LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 23 Μαΐου 2024 07:01

Τραμπ – Χέιλι: Θα τον ψηφίσω στις εκλογές του Νοεμβρίου

Η πρώην υποψήφια για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί τέλειο τον Τραμπ, αλλά θεωρεί «σκέτη καταστροφή» τον Μπάιντεν.

Χέιλι - Τραμπ

Η πρώην υποψήφια για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων προκειμένου να είναι η υποψήφια του κόμματος για τον Λευκό Οίκο στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, η Νίκι Χέιλι, παρότι καταφέρθηκε με σκληρές εκφράσεις εναντίον του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην πορεία της εκστρατείας, ανακοίνωσε χθες Τετάρτη πως θα τον ψηφίσει.

Εξήγησε πως θα επιλέξει τον υποψήφιο «που θα υποστηρίζει τους συμμάχους μας και θα φροντίζει να λογοδοτούν οι εχθροί μας, που θα κάνει ασφαλή τα σύνορα -όχι άλλες δικαιολογίες-, που θα υποστηρίζει τον καπιταλισμό και την ελευθερία», κατά τη διάρκεια ομιλίας της σε συντηρητικό ινστιτούτο.

«Ο Τραμπ δεν είναι τέλειος στα ζητήματα αυτά. Το έχω πει καθαρά επανειλημμένα», συνέχισε η Νίκι Χέιλι. Αλλά κατ’ αυτήν "ο Δημοκρατικός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είναι καταστροφή. Θα ψηφίσω επομένως τον Τραμπ", συμπλήρωσε.

Ταυτόχρονα, η πρώην πρεσβεύτρια των ΗΠΑ στον ΟΗΕ απηύθυνε προειδοποίηση στον πρώην αρχηγό του κράτους (2017-2021).

Ο κ. Τραμπ καλά θα έκανε, κατά την άποψή της, να «τείνει το χέρι στα εκατομμύρια ανθρώπους που με ψήφισαν και συνεχίζουν να με υποστηρίζουν, όχι να υποθέσει πως θα τον ταχθούν» αυτόματα μαζί του, είπε.

Η ανακοίνωση ίσως σημάνει το ξαναμοίρασμα της τράπουλας σε ό,τι αφορά τον υποψήφιο ή την υποψήφια της παράταξης της αμερικανικής δεξιάς για την αντιπροεδρία, μολονότι ο κ. Τραμπ ανέφερε νωρίτερα αυτόν τον μήνα πως η κυρία Χέιλι δεν συγκαταλέγεται στα πρόσωπα που εξετάζει το ενδεχόμενο να εντάξει στο ψηφοδέλτιο.

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός - Πέμπτη: Συννεφιά, μπόρες και πτώση θερμοκρασίας

Κολομβία: Έκρηξη σε εργοστάσιο πυρίτιδας με δεκάδες τραυματίες (βίντεο)

Europa League: Η Αταλάντα νίκησε στον τελικό την Λεβερκούζεν

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στίβεν Σπίλμπεργκ: Η ταινία που τον σημάδεψε…23:59Γαλλία-ΟΗΕ: Οι τελωνειακοί δασμοί εμποδίζουν την καταπολέμηση της φτώχειας23:49Κερατσίνι: Διαρρήκτες πιάστηκαν στα πράσα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ23:32Ιταλία: Απαγορεύεται η εργασία κάτω από τον ήλιο όταν έχει καύσωνα και για συγκεκριμένες ώρες23:18Τραμπ: Τα επιτόκια πρέπει να μειωθούν στο 1%23:02Ρόδος: Αυτοκίνητο έκανε βουτιά στο βυθό του λιμανιού22:48Υπουργείο Εργασίας: Τα fake news και οι αλήθειες για το νέο νομοσχέδιο22:33Μέγαρα – Πυρκαγιά: Στάλθηκε μήνυμα από το 11222:19Φωτίστε την επιχείρησή σας χωρίς αρχικό κεφάλαιο από την GlobiLED22:03Ιταλία: Κύμα καύσωνα σε 17 πόλεις την Τρίτη21:50Ινδία: Ζωντανά φίδια κατασχέθηκαν από επιβάτη που επέστρεφε από την Ταϊλάνδη21:34Τζούλη: Το απόστημα των ψυχιάτρων στις φυλακές Κορυδαλλού να βγάζουν τρελούς πολλούς κατηγορούμενους θα σπάσει21:20Καρέτσας: Νέα διάκριση για τον 17χρονο διεθνή21:04Φθιώτιδα: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα20:50Κασιδιάρης: Εισαγγελική εισήγηση για την αποφυλάκιση του20:37Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη20:24Τραμπ: Εξετάζει να διακόψει τη χρηματοδότηση σε νοσοκομεία που παρέχουν θεραπείες για αλλαγές φύλου σε παιδιά και εφήβους20:10Κυρανάκης: Επιστολή σε δημάρχους για την εφαρμογή του ΚΟΚ – Ποιες ενέργειες αναλαμβάνουν δήμοι και περιφέρειες19:52Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τιμά τα 64α γενέθλια της μητέρας του19:33ΗΠΑ: Αντιμέτωπες οι χώρες με υψηλότερους δασμούς μετά την προθεσμία της 9ης Ιουλίου19:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο