LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Απριλίου 2024 06:19

Πικέρμι: Νεκρός ο οδηγός αυτοκινήτου που “καρφώθηκε” σε κολώνα

Πώς συνέβη το μοιραίο δυστύχημα που έκοψε το "νήμα της ζωής" του άνδρα.

Εικόνα αρχείου - τροχαίο - νύχτα

(εικόνα αρχείου)

Τροχαίο δυστύχημα, συνέπεια του οποίου ήταν ο θάνατος ενός άνδρα, σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Πικέρμι.

Η ώρα ήταν 01:35 όταν ο 62χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που εκινείτο επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε με δύναμη πάνω σε κολόνα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα.

Η προανάκριση για το συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ειδήσεις σήμερα:  

Καιρός - Μεγάλη Τρίτη: Μελτέμι και υψηλές θερμοκρασίες

Επιστολική ψήφος: Έκλεισε η πλατφόρμα

ΗΠΑ: Νεκροί αστυνομικοί σε σύλληψη υπόπτου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕπιστολική ψήφος - Μπαλέρμπας για Ευρωεκλογές: Έχουν ήδη ψηφίσει 14950 Έλληνες (βίντεο)Σήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο Γ.Γ. του ΥΠΕΣ για την διαδικασία μέχρι τις 9 Ιουνίου. Πως θα αποφευχθεί τυχόν απόπειρα για διπλοψηφία. Τι είπε για την “διάρρηξη” στο ΥΠΕΣ και την διαρροή των e-mails.

Φωτιά στην Ακαδημίας: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή - Χωρίς τις αισθήσεις του ο αδερφός τηςΣήμερα 06:06 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για άτομα τα οποία ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες καθώς μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν ακόμα και μπάζα.

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: “Ο δράστης δεν είχε αποδεχθεί τον χωρισμό του με το θύμα”Σήμερα 07:47 | Ειδήσεις

Ο 50χρονος δήλωσε στην ανακρίτρια, « ότι ήταν θολωμένος και σε πνευματική σύγχυση όταν έκανε το έγκλημα». Τι είπαν οι δικηγόροι του στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Μπάιντεν για Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Στην Γάζα δεν γίνεται γενοκτονίαΣήμερα 07:14 | Ειδήσεις

Εμμέσως πλην σαφώς, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ τέθηκε ενάντια στην απόφαση του ΔΠΔ να ζητήσει την έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον Νετανιάχου, παράλληλα με εκείνα για τους ηγέτες της Χαμάς.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θάνατος Ραϊσί: Η κηδεία, το εθνικό πένθος και ο διάδοχος (εικόνες) 09:17Επιστολική ψήφος - Μπαλέρμπας για Ευρωεκλογές: Έχουν ήδη ψηφίσει 14950 Έλληνες (βίντεο) 09:04Χίος: Γνώρισε ξαφνικά τον δότη μυελού των οστών που της “έδωσε ζωή” (βίντεο)08:50Ιράν - Ραϊσί: Η στιγμή που οι διασώστες βρίσκουν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου και κλαίνε (βίντεο)08:37Μπάιντεν για Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Στην Γάζα δεν γίνεται γενοκτονία 08:24Γυναικοκτονία στο Μενίδι: “Ο δράστης δεν είχε αποδεχθεί τον χωρισμό του με το θύμα”08:10ΕΟΔΥ: Rapid test δωρεάν την Τρίτη σε 170 σημεία07:57Αττική οδός: Αυξημένη κίνηση λόγω φωτιάς σε όχημα07:43Απεργία ΑΔΕΔΥ: Τι ισχύει για τα μέσα μεταφοράς07:30Νέος Κόσμος: Φωτιά σε σκουπίδια “απείλησε” πολυκατοικία07:16Ιταλία: Σεισμός στην Νάπολη07:03ΗΠΑ: Η εταιρία του Τραμπ κατέγραψε ζημιές εκατοντάδων εκατομμυρίων06:50Εορτολόγιο - 21 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα06:36Φωτιά στην Ακαδημίας: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή - Χωρίς τις αισθήσεις του ο αδερφός της 06:23Καιρός: Συννεφιά, σκόνη και ζέστη την Τρίτη06:09Diddy: Ναι, χτύπησα τη σύντροφό μου - Είμαι αδικαιολόγητος00:00Βρετανία - Σούνακ για σκάνδαλο με μολυσμένο αίμα: Ημέρα ντροπής για το κράτος23:50Ρόδος: Νεαροί τουρίστες αποπειράθηκαν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από Α.Τ23:40Άρης: Υπέταξε τον Προμηθέα στην παράταση 23:29Μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια: Ο δρόμος προς την ΕΕ περνάει και από τη χώρα μας 23:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο