LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Απριλίου 2024 11:25

Συλλήψεις για εκρήξεις σε πρατήριο καυσίμων και κάβα

Τέσσερα άτομα συνελήφθσαν για εκρήξεις, οι οποίες είχαν σημειωθεί τον βεζνιζάνιδικο και σε κάβα ποτών.

Περιπολικό - αστυνομία

Στην εξιχνίαση δύο εγκληματικών ενεργειών που σημειώθηκαν στις αρχές του Μαρτίου προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα αρχικά συνελήφθησαν 2 άτομα οι οποίοι κατηγορούνται για την  ισχυρή έκρηξη, η οποία είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της 8ης Μαρτίου σε χώρο στάθμευσης, δίπλα σε βενζινάδικο στον Πειραιά.

Πειραιάς - έκρηξη - βενζινάδικο - χώρος στάθμευσης

Η έκρηξη επί της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση, είχε προκαλέσει μεγάλες ζημιές σε αυτοκίνητα και παρακείμενα κτίρια, ενώ την ώρα της έκρηξης το πρατήριο καυσίμων ήταν ανοιχτό και είχε μέσα υπαλλήλους.

Ακόμη δύο άτομα συνελήφθησαν ως υπαίτιοι για έκρηξη που σημειώθηκε σε κάβα στην Καλλιθέα τα ξημερώματα της 12ης Μαρτίου.

Καλλιθεα - έκρηξη

Η έκρηξη, η οποία προήλθε από τοποθέτηση βόμβας σε κάβα ποτών στην οδό Αλεξάνδρου Πάντου 7, είχε προκαλέσει μεγάλες υλικές ζημιές στο κατάστημα καθώς και σε σταθμευμένα οχήματα και στις γύρω πολυκατοικίες.

Και οι τέσσερις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Ειδήσεις σήμερα:  

Μάτι - Άρειος Πάγος: Έφεση ζητά η Αδειλίνη για την δικαστική απόφαση

Το ματωμένο “αρχείο” των ρωσικών επιθέσεων στην Ευρώπη

Ερυθρά Θάλασσα: Πλοίο ελληνικών συμφερόντων “χτυπήθηκε” από τους Χούθι


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης προς Βόρεια Μακεδονία: Οι προκλήσεις, σας απομακρύνουν από την ΕΕ (εικόνες)Σήμερα 19:48 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός από τη Φλώιρνα όπου περιοδεύει, τόνισε ότι η τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών ειναι μονόδρομος για την ένταξη της γειτονικής χώρας..

Κηφισιά: Μαθητής νοσηλεύεται - Καταπλακώθηκε από σιδερένια πόρτα σχολείου (εικόνες)Σήμερα 16:06 | Ειδήσεις

Σοκ σε δημοτικό σχολείο από την πτώση πόρτας πάνω σε παιδιά. Ο μαθητής διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Γιατί οι εργασίες εκτελούνταν εν ώρα μαθήματος.

Κιλκίς: Δίωξη στον 54χρονο κτηνοτρόφο που πυροβόλησε ληστέςΣήμερα 18:41 | Ειδήσεις

Τι υποστηρίζει ο 54χροος κτηνοτρόφος που πυροβόλισε ληστές με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός εξ αυτών.

Λαμία - Φωτιά σε εργοστάσιο: Αυτοψία από κλιμάκιο του ΕΦΕΤ στο σημείοΣήμερα 18:36 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που τυλίχθηκε στις φλόγες στην κάμερα του ΑΝΤ1. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης από Καστοριά: Δεν πρόκειται να μετατρέψουμε την πολιτική αντιπαράθεση σε μiα αρένα γεμάτη χυδαιότητα23:29Κασσελάκης: “Όχι” στον Ανδρουλάκη, άνοιγμα στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ23:15ΗΠΑ - Μπάιντεν: Σε πτώση η δημοτικότητα του προέδρου23:01Αττική - Απάτες: Υπόσχονταν άδειες οπλοφορίας και αγορά οικοπέδων (εικόνες)22:48Telegraph - Τσέλσι: Διαζύγιο με Ποτσετίνο22:35Ελληνοκαναδός μαθητής ο νικητής του Διεθνούς Διαγωνισμού Επιστήμης και Μηχανικής22:21Θεσσαλονίκη: Ένοχος οδηγός αστικού λεωφορείου για τον τραυματισμό υπερήλικης22:08Λεωφορείο έπεσε στον Νείλο – Τουλάχιστον δέκα νεκροί (βίντεο)21:54Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατηγορείται ότι χρηματοδοτεί την εγκατάλειψη μεταναστών στη Σαχάρα21:41Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές στα γαλακτοκομικά, το κακάο και τον καφέ (βίντεο)21:27Κηφισιά – Τραυματισμός μαθητή: Συνελήφθησαν τρεις σιδηρουργοί για σωματική βλάβη21:14Άσμα αλ Άσαντ: Με λευχαιμία διαγνώστηκε η σύζυγος του Σύρου προέδρου21:00Αθήνα – Απάτες: Πληρώνονταν για να “μεσολαβήσουν” σε υπηρεσίες και εξαφανίζονταν20:46Γυναικοκτονία - Μενίδι: Η τραγική σύμπτωση και τα... παράπονα του 50χρονου κατηγορούμενου20:33Aλβανία: Επεισόδια έξω από το δημαρχείο Τιράνων για να παραιτηθεί ο δήμαρχος20:19Μητσοτάκης προς Βόρεια Μακεδονία: Οι προκλήσεις, σας απομακρύνουν από την ΕΕ (εικόνες)20:06Ρωσία: Ξεκινά ασκήσεις με πυρηνικά όπλα19:53Καιρός: τοπικές βροχές και ζέστη την Τετάρτη19:40Κιλκίς: Δίωξη στον 54χρονο κτηνοτρόφο που πυροβόλησε ληστές19:26Λαμία - Φωτιά σε εργοστάσιο: Αυτοψία από κλιμάκιο του ΕΦΕΤ στο σημείο19:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο