LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΤεχνολογίαΔημοσίευση: 29 Απριλίου 2024 06:19

Σεισμός στο Ηράκλειο

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων, μέσα σε λίγες ώρες, βόρεια του Ηρακλείου.

Σεισμός - Σεισμογράφος

Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που χαρακτηρίζεται «ασθενής», καταγράφτηκε στις 05:07 στον θαλάσσιο χώρο 50 χιλιόμετρα βόρεια του Ηρακλείου Κρήτης, ή 293 χιλιόμετρα νότια-νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας, κατά δεδομένα του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου της Αθήνας.

Η σεισμική δόνηση, έρχεται από την ίδια περιοχή, όπου εκδηλώθηκαν ακόμη δυο σεισμικές δονήσεις, το βράδυ της Κυριακής.

Σεισμός - Ηράκλειο

Ειδήσεις σήμερα: 

Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες

Δίκη για το Μάτι: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για την φονική πυρκαγιά

Εορτολόγιο - Μεγάλη Δευτέρα: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 29 Απριλίου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης προς Βόρεια Μακεδονία: Οι προκλήσεις, σας απομακρύνουν από την ΕΕ (εικόνες)Σήμερα 19:48 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός από τη Φλώιρνα όπου περιοδεύει, τόνισε ότι η τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών ειναι μονόδρομος για την ένταξη της γειτονικής χώρας..

Κηφισιά: Μαθητής νοσηλεύεται - Καταπλακώθηκε από σιδερένια πόρτα σχολείου (εικόνες)Σήμερα 16:06 | Ειδήσεις

Σοκ σε δημοτικό σχολείο από την πτώση πόρτας πάνω σε παιδιά. Ο μαθητής διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Γιατί οι εργασίες εκτελούνταν εν ώρα μαθήματος.

Κιλκίς: Δίωξη στον 54χρονο κτηνοτρόφο που πυροβόλησε ληστέςΣήμερα 18:41 | Ειδήσεις

Τι υποστηρίζει ο 54χροος κτηνοτρόφος που πυροβόλισε ληστές με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός εξ αυτών.

Λαμία - Φωτιά σε εργοστάσιο: Αυτοψία από κλιμάκιο του ΕΦΕΤ στο σημείοΣήμερα 18:36 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που τυλίχθηκε στις φλόγες στην κάμερα του ΑΝΤ1. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Telegraph - Τσέλσι: Διαζύγιο με Ποτσετίνο22:35Ελληνοκαναδός μαθητής ο νικητής του Διεθνούς Διαγωνισμού Επιστήμης και Μηχανικής22:21Θεσσαλονίκη: Ένοχος οδηγός αστικού λεωφορείου για τον τραυματισμό υπερήλικης22:08Λεωφορείο έπεσε στον Νείλο – Τουλάχιστον δέκα νεκροί (βίντεο)21:54Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατηγορείται ότι χρηματοδοτεί την εγκατάλειψη μεταναστών στη Σαχάρα21:41Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές στα γαλακτοκομικά, το κακάο και τον καφέ (βίντεο)21:27Κηφισιά – Τραυματισμός μαθητή: Συνελήφθησαν τρεις σιδηρουργοί για σωματική βλάβη21:14Άσμα αλ Άσαντ: Με λευχαιμία διαγνώστηκε η σύζυγος του Σύρου προέδρου21:00Αθήνα – Απάτες: Πληρώνονταν για να “μεσολαβήσουν” σε υπηρεσίες και εξαφανίζονταν20:46Γυναικοκτονία - Μενίδι: Η τραγική σύμπτωση και τα... παράπονα του 50χρονου κατηγορούμενου20:33Aλβανία: Επεισόδια έξω από το δημαρχείο Τιράνων για να παραιτηθεί ο δήμαρχος20:19Μητσοτάκης προς Βόρεια Μακεδονία: Οι προκλήσεις, σας απομακρύνουν από την ΕΕ (εικόνες)20:06Ρωσία: Ξεκινά ασκήσεις με πυρηνικά όπλα19:53Καιρός: τοπικές βροχές και ζέστη την Τετάρτη19:40Κιλκίς: Δίωξη στον 54χρονο κτηνοτρόφο που πυροβόλησε ληστές19:26Λαμία - Φωτιά σε εργοστάσιο: Αυτοψία από κλιμάκιο του ΕΦΕΤ στο σημείο19:12Τουρκία για Μονή της Χώρας: Η Ελλάδα δεν αναπαλαίωσε καν, τα τζαμιά της Λέσβου18:59ΗΠΑ: Το Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νέας Υόρκης επιστρέφει18:45Λάρισα: Φωτιά σε παλιό εργοστάσιο18:32Τουρκία - Ερντογάν: Τρίτος δημοφιλέστερος πολιτικός στην χώρα18:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο