LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 30 Απριλίου 2024 18:11

ΗΠΑ: Καρκινοπαθής μετανάστης κέρδισε 1,3 δις δολάρια στο Powerball (εικόνες)

Η συγκινητική ιστορία του νεαρού άνδρα στον οποίο η τύχη χαμογέλασε, μετά από πολλές και δύσκολες περιπέτειες με την υγεία του.

Καρκινοπαθής - Powerball

Ο Cheng «Charlie» Saephan, 46 ετών, έζησε μια συγκλονιστική αλλαγή στην τύχη του. Μόλις ολοκλήρωσε την τελευταία του χημειοθεραπεία για τον καρκίνο, κέρδισε το τζακ ποτ του Powerball των Ηνωμένων Πολιτειών ύψους 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Συγκινημένος, ο Saephan δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι αυτός και η 37χρονη σύζυγός του η Duanpen, θα μοιραστούν τα κέρδη με μια στενή φίλη τους. Αντί να λάβουν το ποσό τμηματικά για 30 χρόνια, επέλεξαν ένα εφάπαξ ποσό ύψους 422 εκατομμυρίων δολαρίων, που απέμεινε μετά από την αφαίρεση των φόρων.

Παρά την απίστευτη τύχη του, η κύρια εστίαση του ενδιαφέροντος του Saephan παραμένει η υγεία του.

«Ήταν μια γρήγορη επιλογή. Ο Θεός διάλεξε για μένα. Δεν θέλω να πεθάνω ακόμα. Θα μπορέσω να φροντίσω την οικογένειά μου και την υγεία μου. Πώς θα έχω χρόνο να ξοδέψω όλα αυτά τα χρήματα; Πόσο καιρό θα ζήσω; Ελπίζω να βρω έναν καλό γιατρό και να κερδίσω περισσότερα χρόνια ζωής. Χρειάζομαι βοήθεια. Δεν θέλω να πεθάνω ακόμα, αν δεν κάνω πρώτα κάτι για την οικογένειά μου», δήλωσε. Η νίκη του αποτελεί μια αχτίδα ελπίδας για τον Saephan και την οικογένειά του, καθώς θα μπορέσουν πλέον να καλύψουν τα έξοδα της θεραπείας του και να ζήσουν μια άνετη ζωή.

Η ιστορία του Saephan είναι γεμάτη με αξιοσημείωτα στοιχεία. Γεννήθηκε στο Λάος και μετακόμισε στην Ταϊλάνδη το 1987, πριν μεταναστεύσει στις ΗΠΑ το 1994. Αποφοίτησε από το λύκειο το 1996 και ζει στο Πόρτλαντ εδώ και 30 χρόνια. Εργάστηκε ως μηχανολόγος μηχανικός για μια εταιρεία αεροδιαστημικής. Πίστευε στην τύχη. Τις εβδομάδες οι οποίες προηγήθηκαν της κλήρωσης, σημείωσε κάποιους αριθμούς σε ένα κομμάτι χαρτί και κοιμόταν με αυτό κάτω από το μαξιλάρι του, προσευχόμενος να κερδίσει. Ο τυχερός λαχνός του Powerball που κέρδισε, πουλήθηκε σε αυτόν σε ένα σούπερ μάρκετ στο Πόρτλαντ στις αρχές Απριλίου.

Ειδήσεις σήμερα:  

Μάτι - Άρειος Πάγος: Έφεση ζητά η Αδειλίνη για την δικαστική απόφαση

Το ματωμένο “αρχείο” των ρωσικών επιθέσεων στην Ευρώπη

Ερυθρά Θάλασσα: Πλοίο ελληνικών συμφερόντων “χτυπήθηκε” από τους Χούθι

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Το “Ψηφιακό Σχολείο” είναι μια επανάσταση στον τρόπο μάθησης (εικόνες)Σήμερα 14:15 | Ειδήσεις

Ποιες λειτουργίες θα επιτελεί η νέα πλατφόρμα. Τι δήλωσαν ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Παιδείας, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Γυναικοκτονία – Μενίδι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονοςΣήμερα 13:35 | Ειδήσεις

Πότε θα ξαναπεράσει τις πύλες τις Εισαγγελίας ο 50χρονος, για να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

Παρβοϊός - Ωνάσειο: Ένα παιδί με μυοκαρδίτιδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείοΣήμερα 13:57 | Ειδήσεις

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του παιδιού, το οποίο νοσηλεύεται στο Ωνάσειο από τις 26 Απριλίου. 

Διδυμότειχο: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Τραγωδία στον Έβρο με τον θάνατο ενός μωρού λίγων μηνών. Τι υποστηρίζει η μητέρα του για τις συνθήκες υπό τις οποίες το παιδί έχασε την ζωή του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιαπωνία: Ένα μονοθέσιο ηλεκτρικό ελικόπτερο στους ουρανούς του Τόκιο (βιντέο)15:34Εξοικονομώ: Παράταση προθεσμίας για την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου15:21“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Υπέρ-επεξεργασμένα τρόφιμα, καρκίνος των ωοθηκών και διατάσεις15:07Λυγγερίδης: Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας από τους γονείς του 14:53Μητσοτάκης: Το “Ψηφιακό Σχολείο” είναι μια επανάσταση στον τρόπο μάθησης (εικόνες)14:40“Αρένα” - Ακρίτες Ελλάδας και Τουρκίας: οι διαφορές και η κοινή μοίρα14:26Παρβοϊός - Ωνάσειο: Ένα παιδί με μυοκαρδίτιδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 14:12Αλλάζουν τα φανάρια στους δρόμους; Πρόταση για φανάρι με λευκό χρώμα13:58Γυναικοκτονία – Μενίδι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονος13:47Τουρκία - Τροχαίο: Θρήνος για την Ελληνίδα που έχασε την ζωή της (εικόνες)13:34“Έρωτας φυγάς” - Sneak preview: Ο Στέφανος δεν πιστεύει τα ψέματα του Φάνη (βίντεο)13:20Τουρκία - ΥΠΕΞ: Διορίστηκαν τρεις νέοι Υφυπουργοί13:07Ορμπάν: Ο Φίτσο βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου12:53Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις για την “μελαγχολική” μας Παρασκευή (βίντεο)12:40Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε το διαζύγιο με Τερίμ12:26Στην Ελλάδα η Μις Υφήλιος 202312:15ΗΠΑ - Χιούστον: Κακοκαιρία σάρωσε σπίτια και μαγαζιά (εικόνες)11:59Λαμία: Δηλητηρίαση σε μαθητές από σχολικά γεύματα11:46Χατζηδάκης σε λογιστές: Δεν παίζουμε με τις φορολογικές δηλώσεις 11:33Σουηδία: Πυροβολισμοί μπροστά στην Ισραηλινή Πρεσβεία (εικόνες)11:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο