LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 21 Μαΐου 2024 09:17

“Πόρτα Ανοιχτή”: Κεραμίστες προσφέρουν έργα τους για συγκέντρωση χρημάτων

Στο πλαίσιο έκθεσης κεραμικής, που θα λειτουργεί έως τις 27 Μαΐου, οι κεραμίστες θα προσφέρουν έργα τους για την “Πόρτα Ανοιχτή”.

Πόρτα Ανοιχτή - εκθεση κεραμικής

Από τις 23 έως και τις 27 Μαΐου, θα λειτουργεί στην Γκαλερί ΣΚΟΥΦΑ (Σκουφά 4 Κολωνάκι), έκθεση Κεραμικής, για τα παιδιά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης, 25 κεραμίστες – θα εκθέσουν/προσφέρουν έργα τους, ώστε να ενισχυθούν με τα έσοδα – τα παιδιά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ.

Πόρτα Ανοιχτή - εκθεση κεραμικής

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, εδώ και 52 χρόνια, συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο – στους ανθρώπους με εγκεφαλική παράλυση. Αυτή τη στιγμή, 240 παιδιά, έφηβοι και ενήλικες – απολαμβάνουν υπηρεσίες και προγράμματα εκπαίδευσης, αποκατάστασης, ψυχαγωγίας και κοινωνικής ένταξης.

Το έργο της είναι αναγνωρισμένο, ενώ ο Οργανισμός, μεταξύ άλλων - έχει τιμηθεί (δις) από την Ακαδημία, καθώς και από την Προεδρία της Δημοκρατίας, με τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος της Ευποιϊας.

Ειδήσεις σήμερα:

antenna.gr: Εδώ, τίποτα δεν ανεβαίνει στην τύχη

Tik Tok: Ο Μητσοτάκης, τα “παπούτσια ΝΔ” και η “λύσσα του Άδωνι” (βίντεο)

 Νίκαια: Σύλληψη διαρρηκτών επ' αυτοφώρω - Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους έβλεπε live από κάμερα 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στα Πατήσια: Ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα (εικόνες)Σήμερα 07:33 | Ειδήσεις

Εκτός από το κτήριο, από την φωτιά κάηκαν ολοσχερώς 2 αυτοκίνητα, ενώ ζημιές προκλήθηκαν σε 8 οχήματα.

Πειραιάς – δράστης πυροβολισμών: Τους εκδικήθηκα για τη δολοφονία θείου μουΣήμερα 08:45 | Ειδήσεις

Πώς δικαιολόγησε την πράξη του ο 23χρονος ο οποίος συνελήφθη για τους πυροβολισμούς σε σούπερ-μάκρετ της Ακτής Μουτσοπούλου, από τους οποίους έπεσε νεκρός ένας άνδρας.

Δήμαρχος Σικίνου για αγνοούμενες τουρίστριες: Δεν είναι όλα τα μονοπάτια χαρτογραφημέναΣήμερα 08:07 | Ειδήσεις

Τι είπε ο δήμαρχος του νησιού σχετικά με τις πιθανότητες να εγκλωβίστηκαν οι δύο γυναίκες σε σημείο δύσβατο και αόρατο. Γιατί το μήνυμα της μίας δεν κατάφερε να χρησιμεύσει.

Θεσσαλονίκη: Ιστιοπλόος που αγνοείτο εντοπίστηκε σώοςΣήμερα 06:59 | Ειδήσεις

Σε ποιο σημείο του Θερμαϊκού Κόλπου είχαν χαθεί τα ίχνη του αθλητή και πώς η κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος οδήγησε στην έγκαιρη εύρεσή του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ισραήλ: Μεγάλες κινητοποιήσεις για την λήξη του πολέμου (εικόνες)08:59Πειραιάς – δράστης πυροβολισμών: Τους εκδικήθηκα για τη δολοφονία θείου μου08:46Πάτρα: Μαθητής τραυματίστηκε από βεγγαλικά σε σχολείο (εικόνες)08:32Δήμαρχος Σικίνου για αγνοούμενες τουρίστριες: Δεν είναι όλα τα μονοπάτια χαρτογραφημένα08:19Φωτιά στα Πατήσια: Ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα (εικόνες)08:05Χαλκιδική: Ηλικιωμένος οδήγησε 11χρονη στο σπίτι του και την παρενόχλησε σεξουαλικά07:51Τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ και ασφάλιστρα: Ενιαία εφαρμογή θα εντοπίζει τους οφειλέτες07:38ΗΠΑ: Ένοπλη επίθεση σε υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας στο Μίσιγκαν (βίντεο)07:24Έρευνες: Μικροπλαστικα εντοπίστηκαν στο σπέρμα πολλών ανδρών07:10Θεσσαλονίκη: Ιστιοπλόος που αγνοείτο εντοπίστηκε σώος06:56Μέση Ανατολή: Νέα πυρά μεταξύ Χεζμπολά και Ισραήλ06:42Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα: Η ιστορία της γιορτής της πατρότητας06:28Εορτολόγιο - 16 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:14Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Κυριακή06:00Euro 2024: Η Ιταλία κέρδισε με ανατροπή την Αλβανία (εικόνες)23:59Φορολογικές δηλώσεις: Παράταση για τα νομικά πρόσωπα23:45Κάτω Πατήσια: Φωτιά σε διαμέρισμα - Απεγκλωβισμός ατόμων από την Πυροσβεστική23:31Πέθανε ο Κέβιν Κάμπελ23:17Ουκρανία: Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Ρωσία για απαγωγή παιδιών και παράνομες υιοθεσίες23:05Στεφανίδη: Η έκκληση στον Μητσοτάκη και η παρέμβαση Λιβάνιου22:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο