LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 06 Μαΐου 2024 13:12

Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα: Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά

Πώς θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και εμπορικά καταστήματα.

Σούπερ Μάρκετ

Η επομένης της Ανάστασης είναι παραδοσιακά επίσημη αργία στη χώρα, με το σύνολο σχεδόν υπηρεσιών, εμπορικών καταστημάτων και σούπερ μάρκετ να παραμένουν κλειστά.

Φέτος πέρα από τη Δευτέρα του Πάσχα, αργία θεωρείται και η Τρίτη, 7 Μαΐου, καθώς είναι η ημέρα κατά την οποία μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς.

Όλες οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της χώρας κρατούν κλειστά τα καταστήματά τους και τις δύο ημέρες. Αυτό μάλιστα ισχύει ακόμη και για τα σούπερ μάρκετ που βρίσκονται σε αεροδρόμια ή τουριστικές περιοχές, τα οποία λειτουργούν σε ορισμένες αργίες.

Παρόλα αυτά η αλυσίδα «σούπερ μίνι μάρκετ», όπως χαρακτηρίζεται, Ok Markets, λειτουργεί κανονικά τόσο σήμερα όσο και αύριο. Τα καταστήματά της είναι ανοιχτά από τις 08:00 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ.

Κανονικά λειτουργούν Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα φούρνοι και ζαχαροπλαστεία. Ωστόσο δεν λειτουργούν λαϊκές αγορές, ενώ κλειστή θα μείνει και τις δύο ημέρες και η Βαρβάκειος Αγορά.

Ειδήσεις σήμερα:

Ενδοοικογενειακή βία: Χτύπησε την σύζυγο και δύο κόρες του, μετά την Ανάσταση

Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς

Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Ο σωσίας, η Ουγκάντα και η θεωρία συνωμοσίας (βίντεο)Σήμερα 06:46 | Ειδήσεις

Σε ένα νέο βίντεο στο TikTok, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, διηγείται μία θεωρία συνωμοσίας που τον θέλει να είναι... αλυσοδεμένος στην Ουγκάντα.

Τραμπ: οι “φιλοφρονήσεις” στον Μπάιντεν και η οπλοκατοχήΣήμερα 07:06 | Ειδήσεις

Στη μάχη για την προεδρεία των ΗΠΑ, οι δύο υποψήφιοι μιλούν με "σκληρή γλώσσα" ο ένας για τον άλλον.

Κόρινθος: Γέννησε στο προαύλιο του νοσοκομείουΣήμερα 07:17 | Ειδήσεις

Η γυναίκα δεν πρόλαβε να περάσει το κατώφλι του νοσοκομείου και γέννησε στο προαύλιο.

Ισραήλ: Απειλεί με παραίτηση ο Γκαντζ – “Αν ο Νετανιάχου επιλέξει τον δρόμο των φανατικών, θα φύγω”Χθες 22:33 | Ειδήσεις

Έδωσε τελεσίγραφο 3 εβδομάδων στον Ισραηλινό πρωθυπουργό να συμφωνήσει σε ένα νέο σχέδιο 6 σημείων για τον πόλεμο στη Γάζα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γενοκτονία των Ποντίων: Η σφαγή και ο ξεριζωμός του Ποντιακού Ελληνισμού07:43Κόρινθος: Γέννησε στο προαύλιο του νοσοκομείου07:29Τραμπ: οι “φιλοφρονήσεις” στον Μπάιντεν και η οπλοκατοχή07:16“I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ”: αποκλειστικές συνεντεύξεις και εκλεκτοί καλεσμένοι την Κυριακή (βίντεο)07:02Μητσοτάκης: Ο σωσίας, η Ουγκάντα και η θεωρία συνωμοσίας (βίντεο)06:49Εορτολόγιο - 19 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα06:35Αφγανιστάν: Νεκροί τουρίστες και τραυματίες σε επίθεση06:22Καιρός - Κυριακή: Σκόνη, τοπικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας 06:09Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Παγκόσμιος συναγερμός για τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον ΛΟΑΤΚΙ+23:59Ηλεία: Νεκρός άνδρας που εισέπνευσε φυτοφάρμακο23:46UNRWA: 800000 Παλαιστίνιοι εκκένωσαν τη Ράφα μετά τη χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ23:36Θεσσαλονίκη: Νέα απαγόρευση συγκεντρώσεων ενόψει του ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ23:21Ισραήλ: Απειλεί με παραίτηση ο Γκαντζ – “Αν ο Νετανιάχου επιλέξει τον δρόμο των φανατικών, θα φύγω”23:07ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Επιβίωσε με ανατροπή στο ματς της Πυλαίας22:53Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη υπεύθυνος μελών αθλητικού συλλόγου22:38Formula 1: Ο Φερστάπεν ισοφάρισε το ρεκόρ του Σένα22:23Καρκίνος μαστού - Εξαδάκτυλος: Τι ισχύει για τις γυναίκες που βάζουν ενθέματα 22:08Γεωργία: Βέτο στο “ρωσικό νόμο” από την πρόεδρο της χώρας21:53Κουτσούμπας: Ισχυρό ΚΚΕ για να αντιμετωπίσουμε την επόμενη μέρα (βίντεο)21:40Εξοικονομώ: Παράταση προθεσμίας για την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου21:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο