωτιές σε Τζουμέρκα, Αρχαία Πύδνα και Λακωνία14:00Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη13:47Μύκονος: Νεαρός έπεσε σε γκρεμό δεκάδων μέτρων (εικόνες)13:34Ευελπίδων: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο13:21Του Αγίου Πνεύματος: Τι γιορτάζει σήμερα η Εκκλησία13:07Θεσσαλονίκη: Σύλληψη άνδρα που χάιδευε ανήλικες στο λεωφορείο12:54Τουρκία: Γιος ακροδεξιού πολιτικού κατηγορούμενος για διακίνηση μεταναστών12:41Επίθεση – Νταγκεστάν: 19 νεκροί από τα πυρά σε εκκλησίες και συναγωγή12:27Copa America 2024: ΗΠΑ και Ουρουγουάη έκαναν το καθήκον τους στον γ’ όμιλο (βίντεο)12:27Τεντόγλου στο “Πρωινό”: Προσηλώνομαι στα θέλω μου, επόμενος στόχος οι Ολυμπιακοί στο Παρίσι (βίντεο)12:14Καρδιολογικά νοσήματα και κορονοϊός: Τι πρέπει να προσέχουμε12:00Σέρρες: Επίθεση σκύλου σε 7χρονο - Τον τραυμάτισε στο κεφάλι11:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο