LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 15 Μαΐου 2024 15:43

“The 2Night Show”: Μαντά και Κιμούλη οι καλεσμένες της Τετάρτης (εικόνες)

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παρουσίες στο στούντιο της εκπομπής “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που μας κρατά συντροφιά στον ΑΝΤ1. 

THE 2NIGHT SHOW - ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ - ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΙΜΟΥΛΗ

Απόψε, Τετάρτη 15 Μαΐου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τη Μαριάννα Κιμούλη, τη Μαρίκα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες». Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλάει για τις σπουδές της στην Αγγλία και για τη γνωριμία της με τον Άντονι Χόπκινς, στα γυρίσματα της ταινίας «The Dresser». Γιατί δεν έμεινε μόνιμα στο Λονδίνο; Πώς διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα; Πώς είναι να μεγαλώνεις με μαμά τη Μαρία Δαμανάκη και μπαμπά τον Γιώργο Κιμούλη; Ήταν αντιδραστική σαν παιδί; Αντέχει την κριτική; Περίμενε να γίνουν τόσο μεγάλη επιτυχία οι «Ψυχοκόρες»; Γιατί θα ήθελε να παίξει τον ρόλο της κυρίας Βικτωρίας; Τι θα γίνει με την Μαρίκα και τον Σώτο; Τέλος, η όμορφη Μαριάννα δηλώνει ότι έχει νέες επαγγελματικές προτάσεις, αλλά τις αντιμετωπίζει με ψυχραιμία γιατί την απασχολεί ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της. 

THE 2NIGHT SHOW - ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΙΜΟΥΛΗ

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται καλεσμένη του Γρηγόρη και η Λένα Μαντά, που αποτελεί ένα παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο, αφού από το 2007 είναι η πρώτη σε πωλήσεις συγγραφέας στην Ελλάδα. Η Λένα Μαντά μιλάει για τις ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά της, μετά τα προβλήματα υγείας του αγαπημένου συζύγου της, για τα παιδιά της και για τα στερεότυπα που αποφάσισε να απαρνηθεί με τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας, αλλά και για τους γονείς της, που, όπως λέει, την έκαναν να νιώθει περιττή στη ζωή τους. Γιατί θα άλλαζε το τέλος σε κάποια βιβλία της; Συνεχίζει να θέλει happy end; Γιατί βασάνιζε τις ηρωίδες της και γιατί δεν επιβίωναν οι άντρες τους; Τέλος, μιλάει για το καινούργιο βιβλίο της, «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, η επόμενη γενιά», και ανακοινώνει στο αναγνωστικό της κοινό πως όλα τα βιβλία της επανακυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Ψυχογιός», έχοντας ένα επιπλέον κεφάλαιο στο τέλος. 

THE 2NIGHT SHOW - ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ

Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

#The2NightShow

Συντελεστές:

  • Head of Production: Αντώνης Μάτσος
  • Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας
  • Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
  • Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη 
  • Υπεύθυνος Καλεσμένων: Μανώλης Σκοπελίτης.
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση ΚασσελάκηΧθες 23:24 | Ειδήσεις

Ελήφθη η απόφαση για την ψηφοφορία της πρότασης μομφής που κατέθεσαν οι «87» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος από την Κεντρική Επιτροπή.

ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)Χθες 18:39 | Ειδήσεις

Το πακέτο μέτρων των επόμενων ετών παρουσιάζει ο Πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ. Δείτε ζωντανά.

Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστηςΧθες 21:33 | Ειδήσεις

Το ένα εμπλεκόμενο με το περιστατικό φέρεται να έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία, γνωρίζοντας πλέον το όνομα και το επώνυμό του και "χτενίζοντας" την περιοχή για να τον εντοπίσει.

Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη ΦινλανδίαΧθες 23:39 | Ειδήσεις

Με το...δεξί κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού οδήγησε την Ελλάδα σε μεγάλη νίκη κόντρα στην Ελβετία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Rocky”: Ο Σιβλέστερ Σταλόνε ετοιμάζει επιστροφή του 00:00Ηράκλειο: Κλείδωσε κόρη και νυν σύντροφο σε δωμάτιο - Τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του23:49Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη Φινλανδία23:38ΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση Κασσελάκη23:27Ελβετία: 11χρονος “έμπλεξε” με ακραίους ισλαμιστές23:13Πέθανε ο Ρον Γέιτς22:59Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στον Αλμαδόβαρ και το πένθος για την Νικόλ Κίντμαν22:46ΔΕΘ: Η αντιπολίτευση για την ομιλία Μητσοτάκη22:32ΣΥΡΙΖΑ - Πρόταση μομφής: “Αρχίζει το ματς” (εικόνες)22:19Στέγαση – Οικογένεια: Τα μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης22:05Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης21:51ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε21:38Καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή21:27ΔΕΘ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις, “φρούριο” η Θεσσαλονίκη (εικόνες)21:13Παραολυμπιακοί: Η Παπασταματοπούλου πήρε το χρυσό στο Παρίσι20:59Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Τα μέτρα ενίσχυσης εισοδήματος 20:47Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Θέρμη - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:40Γαλλία: Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του Μπαρνιέ20:26Κωνσταντινούπολη: Εξαφανίστηκε Έλληνας τουρίστας από την Κοζάνη20:13ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο