LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 25 Απριλίου 2024 10:34

Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές

Ο πατέρας του ανεξάρτητου βουλευτή που κατηγορείται για την επίθεση στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την επίθεση και τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης.

Στάθης Φλώρος - Ανδρέας Θεοδωρόπουλος - Το Πρωινό

Ότι ο Βασίλης Γραμμένος έσπρωξε τον Κωνσταντίνο Φλώρο κι ο ίδιος τον έπιασε από τον γιακά, υποστήριξε μέσω δήλωσή του στον ΑΝΤ1 ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο οποίος αρνείται πως γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

Όπως είπε ο ίδιος, το περιστατικό ξεκίνησε μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου, όταν κατά την παρέμβασή του στην ομιλία του Βασίλη Χύτα, του επιτέθηκε λεκτικά ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ανταλλαγή ύβρεων μέσα στο κοινοβούλιο, που κατέληξε στον καβγά των δύο έξω από την αίθουσα.

«Ο Γραμμένος μας έδειχνες κινήσεις πάλης», είπε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου, Στάθης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό» για την εποχή που ήταν στο κόμμα της Ελληνικής Λύσης.

Σχετικά με την επίθεση για την οποία κατηγορείται ο γιος του, η δικηγόρος του οποίου υποστηρίζει πως δεν έγινε, ο απόστρατος αξιωματικός διατύπωσε την απορία του: «Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να σου σπάνε τη μύτη και να μην έχεις αίμα ή νάρθηκα».

Και απέδωσε τα όσα έγιναν χθες στη Βουλή στη μήνυσή του προς τον Κυριάκο Βελόπουλο. «Έγινε ένα σκηνικό για να αποσιωπηθεί η άρση ασυλίας μετά από μήνυσή μου», είπε σχετικά.

Μιλώντας για τις σχέσεις του με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, το κόμμα το οποίο τον διέγραψε, είπε ότι, «ήμουν ένας από τους 5 συνιδρυτές του κόμματος, αν δεν πήγαινα να του χτυπήσω την πόρτα, θα πουλούσε ακόμα κηραλοιφές» και κατηγόρησε τον Κυριάκο Βελόπουλο πως, «προσπαθεί από παλιά να με χτυπήσει, μέσω τρολ».

«Άρχισε ένας πόλεμος για να κάνουμε συνέδριο, για να είμαστε δημοκρατικό κόμμα, όπως λεγαμε, αλλά αυτός ήθελε να είναι επ’απειρο πρόεδρος», συμπλήρωσε σχετικά.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο δικηγόρος του Στάθη Φλώρου και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος κατηγόρησε τον Κυριάκο Βελόπουλο πως «έχει κάνει το κόμμα του τσιφλίκι» και πρόσθεσε πως «η κόντρα συνεχίστηκε με τον γιο του, είδαμε τον προπηλακισμό και την εξύβριση με ακραίες εκφράσεις. Δεν επικροτώ τη συνέχεια, ούτε τη βία».


Ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ότι, ως αυτόπτης μάρτυρας είδε «μια έντονη ατμόσφαιρα κι ευτυχώς έγινε έξω και δεν είχε κάμερες, να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι».

«’Είσαι ένα σκουπίδι’ άκουσα, όχι περί μάνας και κυνηγιόντουσαν . Όταν πήγα μου είπε μία συνάδελφος από τη ΝΔ για κεφαλοκλείδωμα. Καταδικάζω και προσβάλει βάναυσα τον ελληνικό λαό και τον κόσμο που τους ψήφισα», είπε σχετικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”

Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα - Le Monde: Διαρρήξεις σε τράπεζες με λεία 66000000 ευρώ16:04Πάσχα: Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για την Ανάσταση15:50Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή15:36Revenge porn: Κατήγγειλε τον σύντροφό της για διακίνηση φωτογραφιών της15:23Ανάσταση: Ο Δήμος που θα γιορτάσει με αθόρυβα πυροτεχνήματα 15:10Λευκάδα: Αιματηρή συμπλοκή με θύμα 23χρονο14:56Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο άνδρας που πυροβολήθηκε στη μέση του δρόμου (εικόνες)14:42Ιρλανδία – Γάζα: Κατάληψη φοιτητών για τον πόλεμο (βίντεο)14:29Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν άνδρα στην μέση του δρόμου 14:16Φλώρινα: Χάκαρε το Facebook του φίλου τους και τους πήρε λεφτά14:08Άρτα: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της σε δύο νεφροπαθείς13:55Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις13:41Άννα Παναγιωτοπούλου: “Έφυγε” από τη ζωή η ηθοποιός13:28Mr Bitcoin: Η ομολογία και η ποινή που αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ13:15Βλάντο Τζούροβιτς: Νεκρός ο γιός του - Είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του λίγες ώρες νωρίτερα13:01Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη 1 γυναίκας και 5 ανδρών την Μεγάλη Παρασκευή12:48Κέρκυρα: Έσπασαν τους μπότηδες για την Πρώτη Ανάσταση (εικόνες)12:34Ιεροσόλυμα: Η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός (βίντεο)12:20Κέρκυρα - Κασσελάκης: Οι μπότηδες και η περιφορά του Αγίου Σπυρίδωνα (εικόνες)12:07Μητσοτάκης: Πρώτη Ανάσταση στην Τήνο (εικόνες)11:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο