LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 22 Μαΐου 2024 22:23

Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικός Κυπέλου με αστυνομικό “μπλόκο” στους οπαδούς

Από πότε μέχρι πότε ισχύουν οι απαγορεύσεις της ΕΛΑΣ στην μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Άρη, ενόψει του τελικού του Κυπέλου Ελλάδας.

Μπάλα - ποδόσφαιρο

Ενόψει του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 και ώρα 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ», από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ισχύει:

  • απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης (οργανωμένης – μεμονωμένης) φιλάθλων των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και Π.Α.Ε ΑΡΗΣ, στην πόλη του Βόλου από την Πέμπτη 23/05/2024 &
  • απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης (οργανωμένης – μεμονωμένης) φιλάθλων των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, τόσο αυτών που βρίσκονται εκτός της πόλης του Βόλου όσο και αυτών που διαμένουν στην πόλη του Βόλου, κατά τη διεξαγωγή του τελικού το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Στο πλαίσιο αυτό έχει καταρτιστεί και θα εφαρμοστεί σχέδιο αστυνομικών μέτρων με την ανάπτυξη των ανάλογων δυνάμεων για την πραγματοποίηση αυστηρών ελέγχων στην πόλη κατά το ανωτέρω διάστημα με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ειδήσεις σήμερα:

antenna.gr: Εδώ, τίποτα δεν ανεβαίνει στην τύχη

Βάρδα: Νεκρή η γυναίκα που καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα

“Πειρατεία” σε συνδρομητικά κανάλια με “χρυσά κέρδη” - Συλλήψεις σε τρεις περιοχές

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στα Πατήσια: Ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα (εικόνες)Σήμερα 07:33 | Ειδήσεις

Εκτός από το κτήριο, από την φωτιά κάηκαν ολοσχερώς 2 αυτοκίνητα, ενώ ζημιές προκλήθηκαν σε 8 οχήματα.

Πειραιάς – δράστης πυροβολισμών: Τους εκδικήθηκα για τη δολοφονία θείου μουΣήμερα 08:45 | Ειδήσεις

Πώς δικαιολόγησε την πράξη του ο 23χρονος ο οποίος συνελήφθη για τους πυροβολισμούς σε σούπερ-μάκρετ της Ακτής Μουτσοπούλου, από τους οποίους έπεσε νεκρός ένας άνδρας.

Πολύνεκρο τροχαίο στην Ξάνθη (εικόνες)Σήμερα 10:17 | Ειδήσεις

Το τροχαίο συνέβη περίπου στις 8 το πρωί λίγο έξω από το χωριό Τοξότες

Δήμαρχος Σικίνου για αγνοούμενες τουρίστριες: Δεν είναι όλα τα μονοπάτια χαρτογραφημέναΣήμερα 08:07 | Ειδήσεις

Τι είπε ο στο "Στούντιο με θέα" δήμαρχος του νησιού σχετικά με τις πιθανότητες να εγκλωβίστηκαν οι δύο γυναίκες σε σημείο δύσβατο και αόρατο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ: Χάρτης πληρωμών μέχρι και 21.0610:35Πολύνεκρο τροχαίο στην Ξάνθη (εικόνες)10:21Αττική οδός: 3,5 εκατομμύρια η αξία του αυτοκινήτου που έγινε “στάχτη”10:07Βόλος: Συνελήφθη γιατί έκλεβε... ποτά09:53Φωτιά στο Κιλκίς09:40Διακοπές: Ευρώπη επιλέγουν οι Έλληνες 09:26Γνωρίσαμε την... viral γιαγιά που ξεματιάζει τον Παναθηναϊκό (βίντεο)09:13Ισραήλ: Μεγάλες κινητοποιήσεις για την λήξη του πολέμου (εικόνες)08:59Πειραιάς – δράστης πυροβολισμών: Τους εκδικήθηκα για τη δολοφονία θείου μου08:46Πάτρα: Μαθητής τραυματίστηκε από βεγγαλικά σε σχολείο (εικόνες)08:32Δήμαρχος Σικίνου για αγνοούμενες τουρίστριες: Δεν είναι όλα τα μονοπάτια χαρτογραφημένα08:19Φωτιά στα Πατήσια: Ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα (εικόνες)08:05Χαλκιδική: Ηλικιωμένος οδήγησε 11χρονη στο σπίτι του και την παρενόχλησε σεξουαλικά07:51Τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ και ασφάλιστρα: Ενιαία εφαρμογή θα εντοπίζει τους οφειλέτες07:38ΗΠΑ: Ένοπλη επίθεση σε υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας στο Μίσιγκαν (βίντεο)07:24Έρευνες: Μικροπλαστικα εντοπίστηκαν στο σπέρμα πολλών ανδρών07:10Θεσσαλονίκη: Ιστιοπλόος που αγνοείτο εντοπίστηκε σώος06:56Μέση Ανατολή: Νέα πυρά μεταξύ Χεζμπολά και Ισραήλ06:42Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα: Η ιστορία της γιορτής της πατρότητας06:28Εορτολόγιο - 16 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο