LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Απριλίου 2024 18:56

Θρίλερ στη Ραφήνα: Σορός άνδρα έπλεε στο λιμάνι

Υπό ποιες συνθήκες φαίνεται να έχασε τη ζωή του ο άτυχος κολυμβητής. Πώς τον εντόπισαν οι λιμενικές αρχές.

Λιμενικό - παραλία - περιπολικό

Ένας άνδρας 39 χρονών ανασύρθηκε νεκρός το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας 29.04 από τη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού της Ραφήνας Αττικής. Ο 39χρονος ο οποίος πιθανότατα κολυμπούσε –καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φορούσε μαγιό– ανασύρθηκε από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας τα οποία επέβαιναν σε περιπλέον σκάφος.

Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Μελίσσια στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από τη λιμενική αρχή της Ραφήνας η οποία διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκή

Χανιά: ανήλικος ξυλοκόπησε τη γιαγιά του

Απεργία Πρωτομαγιάς: Τα δρομολόγια των πλοίων

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈγκλημα - Κιλκίς: Η αποφυλάκιση του θύματος, η διάρρηξη και οι ανήλικοιΣήμερα 13:01 | Ειδήσεις

Το θύμα πυροβολήθηκε από κτηνοτρόφο, την μονάδα του οποίου φέρεται ότι επιχείρησε να διαρρήξει, μαζί με συνεργούς. Τι αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ελληνική Αστυνομία.

Θάνατος Ραϊσί: Η κηδεία, το εθνικό πένθος και ο διάδοχος (εικόνες)Σήμερα 08:52 | Ειδήσεις

Στο Ιράν συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Ραϊσί, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με οκτώ άλλους ανθρώπους που επέβαιναν στο ίδιο ελικόπτερο.

Μητσοτάκης σε αγρότες: Μέτρα για τη μείωση του κόστους παραγωγήςΣήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τους αγροτικούς συνεταιρισμούς ΑΣΟΠ «Δήμητρα» και ΑΣΕΠΟΠ στο Βελβεντό Κοζάνης. Τι είπε για τον ΕΛΓΑ και την κλιματική αλλαγή.

Ναυάγιο στην Πύλο: Αθώοι οι 9 ΑιγύπτιοιΣήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Με την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Καλαμάτας, οι εννέα Αιγύπτιοι διασωθέντες του ναυαγίου, οι οποίοι δικάζονταν ως διακινητές και επιπλέον για πρόκληση ναυαγίου, αφέθηκαν τυπικά ελεύθεροι – κρατούνται μόνο διοικητικά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τουρισμός: Ποιο ελληνικό νησί προτιμούν οι Ολλανδοί τουρίστες16:03Εξοικονομώ: Παράταση προθεσμίας για την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου15:49Τρέιλερ: Παράταση προθεσμίας για άδειες και πινακίδες15:35Αιγάλεω: Τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο... μετά από καβγά στη μέση του δρόμου15:21Κλίμα - ITLOS: Η Συμφωνία του Παρισιού δεν επαρκεί για την προστασία των ωκεανών15:07Ανδρουλάκης: Στη Θεσσαλία αποδείχθηκε περίτρανα η ανικανότητα του επιτελικού κράτους της ΝΔ14:54Έγκλημα - Κιλκίς: Η αποφυλάκιση του θύματος, η διάρρηξη και οι ανήλικοι14:40Ασπρόπυργος: Ελεύθερος ο οδηγός λεωφορείου που κατηγορείται για βιασμό 27χρονης14:27ΑΑΔΕ - Τεκμήρια: H πλατφόρμα για την αμφισβήτηση τους τέθηκε σε λειτουργία14:13Μητσοτάκης σε αγρότες: Μέτρα για τη μείωση του κόστους παραγωγής14:00Κέρκυρα: Μητέρα κατήγγειλε την ανήλικη κόρη της για ξυλοδαρμό και απειλές13:46Βόλος - Κάτω Λεχώνια: Κινδυνεύει με κατάρρευση ο μεσαιωνικός πύργος (βίντεο)13:33Βρετανία: Φονικές αναταράξεις σε πτήση από το Λονδίνο13:19Ναυάγιο στην Πύλο: Αθώοι οι 9 Αιγύπτιοι13:05Λιβύη: Διάβημα στην Ελλάδα για τις έρευνες στην Κρήτη12:51Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λαγαριασμούς των δικαιούχων12:37 Κέρκυρα: Ελεύθερος ο 15χρονος που έστειλε στο νοσοκομείο συνομήλικό του 12:24Γεωργιάδης - Κασσελάκης: Ο “μάπας”, η αναδίπλωση και η αντεπίθεση12:10Λίβερπουλ: Ο Σλοτ έγινε “αφεντικό” στον πάγκο της ομάδας11:57Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ και το αποχαιρετιστήριο δείπνο 11:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο