LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Μαΐου 2024 19:41

Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής

Θανάσιμα παρασύρθηκε ένα άτομο στην Βούλα από διερχόμενη μοτοσυκλέτα.

Βούλα - Τροχαίο δυστύχημα

Στη  Λεωφόρο Καραμανλή στο ύψος της οδού Διός, στο ρεύμα προς Σούνιο, από διερχόμενη μοτοσυκλέτα παρασύρθηκε μια γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα. Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός της μηχανής είναι βαριά τραυματισμένος.

Βούλα - Τροχαίο δυστύχημα

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται το σημείο όπου έγινε το τροχαίο δυστήχημα:


Νωρίτερα μία ακόμη τραγωδία καταγράφηκε στην άσφαλτο της Κρήτης, με έναν 25χρονο άνδρα να χάνει ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά.

Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 4 το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στα Περιβόλια Χανίων, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το δίκυκλο που οδηγούσε ο άτυχος 25χρονος συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ, με αποτέλεσμα ο νεαρός άνδρας να χάσει την ζωή του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών, ο 25χρονος κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το τροχαίο τραυματίστηκε και μια 37χρονη γυναίκα, με την ζωή της να μην βρίσκεται σε κίνδυνο.

Τροχαίο στον ΒΟΑΚ με νεκρή συνεπιβάτη μοτοσικλέτας

Πρόκειται για ακόμη ένα τροχαίο δυστύχημα τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη, μετά από την πρόσκρουση μηχανής σε προπορευόμενο αυτοκίνητο, στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο ύψος του Κακού Όρους στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η 26χρονη συνεπιβάτιδα της μηχανής.

Τόσο ο οδηγός της μηχανής όσο και άτυχη 26χρονη φέρονται να φορούσαν προστατευτικό κράνος.

Εικόνες και βίντεο: Γιάννης Αρβανίτης 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες)

Μάτι: Η δικαστική απόφαση συνεχίζει να προκαλεί κόντρες

Κιλκίς: Απείλησε με τσεκούρι τους γονείς του και αστυνομικούς (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓυναικοκτονία – Μενίδι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονοςΣήμερα 13:35 | Ειδήσεις

Πότε θα ξαναπεράσει τις πύλες τις Εισαγγελίας ο 50χρονος, για να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

Παρβοϊός - Ωνάσειο: Ένα παιδί με μυοκαρδίτιδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείοΣήμερα 13:57 | Ειδήσεις

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του παιδιού, το οποίο νοσηλεύεται στο Ωνάσειο από τις 26 Απριλίου. 

Διδυμότειχο: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Τραγωδία στον Έβρο με τον θάνατο ενός μωρού λίγων μηνών. Τι υποστηρίζει η μητέρα του για τις συνθήκες υπό τις οποίες το παιδί έχασε την ζωή του.

Χατζηδάκης σε λογιστές: Δεν παίζουμε με τις φορολογικές δηλώσειςΣήμερα 11:23 | Ειδήσεις

Ο υπουργός Οικονομικών απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΟΦΕΕ για τα λάθη στις φετινές φορολογικές δηλώσεις. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Αρένα” - Ακρίτες Ελλάδας και Τουρκίας: οι διαφορές και η κοινή μοίρα14:26Παρβοϊός - Ωνάσειο: Ένα παιδί με μυοκαρδίτιδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 14:12Αλλάζουν τα φανάρια στους δρόμους; Πρόταση για φανάρι με λευκό χρώμα13:58Γυναικοκτονία – Μενίδι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονος13:47Τουρκία - Τροχαίο: Θρήνος για την Ελληνίδα που έχασε την ζωή της (εικόνες)13:34“Έρωτας φυγάς” - Sneak preview: Ο Στέφανος δεν πιστεύει τα ψέματα του Φάνη (βίντεο)13:20Τουρκία - ΥΠΕΞ: Διορίστηκαν τρεις νέοι Υφυπουργοί13:07Ορμπάν: Ο Φίτσο βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου12:53Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις για την “μελαγχολική” μας Παρασκευή (βίντεο)12:40Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε το διαζύγιο με Τερίμ12:26Στην Ελλάδα η Μις Υφήλιος 202312:15ΗΠΑ - Χιούστον: Κακοκαιρία σάρωσε σπίτια και μαγαζιά (εικόνες)11:59Λαμία: Δηλητηρίαση σε μαθητές από σχολικά γεύματα11:46Χατζηδάκης σε λογιστές: Δεν παίζουμε με τις φορολογικές δηλώσεις 11:33Σουηδία: Πυροβολισμοί μπροστά στην Ισραηλινή Πρεσβεία (εικόνες)11:20Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης: “Καμπανάκι” για εκατομμύρια πρόωρους θανάτους11:07Γαλλία: Νεκρός ένοπλος που ετοιμαζόταν να πυρπολήσει συναγωγή (εικόνες)10:53Γεραπετρίτης για Μονή της Χώρας: Η Τουρκία πρέπει να πάρει πίσω την απόφασή της10:41Βίκυ Μοσχολιού: Η ζωή και η καριέρα της ξεχωριστής φωνής της Ελλάδας10:28Τουρκία – Ντεμιρτάς: 42 χρόνια κάθειρξη στον Κούρδο ηγέτη10:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο