LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 09 Μαΐου 2024 21:46

Λάρισα: Μηχανές τρένων… ”τσούγκρισαν” στο σταθμό

Το ατύχημα προκλήθηκε από εύρεσή τους στην ίδια γραμμή στο πλαίσιο ελιγμών. Ευτυχώς οι μηχανές δεν έφεραν βαγόνια.

Σύγκρουση μηχανών τρένων - Λάρισα

Ένα ελαφρύ σιδηροδρομικό ατύχημα συνέβη την Πέμπτη του Πάσχα 09.05 στη Λάρισα, στις ράγες ακριβώς μπροστά στον πολύπαθο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.

Στις συγκεκριμένες ράγες είχε “παρκάρει” μία μηχανή του προαστιακού τρένου της πόλης η οποία είχε εκδηλώσει βλάβη και είχε ακινητοποιηθεί.

Περίπου στις 17.00, μια άλλη μηχανή τρένου εισήλθε στον σταθμό και κατά τη διαδικασία των ελιγμών, μπήκε από σφάλμα στην ίδια γραμμή με την παρκαρισμένη μηχανή, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί ελαφριά μαζί της.

Να σημειώσουμε ότι σε καμία από τις δύο μηχανές δεν είχαν προσαρτηθεί βαγόνια, επομένως δεν βρέθηκε σε κίνδυνο κανένας επιβάτης ούτε και εργαζόμενος.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τουρκία: Ατύχημα με Boeing την ώρα της προσγείωσης (βίντεο)

Σακίρα: Οι εισαγγελείς αποσύρουν τη δεύτερη έρευνα για φοροδιαφυγή

Ο Μητσοτάκης στην Μονή Δαφνίου και τον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραϊσί: Εντοπίστηκε η σορός του (βίντεο)Σήμερα 10:21 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η επίσημη ενημέρωση για την σορό του Ιρανού Προέδρου, αλλά και την τύχη των υπολοίπων επιβαινόντων στο μοιραίο ελικόπτερο, μεταξύ των οποίων ο ΥΠΕΞ του Ιράν.

Επιστολή Μητσοτάκη στην Φον Ντερ Λάιεν για τις πολυεθνικές και τις τιμές προϊόντων στην ΕΕΣήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τις υψηλές τιμές πώλησης προϊόντων από πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα, σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ, έθιξε ο Πρωθυπουργός, στην επιστολή του προς την επικεφαλής της Κομισιόν.

Γεραπετρίτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τροποποιείται ούτε καταργείται μονομερώςΣήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, σχετικά με τις προθέσεις της Ελλάδας για τη συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία.

Βόλος: Έβαλε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και πήρε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένοςΣήμερα 11:44 | Ειδήσεις

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Η “εξέγερση” στα πανεπιστήμια για την Γάζα και το αίτημα για οικονομικό “διαζύγιο” με το Ισραήλ14:07Μαρινάκης: Η εισαγόμενη ακρίβεια είναι το νούμερο ένα πρόβλημα13:53Βόλος: Έβαλε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και πήρε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος13:40Φοιτητικές εκλογές: Έκκληση του Κοσμήτορα Νομικής ΑΠΘ κατά της αφισορύπανσης13:26Σαντορίνη: Οι κατολισθήσεις, η Πολιτική Προστασία και οι... τουρίστες13:13Σάκκαρη – Τσιτσιπάς: Οι νέες τους θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη13:00Γεραπετρίτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τροποποιείται ούτε καταργείται μονομερώς12:46Θεσσαλονίκη - Μητσοτάκης: Σε έξι μήνες θα παραδοθεί το πιο σύγχρονο μετρό ευρωπαϊκής πόλης12:33Αγία Σοφία: Αναστολή στα τακτικά χειρουργεία, αποφάσισαν οι γιατροί12:19Απεργία 21 Μαΐου: Τι θα γίνει με παιδικούς σταθμούς και υπηρεσίες Δήμων12:05Συνολάκης – Δήλος: Ένα κομμάτι του νησιού θα βυθιστεί σε 50 χρόνια11:52Κομοτηνή - Κασσελάκης: Ο σύλλογος “Περπατώ” υποκαθιστά τον ρόλο ενός κράτους αδιάφορου (βίντεο)11:39Θάνατος Ραϊσί – Τουρκικά ΜΜΕ: Το drone “Ακιντζί” τον εντόπισε11:25Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση τουρίστας που έκανε βουτιά από βράχο11:11Λαμία: Κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο με σχολικά γεύματα (βίντεο)10:57ΑΑΔΕ – Συγχωνεύσεις: Όλοι οι φορολογούμενοι της Αττικής σε μία Υπηρεσία10:42Ιράν - Ραϊσί: Εντοπίστηκε η σορός του (βίντεο)10:28Επιστολή Μητσοτάκη στην Φον Ντερ Λάιεν για τις πολυεθνικές και τις τιμές προϊόντων στην ΕΕ10:15Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής10:01Ιράν - Ραϊσί: Ο θάνατος του προέδρου και η διεθνής ανησυχία09:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο