LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 25 Απριλίου 2024 12:21

Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του

Ο λόγος της απομάκρυνσης των αντικειμένων από το σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Άλκης Καμπανός

Αίτημα προς τον δήμο Θεσσαλονίκης για συνάντηση με τον δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας μνημειακός χώρος στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, καταθέτει, μέσω ανοιχτής επιστολής, η «Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 - Εις το Όνομα του Άλκη».

Το αίτημα ήρθε λίγα 24ωρα μετά την ενοικίαση του εμπορικού καταστήματος, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Άλκη Καμπανού και Ν.Πλαστήρα, εκεί όπου σημειώθηκε η δολοφονία του φοιτητή και όπου εκατοντάδες κόσμου άφηνε διακριτικά κασκόλ, φανέλες, σημειώματα, ζωγραφιές και κάθε είδους ενθύμια.

Τα μέλη του συλλόγου της Δομής, μετά από συνεννόηση με την οικογένεια του Άλκη, θα μαζέψουν και θα αποθηκεύσουν προσωρινά όλα τα αντικείμενα, τα οποία άνθρωποι κάθε ηλικίας άφησαν στο συγκεκριμένο σημείο θέλοντας να περάσουν το μήνυμα για την εξάλειψη της αθλητικής βίας.

Το Δ.Σ. της Δομής «Εις το Όνομα του Άλκη» απευθύνεται με επιστολή στη νέα διοίκηση και δημόσια ζητά συνάντηση με τον κ. Αγγελούδη ώστε να γίνει πράξη μια ιδέα τους και να δημιουργηθεί μνημειακός χώρος στο σημείο της δολοφονίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία – Ο όρος για τον Γραμμένο

Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σακελλαροπούλου: Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός για έναν κόσμο χωρίς πολέμους08:19Αγία Παρασκευή: Φωτιά σε διαμέρισμα08:05Εορτολόγιο - 5 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πάσχα07:51Ιεροσόλυμα: Συνελήφθη ο φρουρός του Έλληνα πρόξενου (βίντεο)07:38Κυριακή του Πάσχα: Γιατί σουβλίζουμε αρνί07:24Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή07:10Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο